Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon'da meydanda lig maçı için taraftarlar toplanmıştı.Biraz izleyeyim dedim.Üstümde de sarı bir hırka vardı.İçlerinden biri gruptan ayrılarak biraz da gülümser bir tavırla: ''Kardeş sen başka bir takımın taraftarı değilsin, değil mi ! diye alaycı bir tonla seslendi.Korkma dedim en azından Fenerli değilim diye aynı şekilde alaycı bir uslupla cevap verdim. Değil fener formasıyla girmek fenerli bir Allah'ın kulu bile giremez demesi üzerine yılda 3-4 kez başüstüne koyduklarınız nereli dedim...
    Son cümleniz muhteşem olmuş.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son cümleniz muhteşem olmuş.
      Ahh Hopa'lı renktaşım. Sizin gibi düşünen taraftarlara ihtiyacımız var. Yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.Arkadaş birşeyi ya savunacaksın ya da red edeceksin.TFF ve Demirören'e söylemedikleri laf bırakmadılar iyi de Demirören'i oraya getireni de mükafatlandırıyorlar.Nereden tutarsan tut ''Tutarsızlık''....
      En son Karasoy tarafından düzenlendi; 25.03.2019, 14:55.

Yorum

Trabzon'da meydanda lig maçı için taraftarlar toplanmıştı.Biraz izleyeyim dedim.Üstümde de sarı bir hırka vardı.İçlerinden biri gruptan ayrılarak biraz da gülümser bir tavırla: ''Kardeş sen başka bir takımın taraftarı değilsin, değil mi ! diye alaycı bir tonla seslendi.Korkma dedim en azından Fenerli değilim diye aynı şekilde alaycı bir uslupla cevap verdim. Değil fener formasıyla girmek fenerli bir Allah'ın kulu bile giremez demesi üzerine yılda 3-4 kez başüstüne koyduklarınız nereli dedim...
        Ağzına sağlık... O suratları görmek için orada olmak isterdim.

Yorum

Ahh Hopa'lı renktaşım. Sizin gibi düşünen taraftarlara ihtiyacımız var. Yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.Arkadaş birşeyi ya savunacaksın ya da red edeceksin.TFF ve Demirören'e söylemedikleri laf bırakmadılar iyi de Demirören'i oraya getireni de mükafatlandırıyorlar.Nereden tutarsan tut ''Tutarsızlık''....
          2010-2011 kupamızı beyaz kefenliler ve Trabzon halkı, "fenerbahçe çocukluğumdan beri en büyük aşkım" ve kupayı soran küçük kıza "ama siz onu hak etmediniz ki" diyen ve isminde adalet bulunan partinin liderine sattılar.

Lütfen o kişi Trabzon'a geldiğinde bordo-Mavi TS atkısını boynuna asmayın. Gücüme gidiyor.

Çünkü o kişi isteseydi tasmalı köpeği Demirören kupamızı verecekti.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• siyasi konuşmaları sevmem ama kupa iktidarda düşüncesi vicdan rahatlatma düşüncesidir...iktidarı muhalefeti herkes feneri savundu...bu iş lobi işidir..bizim memleketimizin insanlarıda hala birbirini yesin..dünyada düzen boyle haklının hukuku degıl gucun hukuku var..yok o ısteseydı kupa verılırdı yok bu ısteseydı kupa falan fılan...bırakın bunları..bu iş tek şahsi partilerin değil hepsının suçudur..hiçbir siyasi Trabzonsporun arkasında durmadı...sıyaset dunyadaki en buyuk yasal mafyadır.
            En son makbernatsu tarafından düzenlendi; 26.03.2019, 10:21.

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              siyasi konuşmaları sevmem ama kupa iktidarda düşüncesi vicdan rahatlatma düşüncesidir...iktidarı muhalefeti herkes feneri savundu...bu iş lobi işidir..bizim memleketimizin insanlarıda hala birbirini yesin..dünyada düzen boyle haklının hukuku degıl gucun hukuku var..yok o ısteseydı kupa verılırdı yok bu ısteseydı kupa falan fılan...bırakın bunları..bu iş tek şahsi partilerin değil hepsının suçudur..hiçbir siyasi Trabzonsporun arkasında durmadı...sıyaset dunyadaki en buyuk yasal mafyadır.
              Muhalefet partilerini kim dinler
              Siyasi otoritenin başı, tüpçü'ye

Bu işi uzatmayın. UEFA ve CAS kararını verdi. 2010-2011 Şampiyonluğunu Trabzonspor adına tescil edin dese muhalefet gıkını bile çıkaramazdı.

Geçin bu işleri
              Kupa o zatın vicdanı ile iki dudağı arasında
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon'da futbol maçı olduğu günler sabah saatlerinde insanlar büyük bir umutla ve sevinçle kalkar. Nereye giderseniz gidin (Dolmuş, Kıraathane, Bağ-Bahçe) o günkü maç konuşulur,büyük bir derbi maçıysa haftalar öncesi insanlarda heyecan başlar.O gün geldiğinde bütün aile sorunları, arkadaşlık küslükleri aradan kalkar. Hele ki maçtan iyi bir sonuçla eve dönülmüşse hala,teyze,dayı,amca'nın soruları bitmez. Akşam sohbetleri artık maç sohbetlerine döner, masaüstünde kağıt-kalem ne varsa alınır aradaki puan farkına bakılıp yıl sonunda şampiyonluk nasıl gelir diye derbi maçlarının tahminleri bile aylar öncesinden yapılırdı. Biz böyle bir kentin çocuklarıydık ta ki siyaset bizleri içten içe parçalamadan......
                En son Karasoy tarafından düzenlendi; 26.03.2019, 13:59.

Yorum

Trabzon'da futbol maçı olduğu günler sabah saatlerinde insanlar büyük bir umutla ve sevinçle kalkar. Nereye giderseniz gidin (Dolmuş, Kıraathane, Bağ-Bahçe) o günkü maç konuşulur,büyük bir derbi maçıysa haftalar öncesi insanlarda heyecan başlar.O gün geldiğinde bütün aile sorunları, arkadaşlık küslükleri aradan kalkar. Hele ki maçtan iyi bir sonuçla eve dönülmüşse hala,teyze,dayı,amca'nın soruları bitmez. Akşam sohbetleri artık maç sohbetlerine döner, masaüstünde kağıt-kalem ne varsa alınır aradaki puan farkına bakılıp yıl sonunda şampiyonluk nasıl gelir diye derbi maçlarının tahminleri bile aylar öncesinden yapılırdı. Biz böyle bir kentin çocuklarıydık ta ki siyaset bizleri içten içe parçalamadan......
                  Yüreğine sağlık.
                  Demek ki hala yüreği siyaset tarafından parçalanamayan saf TS taraftarlarımız kalmış sizin gibi
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Trabzon'da futbol maçı olduğu günler sabah saatlerinde insanlar büyük bir umutla ve sevinçle kalkar. Nereye giderseniz gidin (Dolmuş, Kıraathane, Bağ-Bahçe) o günkü maç konuşulur,büyük bir derbi maçıysa haftalar öncesi insanlarda heyecan başlar.O gün geldiğinde bütün aile sorunları, arkadaşlık küslükleri aradan kalkar. Hele ki maçtan iyi bir sonuçla eve dönülmüşse hala,teyze,dayı,amca'nın soruları bitmez. Akşam sohbetleri artık maç sohbetlerine döner, masaüstünde kağıt-kalem ne varsa alınır aradaki puan farkına bakılıp yıl sonunda şampiyonluk nasıl gelir diye derbi maçlarının tahminleri bile aylar öncesinden yapılırdı. Biz böyle bir kentin çocuklarıydık ta ki siyaset bizleri içten içe parçalamadan......
                    Kendimi gördüm yazılanlarda.. O eski heyecanı.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yüreğine sağlık.
                      Demek ki hala yüreği siyaset tarafından parçalanamayan saf TS taraftarlarımız kalmış sizin gibi
                      Teşekkür ederim,
                      Ne mutlu bizler gibi aynı heyecanı yaşayanları gördükçe umut hep var olacaktır.

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        siyasi konuşmaları sevmem ama kupa iktidarda düşüncesi vicdan rahatlatma düşüncesidir...iktidarı muhalefeti herkes feneri savundu...bu iş lobi işidir..bizim memleketimizin insanlarıda hala birbirini yesin..dünyada düzen boyle haklının hukuku degıl gucun hukuku var..yok o ısteseydı kupa verılırdı yok bu ısteseydı kupa falan fılan...bırakın bunları..bu iş tek şahsi partilerin değil hepsının suçudur..hiçbir siyasi Trabzonsporun arkasında durmadı...sıyaset dunyadaki en buyuk yasal mafyadır.
                        Ne lobisi kardeşim. En son oyumu Ak Parti'ye vermiş biri olarak söylüyorum. Kimsenin aklından geçemeyecek hinlikte hak hukuk adaleti paramparça edercesine adımları atmakta hiç bir siyasi partinin/liderin bu derece ileri gitmek aklına gelmezdi. Sonrasında ise bu kepazeliğe ses çıkarması gereken, bu zulümün karşısına dikilmesi gereken, adalet için hareket etmesi gereken muhalefet ise bu yağmada hiç utanmadan zalimin yanında oy için saf tuttular. Mevzu lobiden felan çoktan çıktı. Bu artık başka bi şey.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne lobisi kardeşim. En son oyumu Ak Parti'ye vermiş biri olarak söylüyorum. Kimsenin aklından geçemeyecek hinlikte hak hukuk adaleti paramparça edercesine adımları atmakta hiç bir siyasi partinin/liderin bu derece ileri gitmek aklına gelmezdi. Sonrasında ise bu kepazeliğe ses çıkarması gereken, bu zulümün karşısına dikilmesi gereken, adalet için hareket etmesi gereken muhalefet ise bu yağmada hiç utanmadan zalimin yanında oy için saf tuttular. Mevzu lobiden felan çoktan çıktı. Bu artık başka bi şey.
                          Bir de sözü verilmişti Türkiye dışında Avrupa'daki mahkemelerden de şike onaylansın Kupa Trabzon'a verilecek. Nerdeler şimdi neden bu verilen sözler konuşulmadı. Birileri lobiden bahsediyor kardeşim resmen evde uyanıkken hırsız evine girmiş ne varsa toplayıp gitmiş sen hala ben görmedim diyorsun.Lobi olsa bile bizim karşı lobi nerde? Geçmiş dönemde başkanlık yapıp kupa sözü veren başkanlar nerde? Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta neden sessiz kaldılar? Başkanlıkları döneminde sadece sansasyonel laflar dışında somut yaptıkları birşey yok..Taraftar alışmış cefa çekmeye bir Bursaspor taraftarı kadar bile olamadık. Yazık ki ne yazık !!!!!
                          En son Karasoy tarafından düzenlendi; 26.03.2019, 15:18.

Yorum

• Trabzon dernekler federasyonu diye bir oluşum var, renkleride bordo mavi. Sabahtan beri siyasileri agirliyorlar, bi şovlar bi agirlamalar falan yalamayı çok iyi biliyorlar özellikle de iktidarı. TV'de canlı veriyorlar midem kaktı anasını satayım. Bi kere hakkimiz olan için propaganda yaptıkları görülmemiştir, çok şerefsiz bir camiayiz bizden bi halt olmaz.
                            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 27.03.2019, 09:10.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon dernekler federasyonu diye bir oluşum var, renkleride bordo mavi. Sabahtan beri siyasileri agirliyorlar, bi şovlar bi agirlamalar falan yalamayı çok iyi biliyorlar özellikle de iktidarı. TV'de canlı veriyorlar midem kaktı anasını satayım. Bi kere hakkimiz olan için propaganda yaptıkları görülmemiştir, çok şerefsiz bir camiayiz bizden bi halt olmaz.
                              Serefsiz olan onlar aslinda biz degiliz.
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 27.03.2019, 09:10.

Yorum

• Bir kere siyaset yapmiyorum ama tayyipe oy atanlar bir şeyin farkina varsin. O adam 2010 2011 e inanmiyor hakkin degil diyor ve sen onu destekliyorsan sen 2010 2011 e inaniyorum diyemezsin..

Yorum

Yükleniyor...
                                X