Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen efsane bir başlıksın gün gelecek ve o kupanın resmini burada paylaşacağız az kaldı.
    Hatta başlıkta o şekilde kapanmalı

Yorum

• İlk olarak my tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fifa başvurusu.
      hocam fifa sonucu ne zaman aciklar bunu biliyormusun ??
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Trabzonspor'umuzun 2011 kupası geliyor ve Az Kaldı cezayı alacaklar şikebahçe için yolun sonu...

Yorum

• Bugün büyük gün. Her şey güzel olacak inşallah.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• fifa kararı ne kadar sürede verir .2 sene sürermi?

Yorum

• Herkese merhaba

6 yil olacak bu sabah Ertan abinin o mesajiyla foruma uyanali.
              Allah en kisa zamanda artik bu isin sonuçlandigini görmeyi bizlere nasip etsin.

Hepinize iyi forumlar

Envoyé de mon G55 en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şikenin en önemli itirafı kişilerle kurum ayrılamaz ben şike yaptıysam şikebahçe için yaptım dedi şikebahçenin başkanı ligden düşecekler...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fifa kararı ne kadar sürede verir .2 sene sürermi?
                  en az 3 ay
                  en fazla 1 yilda biter
                  savciya bagli

1 yili gecerse isin icinde is aranabilir
                  ama karardan sonra karar ne olursa olsun itirazlar olacaktir, önce fifa disiplin kuruluna sonrada cas´a
                  yani lehimize karar verilse bile hakkimizin teslimi 2-3 yil sürebilir
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mutlu sonla biter inşallah. Bugün 6 sene oldu.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocam fifa sonucu ne zaman aciklar bunu biliyormusun ??
                        Şahsi düşüncem en aşağı 2, 3 yıl daha sürer bu dava.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• "TS'nin FIFA başvurusunda Başkan Usta’nın yanı sıra A.Çubukçu, G.Meriç, G.Saral, C.Bülbül, Ö.Bayraktar ve Avukat N.Yılmaz hazır bulunacak.."
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Arkadaşlar sürece tam hakim degilim. Daha önce bir sürü itirazlar yapıldı, CAS a gidildi. Kararlar çıktı kesin denildi. Şimdi bu FIFA başvurusu neye ilişkino tam olarak. Geri sayfalarda bu karara karşı da CAS a gidilebilir yazılmış. Valla bişey anlamadım. Sonu nerde bu işin. Kısaca bilgi verebilir misiniz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar sürece tam hakim degilim. Daha önce bir sürü itirazlar yapıldı, CAS a gidildi. Kararlar çıktı kesin denildi. Şimdi bu FIFA başvurusu neye ilişkino tam olarak. Geri sayfalarda bu karara karşı da CAS a gidilebilir yazılmış. Valla bişey anlamadım. Sonu nerde bu işin. Kısaca bilgi verebilir misiniz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                FIFA son asama bizim lehimize karar çikarsa.
                                Sonrasi fb'nin ve tff'nin isi.

Aleyhimize karar çikmasi halinde sirayla FIFA tahkim ve sonrasinda CAS süreçleri isler yeniden.
                                Yukarda Selçuk'un dedigi gibi bu prosedür yine 3 yili bulabilir.
                                Ben fifa'nin konuya tam Hakim oldugunu düsünmüyorum su asamada.
                                Dosyalar yeniden incelenecektir UEFA , CAS kararlari isiginda.

Envoyé de mon G55 en utilisant Tapatalk
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Çalışıyor...
                                X