Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor çıkacak başka bir yer bulamamışmı ki Trabzon'da çıkmış diyesi geliyor insanın
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Bu başlık kapansın kaldı ki kazım koyuncu şuan yaşasa bile trazonsporlu olmazdı.

Ben sırf yazdıklarımdan dolayı bir çok kez ceza yedim, trabzon şehri artık eskisi gibi olmayacaktır. Başkanı parti mitinglerinde gezen, stat açılışına çevre illerden iktidar partisinin adamları, başkanları getirilen bir trabzonspor var artık.

Twitter da tarattarların açtıgı taglara destek veremeyen tam tersi reyisini öven bir kitle var.

Halil kadar ya da isviçre de fransa da vs eylem yapan kişiler kadar yönetim de inansaydı şuan dava çok farklı yerlerde olurdu.

Bu dava çoktan bitmiştir, bundan sonra yapılan her şey eskide olduğu gibi göstermelik ve göz boyamaktan ibarettir.

Kimse kendini boş yere buralarda yormasın sonuç bellidir.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor'un varlığını sürdürmek için hiç bir nedeni kaldığına inanmıyorum. Vurun kilidi kapısına gitsin.

Yorum

• 2010 yılının oyuncusu Giray efendi elhamdülillah çekiyor. Utanmaz rezil herifler kendi alın terinize saygınız yok ki biz neyin mücadelesini verelim.

Yorum

• Her ne yaşanırsa veya olursa olsun, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da 2010-2011 şampiyonu olduğumuz gerçeğini sonuna kadar savunmaya devam edeceğim, sona kalan tek kişi olsam dahil bu gerçeklik hiçbir zaman değişmeyecek en azından benim açımdan her şey net!

Şimdi olan şeyin önceki olanlardan hiçbir farkı yok, her seferinde bunu alevlendirmeye gerek de yok!
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Gerçekten merak ediyorum ne bekliyordunuz? Bu şehir kararını çoktan verdi her seçimden sonra aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok. Bir tepki verileceği konusunda benim umudum hiç olmadı o yüzden bu tür sonuçlar beni hiç üzmüyor ve şaşırtmıyor.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2010 yılının oyuncusu Giray efendi elhamdülillah çekiyor. Utanmaz rezil herifler kendi alın terinize saygınız yok ki biz neyin mücadelesini verelim.
                hem onu hem de serkan balci'yi yeni tâkip etmeye baslamistim, ikisini de çikardim az önce... rezil herifler yalakalik pesindeler, utanmazlar... yattara da ayni nâneyi yerse onun da degeri megeri kalmaz gözümde...
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerçekten merak ediyorum ne bekliyordunuz? Bu şehir kararını çoktan verdi her seçimden sonra aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok. Bir tepki verileceği konusunda benim umudum hiç olmadı o yüzden bu tür sonuçlar beni hiç üzmüyor ve şaşırtmıyor.
                yau azcik da mi düsmez yau bi 60% olsaydi bâri ne bileyim...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 2010-11 şampiyonluğuna inanıyor, şikeye karşı mücadelemi her kuruma ve her bireye karşı devam ettiriyorum. Bunu, İstanbul'da yaşayan Trabzonlu bir Trabzonsporlu olarak devam da ettireceğim.

Ancak şehrim beni yıllardır yerin dibine kadar sokuyor, utandırıyor. Daha fazla bu şehirde bu mücadelenin ağza alınmasını da istemiyorum, birebirde karşılaştığımda kalp kırarım.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Hüseyin Örs meclise girmis, umarim bu konuda da bizi iyi sekilde temsil eder, korkusuz kaygisiz bir sekilde sesini çikarir...
                    Koray Aydin'dan da gösterdigi durusu devâm ettirmesini bekliyorum, umuyorum
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hüseyin Örs meclise girmis, umarim bu konuda da bizi iyi sekilde temsil eder, korkusuz kaygisiz bir sekilde sesini çikarir...
                      Koray Aydin'dan da gösterdigi durusu devâm ettirmesini bekliyorum, umuyorum
                      Trabzon şehri bu iki isme ne kadar sahip çıktıysa bu insanlardan bu davaya o kadar sahip çıkar.
                      Şike davası şahsım için bitmiştir.

Belki kahroluyorum bunu yazarken ama gerçekleri görmek gerekiyor. Birbirimizi kandırmanın mantığı yok. Bu iş bitti.
                      BMN'den de tek isteğim yavaş yavaş bu başlığı da pasif hale getirmesidir.
                      Önümüze bakalım. Yenilgiyi kabul edelim.

Yorum

• şike davası sona ermiştir, herkese geçmiş olsun , suriyelileri doyurmak bayramda harçlıklarını vermek , kurban bayramında kurbanlarını da kesmek TRABZONSPOR dan daha önemli imiş , biz halt etmişiz , emeği geçen hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum
                        "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Utanç, nefret, kızgınlık... hissettiğim tüm bu duyguların sorumluları yıllardır aynı mücadeleyi verdiğimizi sandığım, dava arkadaşlarım dediğim insanlar. Bu mücadeleyi bu şartlarda sürdürmek ne kadar zor olsada buna devem edeceğim. Günün birinde adalet tecelli ettiğinde dün ellerinde bayraklarla tek adam ve diktacılığı alkışlamaya çıkan o yüzde yetmiş benimle olmayacak hemde hiçbir zaman. Bu takımın en büyük düşmanı kim şimdi anlayabildiniz mi?

Kızgınlıkla daha ağır şeyler yazacağım o yüzden burada noktalıyorum yazımı.
                          En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 30.06.2018, 10:22.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• Ben kütüğü aldıralı çok oldu.

Yorum

• yedi sene boyunca forumda cok yazdim tekrar yazayim..sike davasini ne bizim baskanlar ne yoneticiler satti, bu davayi en basta satan trabzon sehrinin kendisidir..bunu da her secimde gosteriyorlar.o seneden sonra yapilan ilk 2 secimden sonra ben aziz muptezeline,tupcu cibiliyetsizine sikebahcelilere kufretmeyi biraktim..koca sehir davasina sahip cikmiyor iken digerlerine neden soveyim.ben agaoglu'nun yerinde olsam tum davalari cekerim.bilmiyorum kendisidemi malum kisilerle ayni cizgide ama trabzon sehri zaten trabzonspor'u iplemiyor,bari yok yere insanlari germesinler..
                              bu durumu kabullenmeyen bizim gibi trabzonspor'lularda baslarinin caresine baksin..bu ulke boyle hakli olmak degil guclu olmak gerekiyor..

Yorum

• ulaşş.png

TS için çalışan birinin sosyal medya hesabını daha dikkatli kullanması gerekir. Ulaş Özdemir'de biraz kahvehane ağalığı seziyordum ama bu tip ergenlikler beklemezdim.

Gs, Şb veya Bjk de çalışan birisi şunu yapabilir mi ? Aynı gün işinden olur. Biraz ciddiyet biraz disiplin yaw. Tamam sırf siyasi kimliğin yüzünden orada iş bulabildin ve dünyanın maaşını kazanıyorsun ama biraz işine çevrene kendine saygı duy be adam. Şu sebeplerden ötürü TS den uzaklaşan çok insan var hızla taraftar kaybediyoruz bunun gibiler de tuz biber ekiyor.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X