Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha fazla tartışmaya gerek yok.

bu işte 6 kulüp var, bana savcı söyledi

ulan mal oğlu mal az önce sen değilmiydin bizs öylenenleri duyduk.
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bu ulkede yasanan serefsizlikle boyle buyuk bir milletin dnalarina aykiri bir durum,

bu serefsizlikleri gordukce keske Fatih Sultan Mehmet costantinapolisi almasaydi demiyor da degilm.

Yorum

• M.A.A korkağın teki beyler. Cesur birilerinin gelmesi lazım başkanlığa.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ve M.A.A Fenerbahçe'yi kurtarmanın reçetesini açıkladı.
          özel-tüzel kişi reçetesi dün açıklanmıştı. kıvırmaya gerek yok. hukuk üstün falan değil.
          şenol hocamın dediği gibi; hukukun gücü değil, güçlünün hukuku var ligde. lig tv, para vermem dedi, federasyonun madası yemedi.
          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• tff aciklamasi bütün takimin istetigi aciklama, yoksa civciv kendi kendine aciklama yapmadiki...burda bircok takimin düsmesi oludugu icin fb ve TS de var.

Yorum

• İlk olarak colnago061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              telegolde ekranda en sağdaki kim.güzel soru sordu?
              Mehmet Baransu...

Yorum

• İlk olarak colnago061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                telegolde ekranda en sağdaki kim.güzel soru sordu?
                kanaltürk ün adliye muhabiri
                KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Ali Aydinlar: "UEFA almiyoruz Türk takimlarini derse yapacak bir seyimiz yok."

budu işte UEFA bizi ............ kabulde ya FİFA ne yapacak
                  Bu olaya UEFA karışmaz bence. TFF yasal bir karar verdi. Bu sebeple suçlanamazlar UEFA tarafından.

FIFA'nınsa olayla alakası yok. Türk takımlarının katılacağı turnuvalar UEFA tarafından organize ediliyor. FIFA'nın kulüp bazında bizi ilgilendiren bir organizasyonu yok.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bu adam nasıl yönetecek futbolu arkadaş. ne salak bi adamdır !
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ya öyle... biz bu oyunlari örenmemi$iz ne yazik ki.

Baskan adaylar hep FB tutuyor sanki tüm türkiyenin takimi

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Travelair

Anladigim kadariyla UEFA'ya bize yardim et diyorsun, yoksa adil bir karar cikmayacak...

Yaziya gelince;

Düzeltmeye kalksam cok zamanimi alir sahsen. Sunu söyleyebilirim; Inglizcesi olan her kisi burada ne söylendigini anlar.

Zaten konuyu biliyorlar, cok sayida yazi gitmis durumda.
                        Tamam biraz acele yazdım ama o kadar da kötü yazmadım neden çok zamanını alsın Neyse bir ekleme yapıp e-mail atacağım vakti gelince. Bir de nereye atacağımı bilsem info@uefa.com mu?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• m.a.aydınların afkurması bısey ıfade etmez.ıddıaname ellerıne tutuşturulunca görürüz aydınların gôtü.fb 12 maca dırek müdahale yapıp manıpüle etmıstır.kesınlıkle küme dùşürülecektır..m.a.aydınlar bugün kulüpler bırlığınden aldığı gazla hareket edıyor.o gazda gelıp geçer,günü geçıştırıcı neşe kaynaklı konuşmalar bunlar.bızım adımız fezlekede kısılerı tehdıt yapmakla geçıyor.manıpule yapmamız söz konusu değil.yalnız türk futbolu kulüpler bırlığın tavrıyla büyük yara alacak.o kulüpler bır kac trılyona futbolun günü ve geleceğını karartmıştır.

Yorum

• Biz,fener,bjk,belediye,sivas son takım kim,eskişehir değil.

Yorum

• diyoki mma

sanırım yasaları uygulamak zorundayız!!! feneri kurtardılar şimdilik. hepten kurtarmanın peşinde

Yorum

• şike serbesttir artık ben bunu anladım... kişiler ve kurumları birbirinden ayırmalıymışız. ben takımım adına şike yapıcam takımım şike sayesinde şampiyon olacak ama takım ceza almıcak kişiler ceza alıcak. O zaman her sene şike yapalım aramızdan bi kurban seçip onun üstüne yıkalım bütün olayı takım şampiyon olsun o gönüllü kurbanda takımı için cezayı çeksin
                                181' PARS Squadron

Yorum

Yükleniyor...
                                X