İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB FUTBOLCULARININ ŞİKEDEN HABERİ YOKTU MARTAVALINA HALA İNAN VAR MI ?
http://www.facebook.com/video/video....89694&comments
Şerrefsizleer...
Yorum
-
[QUOTE=The_Storm;1917856042]Trabzonspor Sivas'a, Karabük'e teşvik önermişse bu ancak, fener'in şikesine karşı nefsi müdafadır.
katılıyorum bu yüzden yöneticilerimize kızmıyorum eğer yapmışlarsa yada yapmaya teşebüs etmişlerse bunu Trabzonspor için yapmışlar karşı taraf bu işler için çete kurmuş bugune kadar her yaptığı yanına kar kalmış ne yapacakalrdı seyredecek halleride yoktu ne bilsinlerki aziz yıldırımın kalemi kırılmış başımız belaya girecek sonuçta bunu kendi menfaatleri için yapmadılar
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bu soruşturmada sanık değil mağdurdur.
Nevzat Başkana inşaallah birşey olmaz.
Israrla yönetimden medya da yer alan haberler, Fenerli Klüpler Birliği açıklaması ve ardından fenerasyon için bir tepki bekliyorum..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenüz belli degil dahaçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak jedeah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocamızın dediği gibi İlahi adelet er geç tecelli edecektir. O lig bizim hakkımız ve geçeceğimize inanıyorum ben. Kadro çok kötü değil bence sadece solda acil bir adama ihtiyaç var gibi ama bu sene olacak gibi öyle bir his var içimde. İnşallah da olurHerşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...
Yorum
-
Eger savcilik adaleti saglamak istiyorsa ve elindeki belgelerin kirliliginin farkindaysa, federasyonun verdigi kararin ne kadar yanlis oldugunu gorup bir sekilde belgeleri kamuoyuna acmali. En kotu tffye yollamali ama basina da az da olsa sizdirmali ki kamuoyu baskisini alsin. Sizin goreviniz adaleti saglamaksa bunu yapmak zorundasiniz. Yoksa bu federasyon bu kaos ortaminda ligleri hicbirsey olmamis gibi baslatacak ve hersey daha kotuye gidecek...En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 17:24.
Yorum
-
İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylediklerinde doğruluk payı çok yüksek ise de unutmamak lazım ki ''suimisal misal olmaz''.
biz yinede takımımızın tamamen masum olduğuna inanmaya devam edelim.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaok lan iptal oldu.Baska rakip ariyorlar Pazar icin.Yunanlar gecen hafta Düsseldorfta taskinlik cikartmis.Krefeld Polisi güvenlik nedeniyle karsi cikmis.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi bir Takimla oynayacakmisiz ama.Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Selçuk'u hiç sevmem. Selçuk da, Emre de biliyor golün nasıl atıldığını. Emre'nin Selçuk'a bir bakışı var 'Lan, sus, açık ediyorsun herşeyi' der gibi...
Şerrefsizleer...
Emre icin birsey söylemek yetersiz.
Ona olan nefretimi buraya yazsam BMN ömür Boyu kapatilirRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
Yorum