AİHM, TFF'ye bağlı tahkim kurulunun tarafsız olmadığına karar verdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAİHM, TFF'ye bağlı tahkim kurulunun tarafsız olmadığına karar verdi.
Eski oyuncumuz Ömer Riza acmisti sanirim. Direk Şike davasi ile baglantisi yok.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb baskani Koc bu sekilde devam ederse sIke davasinda rüzgar dönebilir önümüzdeki zaman..Ne olursa olsun birgün kupa müzemize girecek..Bundan kacarlari yok..2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Antipatik oluyoruz, sempatimizi kaybediyoruz diyen bir çok arkadaş vardı burada. Yuukarda yazılanı çok iyi okusunlar. Ben bu yaşıma geldim bunların ya.şaklıklarının bittiği, tükendiği bir tek sezon hatırlamıyorum. Biraz kafamızı kaldıralım Hürriyet gazetesinin manşetinden "vatan haini" bile ilan edildiğimizi biliyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Antipatik oluyoruz, sempatimizi kaybediyoruz diyen bir çok arkadaş vardı burada. Yuukarda yazılanı çok iyi okusunlar. Ben bu yaşıma geldim bunların ya.şaklıklarının bittiği, tükendiği bir tek sezon hatırlamıyorum. Biraz kafamızı kaldıralım Hürriyet gazetesinin manşetinden "vatan haini" bile ilan edildiğimizi biliyorum.
Bi de şampiyonluk yarışında şikebahçeyi rahat bırakacak diyebiliriz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Rüştü Reçber: "Taraftarımız bizden de beklenti içindeydi. Yenildik döndük. Aziz Yıldırım ABD'deydi. İçlerinde şimdiki Sivas başkanı Otyakmaz'ın da olduğu bir grup tesislere geldi. Ellerinde silahlarla bizi bekliyorlardı. Tesislerde de kimse yoktu. Düşünebiliyor musunuz?"
Düzene bak. Kimler nerelerden nasıl nerelere geliyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün yaşananlar gösterdi ki sikebahce faaliyetlerine hız vermiş yine her yerde savaş vereceğiz ve bu kez sahada kazandigimizi, masada kaybetmeyecegiz!
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMamalama, inşaat işçileri geri geldi.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
Yorum