Bu iğş böle gitmez kimse TFF ye ve kurumlara güvenmiyor patlıcak en sonunda ortalık karışcak insanlar birbirine giricek sonunda olacagı bu.TFF nin futbolun içinden gelen topu topuna bir elin parmak sayısını geçmeyen insanlardan kurulu oldugu için futbol umurlarında deyil adamcılık oynanması çok normal.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Konuşalacak mevzuda adli yargılama var spor hukuku var dönen dolaplar var itham edilmemiz var... var oğlu var... çok ciddi konular ve bunları tek başına kotarabilir mi başkan...? Bana pek mümkün gelmiyor. Bizim şimdiye kadarki en büyük sıkıntımız iktidardan RTE'den ordan burdan işinden gücünden korkup ithamlara adam gibi cevap verememek ve şike sürecini anlatamamak. Umarım bu minvalde bir program olmaz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem
Saat 21-23 arası NTV ve NTV Spor ortak yayınında görüşelim dostlar. Bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun başkanım dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden şu anlık.
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem 18 dk.18 dakika önce
Camianın gücü kritik virajlardaki beraberlik refleksine bağlıdır. Konu TS'nin menfaati ise gerisi teferruattır diyenlere selam olsun.En son My tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 19:38.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta â€@UstaMuharrem
Saat 21-23 arası NTV ve NTV Spor ortak yayınında görüşelim dostlar. Bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun başkanım dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden şu anlık.
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem 18 dk.18 dakika önce
Camianın gücü kritik virajlardaki beraberlik refleksine bağlıdır. Konu TS'nin menfaati ise gerisi teferruattır diyenlere selam olsun.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 saat sürecekse çok iyi. Bmn'de gündüz 1 saat diye paylaşımlar olmuştu. 2 saat mantıklı
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tarafa gel http://forum.bordomavi.net/showthrea...4%B1nda!-21-00
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
şu an istanbul barosu başkanı ümit kocasakalın tvde demeci var: sizin bir davanıza bakan mahkeme hayeti velev ki davalı tarafla yemek yerken futbol muhabbeti yapmış olsun diyor( bizim şike davasına bakan mahkeme heyetinin aziale yemek yemesi) o dava düşer diyor!! lütfen bunu kısa video haline getirebilecek olan var mı?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
aslında aziz yıldırımın programın başında söylenen yer gök bir araya gelse kupa Trabzonspor a gelmez 17 25 aralık kumpasına inanmayanların temennisidir yani şu açıklama bile yeter azizin nasıl bir insan olduğunu görmek için güya cumhuriyetin kalesiydiler şikecilerin taraftarında nasıl bir mide var hala bu açıklamara rağmen bu adamı tepetaklak etmiyor çok midesiz adam gördüm böyle midesiz insan grubu görmedim 17 25 aralık biliyorsunuz hükümetin canevi bu adamda buradan nasıl yalakalık yaparım peşinde bu ülkede hakkımızın verileceğine inanan varsa aşırı iyi niyetli birisidirEn son batuhanTs tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 01:40.
Yorum
-
Başkan resmen resital sundu dün akşam,
sakin-sade-anlaşılır ve net konuştu,
okuması yazması olan herkes şikenin var olduğunu ve kimin yaptığını 10 dakka da çözer dedi,
fetö-şike olayını da öyle bir ayırdı ki buna sığınan tüm kanı bozuklar da dumur olmuştur dün akşam,
eğer varsa fetö nün fb yi ele geçirme girişimi ben de fb nin yanında olurum dedi,
o ayrı bir iş o bizi ilgilendirmez dedi
ceza hukuku ile spor hukuku ayrı şikebahçe spor hukukunda dünya üzerinde ceza almadığı mahkeme yok dedi,
TS 13 ayrı mahkemeden ve kuruldan tertemiz çıktı dedi,
şikebahçe ceza aldığı tüm kurullara ve mahkemelere TS yi şikayet etti hepsinden de TS tertemiz çıktı dedi,
özellikle proğrama başlangıç konuşması çok inceydi,tabi anlayana,
ülke toz duman,tüm partiler,tüm halk birleşmişken,birlik bütünlük dosta düşmana şan veriyorken azizin çıkıp 4 ayrı büyük camiayı suçlaması,insanları birbirine düşürmesi yakıştı mı dedi,
yani başkan döktürdü dün,
gururlanarak,duygulanarak izledim,
pisliğe,şikeye,illegal hiç bir işe bulaşmamış Trabzonspor'un taraftarı olmakla gurur duydum,
fakat tüm pisliklere bulaşmış mahlukatların canım ülkemde hala daha itibar görüp piyasada olması,insan içine çıkamaması lazımken hala daha afra tafra yapması acayip canımı sıkıyor,bu güruha kinim katlanıyor,canım ülklemden soğuyorum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Simdi bundan sonra olacaklara bakalim.Cas gerekceli karari 1 2 ay icinde aciklanacak ve yuzde 99 uefanin topa girmemesi usulen dogrudur diycek aynen onayacak uefanin ulke fedarasyonlarina ceza veremem astana kararlari geregi tezini.sonrasinda bize fifa yolu acilacak fifa da rusvetci bir kurum uefayi baglayan orayi da baglamis olabilir normal sartlarda tff ye yaptirim uygulamasi gerekir ama dedigim gibi guvenilir bir kurum olmadigindan burada da sansimizi yuzde elli goruyorum alehtede lehtede karar cikabilir bizim acimizdan..peki daha sonra var sayalim ki alehimizde karar cikti fifada gerekli yaptirimlari uygulamadi hem tff ye şikecilere bu sefer bize tekrar Cas a gidip bu fifayi sikayet edip ; şikesi tescilli bir klube ve onu kollayan tff ye gereken yaptirimlari uygulamadigi icin dava acma hakkimiz var ve bu son asama bunu yaptigimiz anda Cas kendi verdigi fenerbahce şike yapmistir kararini yok sayamacagi icin burada actigimiz dava yuzde 100 lehimize sonuclancaktir ve Cas fifadan gerekli yaptirimlari uygulamasini isteyecektir fifanin da bu karari uygulama zorunlulugu oldugu icin kupamiza kavusuruz adalet gecde olsa yerini bulur şikecilerde kumeyi boylar sonunda..diyceksiniz ki fifanin yaptirimlarini ulke olarak tanimiyorum derse bizim fenerasyon siyasileride arkasina alarak ne olcak onunda cevabi su fifa oyle gecici olarak 3 yil 5 yil milli takimlar dahil klup takimlarinida sen gelme hic bir organizasyona katilamazsin falan demez direkt kararini tanimayan ulkenin uyeligini askiya alir suresiz, kararini taniyana kadar edirneden karsdan disari burnumuzu cikaramayiz ulke olarak kendimiz calar kendimiz soyleriz hic bir uluslararasi organizasyonun yanindan bile gecemeyiz, yani bunu hic kimse goze alamaz rahat olun..burda is yine bize dusuyor davanin ustune yonetim kararli bir sekilde gider dik durursa sonuc kacinilmaz olur.bunu şikecilerde onu koruyup kollayanlarda cok iyi bildikleri icin bizi yildirmak icin 5 senedir herseyi yaptilar yapmaya da devam etcekler cunku kacinilmaz son cok yakin..yeterki biz gerek3n yerlere gereken basvurulari yapip bu isin pesini herturlu baskiya ragmen birakmayalim..surecin son asamasinda bu benim tamamen kisisel tahminimdir eger dik durursak bize siyasilerin emriyle baktilar is isden geciyor alin size 2011 kupasini verelim sikayetinizi geri cekin bu isi kapatalim bile denilebilir cunku hersey sonuc cok acik daha buyuk cezalardan yirtmak icin bunu yapabilirler ve yine kisisel tahminimdir boyle bi teklif gelirse bize siyasetin onune gecemeyecegimiz icin bunu kabul ederiz, şikeciler sadece 1 kupa vererek kume dusmeden ve diger yaptirimlardan kurtulurlar butun bu surec hic yasanmamis gibi ligde devam eder duzende kaldigi yerden..
Son olarak sunu da ekleyeyeim yukarda yazdiklarin kendi kisisel gorusumdur dediklerimin disindakilerin tamami kamuoyunun yakindan tanidigi trabzonlu avukat bir abimizin gecen ay istanbul trabzon ucak yolculugu siradinda tesadufen yanima dusmesi sonucu kendisiyle yolculuk boyunca kurdugum ahbapligin neticesinde sordugmda bana anlattiklaridir..bunu forumda yazabilirmiyim dedigimde isim vermezsen olur tabi dedi ..nedeni bilmiyorum ama kendisine saygi duyuyorum ve ismini vermiyorum..kendisinede tesekkur ediyorum icimizi rahatlattigi icin..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 10:58.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Konusmakla olmuyor bu isler bunu 5 yildir görüyoruz.
Uefa zaten bir sekilde baglanmis kisilere bile cezalar açiklanmadi nu çok büyük bir skandal.
En çok zoruma gidende bu ülkede en büyük adaletsizligi en çok Allah din diyenler yapiyor.
Bekliyoruz hala.....
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
Yorum