İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak my tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefifa başvurusu.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefifa kararı ne kadar sürede verir .2 sene sürermi?
en fazla 1 yilda biter
savciya bagli
1 yili gecerse isin icinde is aranabilir
ama karardan sonra karar ne olursa olsun itirazlar olacaktir, önce fifa disiplin kuruluna sonrada cas´a
yani lehimize karar verilse bile hakkimizin teslimi 2-3 yil sürebilir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam fifa sonucu ne zaman aciklar bunu biliyormusun ??Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Arkadaşlar sürece tam hakim degilim. Daha önce bir sürü itirazlar yapıldı, CAS a gidildi. Kararlar çıktı kesin denildi. Şimdi bu FIFA başvurusu neye ilişkino tam olarak. Geri sayfalarda bu karara karşı da CAS a gidilebilir yazılmış. Valla bişey anlamadım. Sonu nerde bu işin. Kısaca bilgi verebilir misiniz.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sürece tam hakim degilim. Daha önce bir sürü itirazlar yapıldı, CAS a gidildi. Kararlar çıktı kesin denildi. Şimdi bu FIFA başvurusu neye ilişkino tam olarak. Geri sayfalarda bu karara karşı da CAS a gidilebilir yazılmış. Valla bişey anlamadım. Sonu nerde bu işin. Kısaca bilgi verebilir misiniz.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonrasi fb'nin ve tff'nin isi.
Aleyhimize karar çikmasi halinde sirayla FIFA tahkim ve sonrasinda CAS süreçleri isler yeniden.
Yukarda Selçuk'un dedigi gibi bu prosedür yine 3 yili bulabilir.
Ben fifa'nin konuya tam Hakim oldugunu düsünmüyorum su asamada.
Dosyalar yeniden incelenecektir UEFA , CAS kararlari isiginda.
Envoyé de mon G55 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
Yorum