Gün geçtikçe FIFA'nın gerekeni yapacağına dair inancım kuvvetleniyor. Kaçınılmaz son yaklaşıyor arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bence fenerbahçe ceza alırsa fifa tarafından fenerbahçede yönetim değişir ve yeni gelen yönetim kendi eliyle kupayı bize verecektir feneri aklamak için..
Süreci uzatmak günü kurtarır federasyon için..
Tek çekincem yönetimin pazarlık masasına oturtulması
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş Trabzon'dan ayrıldıktan sonra Bursaspor'a gitmiştir ve o dönem de Bursa şikecilere karşı dik duruşunu sergilemiştir. Şenol Güneş'in Trabzon'dan ayrılıp şikeci bir takıma gitmemiştir.Şenol Güneş başarılı bir teknik adam ve önünde engelleri bulunmayan bir takım her zaman çalıştırmak ister.Trabzon'da şike sürecinde belki de en fazla mücadele veren biriydi.Malesef arkasında durmadılar.Türk futbolunda önemli bir yere sahip böyle bir kişiye tribünlerden ağza alınmayacak derecede yapılan küfürler bir Trabzon taraftarına yakışmıyordu.Bu yüzden Şenol Güneş'i hiçbir zaman suçlayamam.
Adam tk finalinde şike yapmış ve yerel liglerde ceza almamıs bir kulubun başında şu anda .. Adını biliyorsundur..
Görende adam kasımpaşanın başında sanacak
Yorum
-
1992'de Marsilya sike ile sampiyon olmus ve bu sampiyonlugun getirdigi hakla sampiyonlar ligine katilmis ve orada da sampiyon olmus.
1995'de skandal patlak vermis ve Fransa Futbol Federasyonu ulkelerine ilk ve tek sampiyonlar ligini kazandirmis takimin gozunun yasina bile bakmadan kazandigi fransa ligi sampiyonlugunu geri almis ve ikinci lige dusurmus.
Sistem adamina gore degil kuralina gore islediginde karsinda boyle bir otorite bulursun ve yemez oyle islere yeltenmeye.
Ama yok bati bizi kiskaniirrrr... eyy bati....
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1992'de Marsilya sike ile sampiyon olmus ve bu sampiyonlugun getirdigi hakla sampiyonlar ligine katilmis ve orada da sampiyon olmus.
1995'de skandal patlak vermis ve Fransa Futbol Federasyonu ulkelerine ilk ve tek sampiyonlar ligini kazandirmis takimin gozunun yasina bile bakmadan kazandigi fransa ligi sampiyonlugunu geri almis ve ikinci lige dusurmus.
Sistem adamina gore degil kuralina gore islediginde karsinda boyle bir otorite bulursun ve yemez oyle islere yeltenmeye.
Ama yok bati bizi kiskaniirrrr... eyy bati....
Hani sen AVrupa'da yaşayan birisi olarak FIFA'ya bakış açısı nedir oralarda? Katakulli işler hep bizim ülkenin mi aklına geliyor anlamadım ki?
Cezaların verilmemesi için ortada hiçbir sebep yok gözüküyor. Ama işte o geciken adaletin verdiği bıkkınlık insanı hasta ediyor.
Yorum
-
Fifa sikecileri dusurdukten sonra tff gorevden alindiktan sonra yeni gelecek tff yada fifanin atadigi kurul o kupayi elbette bize verecek verlmezse bu husumet 100 yil daha devam eder cok daha kotu seyler olabilir bunu goze alamaz kimse rahat olun..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaydınlar iyiki yapmadı bence.3.5 puan silip olayı kapatacaktı.kupayı vermeyecekti,olarların bu seviyeye gelmesinin baş aktörü aydınlardır
Ama bence kupayı verecekti ve asıl gönderilme sebebi de budur."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Fifa ne kadar bir sürede karar verir bu işte böyle uzayıp gider mi ? Fifanın şike suçunu sabit görmeme durumu var mı ? Eğer şikeyi kesin kabul ederse ceza vermeme gibi bir durum olamaz. Örnek teşkil eder şikenin önünü açar. Hadi diyelim Fifa Cezayı kesti feneri küme düşürün kupayıda verin dedi. Buradan sonra ne olur o önemli Tff kabul etmezse kupalardan men yer, kabul etse malum sebeplerden dolayı ettirmezler. Ülke içinde buna mutlaka bir kılıf bir çıkar yol bulacaktırlar ben en iyi ihtimal olarak fenerden kupayı alıp o sezonu yok saymalarını bekliyorum belki fenerede bir kaç eksi puan verirler. Bizede sus payı bir kaç milyon dolarEn son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 31.03.2017, 12:05.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEser abi ben de bunu anlamıyorum. Dünyada güçlü denilen ülkelerin liglerindeki takımlar ceza almış. Sakın yanlış anlaşılmasın ülkemizi küçük görmek için söylemiyorum. Bürokrasi ve lobi ise bunun tillahı vardır Avrupa ülkelerinde. Ben içimden ''FİFA bile olsa bir şekilde bağlanır'' düşüncesini atamıyorum.
Hani sen AVrupa'da yaşayan birisi olarak FIFA'ya bakış açısı nedir oralarda? Katakulli işler hep bizim ülkenin mi aklına geliyor anlamadım ki?
Cezaların verilmemesi için ortada hiçbir sebep yok gözüküyor. Ama işte o geciken adaletin verdiği bıkkınlık insanı hasta ediyor.
En ust seviye ligleri bizim ptt 1.lig ayarinda. irkci comarlar yuzunden maclara giden sayisi cok az.
Haliyle insanlarin fifa , uefa gibi bir gundemleri olmadigi icin bakis acilari nedir bilemiyorum.En son ESER tarafından düzenlendi; 31.03.2017, 12:13.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlaşılmasın onun yapmak niyetinde olduğu şeyi savunmuyorum.
Ama bence kupayı verecekti ve asıl gönderilme sebebi de budur.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa ne kadar bir sürede karar verir bu işte böyle uzayıp gider mi ? Fifanın şike suçunu sabit görmeme durumu var mı ? Eğer şikeyi kesin kabul ederse ceza vermeme gibi bir durum olamaz. Örnek teşkil eder şikenin önünü açar. Hadi diyelim Fifa Cezayı kesti feneri küme düşürün kupayıda verin dedi. Buradan sonra ne olur o önemli Tff kabul etmezse kupalardan men yer, kabul etse malum sebeplerden dolayı ettirmezler. Ülke içinde buna mutlaka bir kılıf bir çıkar yol bulacaktırlar ben en iyi ihtimal olarak fenerden kupayı alıp o sezonu yok saymalarını bekliyorum belki fenerede bir kaç eksi puan verirler. Bizede sus payı bir kaç milyon dolar
Fenevbahçeli Reisimiz izin verir mi?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydınlar eğer kendi iradesiyle hareket edebilseydi cezaları verip kupayı bize verecekti yüksek ihtimalle. Ayrıca, futbolun nasıl yönetildiğinin en büyük kanıtlarından biri de bu durumlar yaşanınca ona görevin bıraktırılmasıydı.
-6 veya -12 puan silme ve kupayı bize vererek şikebahçesini kurtarmayı düşünüyordu ona da izin vermediler.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikebahçeyi düşüremeyeceği yani istenen ağır cezaları veremeyeceği için ayrılmak zorunda kaldı.
-6 veya -12 puan silme ve kupayı bize vererek şikebahçesini kurtarmayı düşünüyordu ona da izin vermediler.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum