Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TFF ve diğer kuluplerin süreci hiçbir takımı düşürmeden tamamlamak isteğidir .

Bu şartlarda oynanacak bir ligin ne taraftara nede diğer unsurlara ihtiyacı vardır .bizlerde dahil 3ezikler harici herkes figurandır.

böyle bir ortamda yarışmacı değil bir üvertür den öteye gidemeyiz..

He ewet bir de sürekli desteğimizi isteyen onlar istediğinde sürekli alan hem oyuncu hem stratejik destek , ve bu süreçte bizim değilde istanbul spormafyasının yanında duruş gösteren veya bu fikirdeki insanlara yaltaklanan KARABÜK , RİZE , SAMSUN gibilerini iyi tanıyın ...

böyle bir lige seyredeceğinize evinizde PES oynayın MANAGER lik oynayın ne farkı varki ?
    @Napy61

Yorum

• İlk olarak BENDARLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      i...ne istanbul basını nerde bmn in açıklamaları...

http://www.htspor.com/galatasaray/ha...emec-savaslari
      kardş bmn acıklaması gazeteye koyulcak cinsten deil biz hala kendimizin derdine düştük bmn bu tavrınızı hiç sevmedim dogrudur ama suanda taraftarlar olarak birleşmemeiz gerekiyor

Yorum

• 3. Dalga'da GS'dan birileri alınırsa göreceğiz GS'ın adamlığını ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konu öyle bir yere geldi ki ; şampiyonlugumuzun önünü kestiler

Bu andan sonra bize çalınmış şampiyonlugumuzu vermezler

Şaka gibi,, Fenere Ş.L ne git diyor federasyon UEFA da olur diyor

Artık ne yönetime ne hocaya hiç kimseye bir şey söyleyemem

Biz sonucu belli olan bir mücadelenin içine girmişiz gene buraya kadar iyi

getirmişiz hepsine helal olsun

Federasyon bu işin üzerini öyle ya da böyle kapatacak UEFA da hazır zaten

Beşiktaşın Çarşı grubuna da bit tşk borcumuz var
          Onlar sadece günü kurtardılar. İddianame hazırlanır hazırlanmaz gizlilik kararı ortadan kalkacak. Tv'ler ve gazeteler tüm herşeyi ortaya dökecekler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3. Dalga'da GS'dan birileri alınırsa göreceğiz GS'ın adamlığını ...
            Adnan Polatı bekliyorum ben.

Yorum

• @poetricus
              Eyvallah Hocam...Ellerin dert görmesin...
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Yahu memleketin en kaşar başkanı çıkıyor,üç kuruş menfaati için bişeler geveliyor,bizde hehe diyoruz.

Arkadaş 27 sene beklediği şampiyonluğu çalınan biziz.Öteki takımlardan bize ne yok Kayseri yok gençler,emeği çalınan evi soyulan biziz.Biz de çıt yok. Çok parası var diye hırsıza destek oluyoruz hatta.
                Bu iş sadece federasyonu değil,bizim kulübüde karıştıracak bu gidişle.Çok açık pislikler var ortada.

Yorum

• Batur Altıparmak: Cebinizden dönüyorum size tamam.
                  Aziz Yıldırım: İnan'a de ki, seninle Ünal de Sezer'i aradınız mı? Sezer'e bir şey sordunuz mu? Böyle bir şey var diye kamuoyunda konuşuluyor. Doğruyu söylesin, sonra konuştururum çok kötü olur. 08 Nisan 2011 / Saat 20.08
                  Batur Altıparmak: Başkanım... Konuştum... Yok abi dedi ben hiçbir şey... 'Zaten benim onunla muhabbetim yok. Manisa'dan beridir de konuşmuyorum... Hiç kimseyi de aramadım' dedi.
                  Aziz Yıldırım: Ara de ki Sezer diyormuş de.
                  Batur Altıparmak: Vay şerefsiz ya...
                  Aziz Yıldırım: Seninki şerefsiz... Yapmışlar şey Selçuk.
                  Batur Altıparmak: Aramaz o başkanım, aradım
                  Aziz Yıldırım: Si... o... ço.... Sen ara bir daha söyle tamam mı?

şimdi aziz yıldırım selçuk inana küfür etmiş selçuk isterse bununla ilgili şikayetçi olabilirmi
                  adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• şimdi futbolcuları almaya başlayacaklar muhtemelen..
                    düşünsenize..eğer soruşturma bu hızla giderse , avrupa'da ve ligde maçlar oynanırken adamlar gelip belki de soyunma odasından götürecekler futbolcuları..
                    3 gün sorgula bırak...

bir de olayın daha farklı bir boyutu var..
                    şike yapmış olan futbolcular belki de şimdi yeni takımlara transfer oldular..
                    o futbolcuları transfer dönemi olmayan bir zamanda içeri alırsan ne olacak takımın mağduriyeti?
                    kim verecek hesabını?
                    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• 3. dalgada gsden çıkmaz sanmam. ama fbyle biz değilde onlar yarışıyo olsalardı ozaman görürdük olayları

Yorum

• bunca insanin ahini alan insanlar bugun hic birsey olmamis gibi yollarina devam etseler bile gun gelecek bu yukun altinda bogulup gideceklerdir hic supheniz olmasin biz bu takimi sampiyon olsun diye sevmedik herkes gordu fenerin ne kadar rezil,utanmaz ve yuzsuz bir kulup oldugunu alin birde su linke bakin http://video.google.com/videoplay?do...22882325272989

Yorum

• GG | Şike'nin Merkezine Tff'ye Yürüyoruz

by Gurbetçi Gençler on Wednesday, July 13, 2011 at 2:44pm

Onurumuzla şerefimizle hakkımızı istemeye gidiyoruz ! Tff'ye YÜRÜYORUZ..
                          Açıkca ortaya çıkmış şike olayını görmemezlikten gelen daha ilk haftasından rengini belli eden, Uefa'nın %1 bile şüphen var ise ceza ver kuralını ihlal eden suça değil suçu işleyene göre karar veren Tff Başkanlığı koltuğundan, Başkan'sız kalan bir kulübün başkanı gibi davranıp asli görevini unutan Mehmet Ali Aydınlar ve Federasyonu Protesto'ya GİDİYORUZ!.

İstanbul'da ve yakın çevre'de yaşayan tüm Trabzonsporlu'ları, "son zamanda bize karşı yapılan haksızlıklara dur demek ve tarafsızca bir yönetim biçimi istediğimizi göstermek amacıyla yapacağımız bu organizasyon'a" bekliyoruz..

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:
                          TARİH: 17 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ
                          SAAT: 15:00
                          YER: İSTİNYE PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÖNÜ
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• bmn salam bir tafaftar gibi bir açıklama bekliyorum sizden

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet aynen öyle,
                              bunu poetricus hocam değilde kulübün en tepesinden birilerinin söylemesi gerekmiyormu?
                              Kesinlikle abi.
                              Şu anda mevzu bizden öte futbol.Kendimiz için Nevzat başkanı bekliyor olabiliriz.
                              Futbol adına kimi bekliyoruz,neyi bekliyoruz?Şu anda beklenecek bir şey yok.
                              Futbol,temiz ve onurlu bir futbol adına tepki koymalı kulübümüz.
                              Ama yazık olan,toplantıya gidip ses çıkarmayan yöneticilerimiz.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onlar sadece günü kurtardılar. İddianame hazırlanır hazırlanmaz gizlilik kararı ortadan kalkacak. Tv'ler ve gazeteler tüm herşeyi ortaya dökecekler.
                                Evet ozman istemeye istemeyede olsa ŞİKE ŞİKE gerekeni yapmak zorunda kalacaklar MAA biraz daha geveler kurumlarla kişileri ayrı tutmak alzım diye ama yemeyecek tabi
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Yükleniyor...
                                X