Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AİHM, TFF'ye bağlı tahkim kurulunun tarafsız olmadığına karar verdi.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Malum grup ürünlerine ve hizmetlerine karşı Trabzonspor taraftarı olarak boykot başlatamaz mıyız?

Yorum

• EPXB_SzXUAAu6-m.jpg
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          AİHM, TFF'ye bağlı tahkim kurulunun tarafsız olmadığına karar verdi.
          Okumak isteyen: https://hudoc.echr.coe.int/app/conve...20reformed.pdf

Eski oyuncumuz Ömer Riza acmisti sanirim. Direk Şike davasi ile baglantisi yok.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Fb baskani Koc bu sekilde devam ederse sIke davasinda rüzgar dönebilir önümüzdeki zaman..Ne olursa olsun birgün kupa müzemize girecek..Bundan kacarlari yok..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fb baskani Koc bu sekilde devam ederse sIke davasinda rüzgar dönebilir önümüzdeki zaman..Ne olursa olsun birgün kupa müzemize girecek..Bundan kacarlari yok..
              İnşallah kardeş.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Antipatik oluyoruz, sempatimizi kaybediyoruz diyen bir çok arkadaş vardı burada. Yuukarda yazılanı çok iyi okusunlar. Ben bu yaşıma geldim bunların ya.şaklıklarının bittiği, tükendiği bir tek sezon hatırlamıyorum. Biraz kafamızı kaldıralım Hürriyet gazetesinin manşetinden "vatan haini" bile ilan edildiğimizi biliyorum.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antipatik oluyoruz, sempatimizi kaybediyoruz diyen bir çok arkadaş vardı burada. Yuukarda yazılanı çok iyi okusunlar. Ben bu yaşıma geldim bunların ya.şaklıklarının bittiği, tükendiği bir tek sezon hatırlamıyorum. Biraz kafamızı kaldıralım Hürriyet gazetesinin manşetinden "vatan haini" bile ilan edildiğimizi biliyorum.

Bi de şampiyonluk yarışında şikebahçeyi rahat bırakacak diyebiliriz.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Şikeciler beraat etmiş diyorlar
                    Edit:Aziz Yıldırım çete kurmak suçundan beraat etmiş. Şikeden değil.
                    En son smart tarafından düzenlendi; 07.02.2020, 17:09.

Yorum

• bu kopek sikeciler hala bizi ciddiye almiyor kesin sampuan olacagiz diyorlar nerelereni guveniyor bu hirsiz sutzuzler

Yorum

• yine algı ile oynama sanatı!
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Rüştü Reçber: "Taraftarımız bizden de beklenti içindeydi. Yenildik döndük. Aziz Yıldırım ABD'deydi. İçlerinde şimdiki Sivas başkanı Otyakmaz'ın da olduğu bir grup tesislere geldi. Ellerinde silahlarla bizi bekliyorlardı. Tesislerde de kimse yoktu. Düşünebiliyor musunuz?"

Düzene bak. Kimler nerelerden nasıl nerelere geliyor.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Bugün yaşananlar gösterdi ki sikebahce faaliyetlerine hız vermiş yine her yerde savaş vereceğiz ve bu kez sahada kazandigimizi, masada kaybetmeyecegiz!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün yaşananlar gösterdi ki sikebahce faaliyetlerine hız vermiş yine her yerde savaş vereceğiz ve bu kez sahada kazandigimizi, masada kaybetmeyecegiz!
                              Mamalama, inşaat işçileri geri geldi.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mamalama, inşaat işçileri geri geldi.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Bugün sahadaki rakip g.birligi değildi bu açık bunu tanıyoruz
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

Yükleniyor...
                                X