Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Madem emniyet bunları takip ediyordu, şikeye suçüstü yapsaydı da bizi de kendini savunma zorunda bırakmasaydı?

Suç bir kez tesbit edilmişse, suçlunun yakalanması için aynı suçun 10 defa daha mı işlenmesi lazım?

Fener yöneticileri ilk şikelerinde derdest edilseydi, şampiyon kim olacaktı, ligden düşen kim olacaktı?

Emniyetin görevi vatandaşın canını ve malımı korumak. Hırsıza aynı suçu işlemesi için bile bile nasıl izin verirsin?

.
    Bu dediklerinizin açıklaması,operasyonun seçimlerden sonraya bırakılmış olmasıdır.15 Milyon Oyun tepki olarak diğer partilere kaymasından korkmuş olabilir siyasal iktidar..bir taktik bence..İlk anında yakalasalardı zaman daha kolay yırtardı Fenerbahçe..
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Örgüt liderliğinden tutuklu olan bir şahıs tutuksuz yargılanamaz rahat olun. Yargıda sağlığa bakılmaz en kötü hastaneye tıkarlar tutukluluğu devam eder.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Tff daha ilk haftasına taraflı oldugunu gösterdi.Birşeyler yapmlazım lazım, bütün külüplerde destek veriyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FB FUTBOLCULARININ ŞİKEDEN HABERİ YOKTU MARTAVALINA HALA İNAN VAR MI ?

http://www.facebook.com/video/video....89694&comments
          Bu Selçuk'u hiç sevmem. Selçuk da, Emre de biliyor golün nasıl atıldığını. Emre'nin Selçuk'a bir bakışı var 'Lan, sus, açık ediyorsun herşeyi' der gibi...
          Şerrefsizleer...

Yorum

• [QUOTE=The_Storm;1917856042]Trabzonspor Sivas'a, Karabük'e teşvik önermişse bu ancak, fener'in şikesine karşı nefsi müdafadır.

katılıyorum bu yüzden yöneticilerimize kızmıyorum eğer yapmışlarsa yada yapmaya teşebüs etmişlerse bunu Trabzonspor için yapmışlar karşı taraf bu işler için çete kurmuş bugune kadar her yaptığı yanına kar kalmış ne yapacakalrdı seyredecek halleride yoktu ne bilsinlerki aziz yıldırımın kalemi kırılmış başımız belaya girecek sonuçta bunu kendi menfaatleri için yapmadılar

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor bu soruşturmada sanık değil mağdurdur.

Nevzat Başkana inşaallah birşey olmaz.
              Trabzonspor son 10 yılda en az 3 şampiyonluğu gasp edilen bir mağdurdur hemde. Gel görkü bizim yönetim sessizliğiyle bu haksızlıkları kabullenmiş bir görüntü vermesi, bilgisi olanında olmayanında medya da Trabzonspor hakkında sallayabilmesi ve yönetimin buna da sessiz kalması insanın çoook canını sıkıyor.

Israrla yönetimden medya da yer alan haberler, Fenerli Klüpler Birliği açıklaması ve ardından fenerasyon için bir tepki bekliyorum.
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                henüz belli degil daha
                Paok lan iptal oldu.Baska rakip ariyorlar Pazar icin.Yunanlar gecen hafta Düsseldorfta taskinlik cikartmis.Krefeld Polisi güvenlik nedeniyle karsi cikmis.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak jedeah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Hocamızın dediği gibi İlahi adelet er geç tecelli edecektir. O lig bizim hakkımız ve geçeceğimize inanıyorum ben. Kadro çok kötü değil bence sadece solda acil bir adama ihtiyaç var gibi ama bu sene olacak gibi öyle bir his var içimde. İnşallah da olur
                  inşallah renktaş dediğin gibi olur,
                  Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• Eger savcilik adaleti saglamak istiyorsa ve elindeki belgelerin kirliliginin farkindaysa, federasyonun verdigi kararin ne kadar yanlis oldugunu gorup bir sekilde belgeleri kamuoyuna acmali. En kotu tffye yollamali ama basina da az da olsa sizdirmali ki kamuoyu baskisini alsin. Sizin goreviniz adaleti saglamaksa bunu yapmak zorundasiniz. Yoksa bu federasyon bu kaos ortaminda ligleri hicbirsey olmamis gibi baslatacak ve hersey daha kotuye gidecek...
                    En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 17:24.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      söylediklerinde doğruluk payı çok yüksek ise de unutmamak lazım ki ''suimisal misal olmaz''.

biz yinede takımımızın tamamen masum olduğuna inanmaya devam edelim.
                      Benim evime bir hırsız 10 defa girecek, polis bir şey yapmayacak, on birincisinde ben çeker vururum adamı... Hiçbir vicdan da beni suçlu kabul etmez...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sormalıyız. bu insanlık dışı bir uygulama bu adam ne yapmışta bu duruma düşürüldü

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Paok lan iptal oldu.Baska rakip ariyorlar Pazar icin.Yunanlar gecen hafta Düsseldorfta taskinlik cikartmis.Krefeld Polisi güvenlik nedeniyle karsi cikmis.
                          Iyi bir Takimla oynayacakmisiz ama.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Iyi bir Takimla oynayacakmisiz ama.
                            kaynak????
                            Emekleri çaldın yine.
                            Günahkarsın Fenerbahçe !
                            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Selçuk'u hiç sevmem. Selçuk da, Emre de biliyor golün nasıl atıldığını. Emre'nin Selçuk'a bir bakışı var 'Lan, sus, açık ediyorsun herşeyi' der gibi...
                              Şerrefsizleer...
                              Böyle bir KAZMANIn nasil Milli Takima secildigine inanamiyorum.

Emre icin birsey söylemek yetersiz.
                              Ona olan nefretimi buraya yazsam BMN ömür Boyu kapatilir
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ligler baslasa ilk 3-5 haftadaki bir Trabzon-fener macinin nasil bir atmosferde olabilecegini dusunemiyor mu bu federasyon? Gerci fiksture de ayar cekerler, ne olacak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X