Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aziz Yildirim'in bugunki sekeri 142.

Normalde 75-105 arasi olmasi lazim yanilmiyorsam.

Doktorlar 21:00'da karar verilecek.

Belgeler Kanalturk haber'deydi.

Geri alip izleyebilirsiniz...
    1

Yorum

• Ligtvnin anasayfasındaki fenerin açıklamalarını bakın nasıl bir videoda vermiş.O kadar cümlenin içinden seçtiklerini dikkatle okuyun.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ozaman hakkımız yenırse atıyorum fener 2 yıl sonra suclu gorulup dusurulurse bız kımseden tazmınat ısteyemıcekmıyız
        Herhalde bu yönde bir talebimiz olur diye düşünüyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mapushane içinde şikee yapamayirum
          iskefiyeli

Yorum

• ya ben korkmaya başladım gençler. bu açıklamalar sonucu istemediğimiz bi karar çıkarsa sesimizi çıkarmalıyız!

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir önemli nokta daha , adamlar şampiyonlar liginden de vazgeçmişler...

"Daha delillerin ne olduğunun net olarak bilinmediği iddianamenin bile yazılmadığı bir süreçte basında çıkan haberler yada yapılan yorumlar üzerine kulübümüzün şampiyonlar ligine katılması ya da küme düşürülmesi konusunda karar vermek Türkiye Futbol federasyonu gibi bir kurumun ciddiyeti ve ağırlığı ile bağdaşmaz."

Bunu kararı TFF vermeyecekse , 3 sene sürecek mahkeme mi verecek?

Tamamı ile zırva bir açıklama , çırpınışlar... Suçluluk psikolojisi ile hazırlanmış , ucunu bağlayamadıkları birbirleri ile çelişen cümleler...

Fanatikten Tamer Bağlan'a yine bu yazıyı yolladım...

Masmavi denizlerde özgürce yüzüyorsundur…Hakkındır.. Nede olsa balıksın…

Herhangi bir gündür senin için…O çekici lezzetli yemi gördüğün gün..

Büyüsüne kapılırsın..İşte bu, bugünde doydum dersin..

Büyük bir hevesle ağzına alırsın yemi…

Alman ile acıyı hissetmen bir olur..Daha önce hiç bilmediğin ,anlam veremediğin bir acı…

ZOKA’yı yutmuşsundur…

Çırpınırsın…Acı daha da büyür…

Bence çırpınmayın Tamer bey… O kanca ile yaşamaya alışın.. Tabiki bir sürelik…Ne zaman bu makalelerinizdeki düşüncelerinizden kurtulursunuz..O zaman o iğne ağzınızdan kayar ve düşer…

Saygılarımla..

Rasim YILMAZ…

Evet haklisin adamlar mahkeme sonucuna göre SL gidelim diyorlar.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Adalet istiyoruz diye basın açıklaması yapan nihat özdemir..

Kendisi vergi kaçırmaktan yurt dışına çıkış yasağı almış biri..

En temizleri bu kadar işte ne bekliyoruz...
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Günahların Takımı Fenerbahçe

için 15 bin lira ceza ödedik.. 17 maçtan 255 bin TL
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      azizi bakkala şeker almaya gönderdik, gelsin yapacağız helvayı
                      İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son şakasını yaptı...

Cevizi , fınduğu , fıstuğu bol olsun
                      En son -Samet tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 18:25.
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Ben feybe taraftarının yerinde olsam beni bu duruma düşüreni iyi tespit eder, onu protesto ederim
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adalet istiyoruz diye basın açıklaması yapan nihat özdemir..

Kendisi vergi kaçırmaktan yurt dışına çıkış yasağı almış biri..

En temizleri bu kadar işte ne bekliyoruz...
                          Hala yapıyor mu bilmiyorum ama bir ara her gün emniyete gidip imza atmak zorundaydı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kafayla 2. değil 61. lige düşseler futbol filan temizlenmez. Koca camiada kral çıplak diyecek cesur ve dürüst bir tane adam olmaz mı? Yok yok yok..
                            Bir de bu camia için duygusal yazılar yazan taraftarlarımız var.
                            Tebrikler harika tespit.Bunların sadece başkanları değil,taraftarları ve camialarıyla kirliler.Kafaların değişmesi lazım.Başarıya giden her yol mubahtır felsefesiyle yaşıyorlar.Şuan fenerbahçe taraftarı bu şikecileri lanetlemesi gerekirken destek oluyorlar.Bu kafayla zor temizlenir futbol...

Yorum

• Azizenin bugun doktorlar 3bucuk attıgını tesbit etmişler.
                              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ligtvnin anasayfasındaki fenerin açıklamalarını bakın nasıl bir videoda vermiş.O kadar cümlenin içinden seçtiklerini dikkatle okuyun.
                                Lig tv kendi çıkarına olan cümleleri cımbızlamış şaşırmamak gerek..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X