Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligden çekilmez isek, ben taraftarlığı bırakıyorum, çoluk çocuğu da Trabzonsporlu yapmayacağım...

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sinirden soruyorum daha ne yapabiliriz ? hakkimiz ne olacak
      Fifa ve cas...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu saatten sonra Fenerbahçe istediği şikeyi göstere göstere yapar. Bizi bitirdiler bakalım diğer İstanbul takımları ne yapabilecek.

Yorum

• Ohaaaaa az da olsa hukuğa güvenim vardı hukuk olmuş guguk, bu iş şeytana pabucu ters giydirmekten öte halde atık, biz gidelim yaşasın siyaset yaşasın beyinsiz taraftar hadi sokağa milyonlarla çıkıp eylem yapalım sonra bizi ölenlere atkı takarsınız.
          En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 11:14.

Yorum

• Yazık....
            En son ozturk tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 11:14.

Yorum

• Bu ülkede bir tek Allah'a ( c.c. ) inanırım....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• haydi oylar akepeye, secim öncesi ne güzel paslastilar, mehepe ve cehepe de ayni. bakalim kac kisi TRABZONSPOR'a oy verecek

Yorum

• Umarım Cas süreci uzun sürmez
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ülke olarak helak oluruz umarım.
                    Toz bulutu falan yutsa bizi.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kirli düzenin içinde kalmak, bu sistemin parçası olmak demektir.

Bu süreçten sonra herhangi bir Trabzonsporlu'nun futbol takip edebileceğini sanmak saflık.

Neyin mücadelesine vereceksin. İHO da kaynağı belirsiz paralarda topçu getirerek başarılı olacağınu mücadele edeceğini sandı. Messi'yi bile getirsen bu düzende başarılı olamazsın. O zaman onurunla çekileceksin.
                      gs fb ile olan basketbol final maçına çıkmadı noldu peki ?

Kaldığı yerden devam ediyor şuan.

Yani demek istediğim bu düzeni birileri yıkacak nasıl yıllar önce biz 2010da Bursaspor yıktı birileri bunlara gereken dersi verecek.

Benim en çok üzüldüğüm nokta Trabzon tarafından yeterli sesin çıkmaması.

Ne zaman bir şey planlansa hep şehir dışında yaşayan taraftarlar el atıyor olaya.

Sorunda buradan kaynaklanıyor bana kalırsa Trabzon şehri bu davayı pek sahiplenemedi.

3-5 otobüs taşlamakla, maç iptal ettirmekle davaya sahip çıkılmıyor.

Yorum

• bütün dünyada duyulacak bir hareket ile şike davasında şike yapan takımın el birliği ile aklanması ve haklarımızın teslim edilmemesi nedeni ile ligden çekilme kararı almalıyız. kulübün kapısına kilit vurmalı, bir daha da futboldan bahsetmemeliyiz. çok ciddi söylüyorum eğer bunu yapamıyorsak futbolda devrim yaratan, istanbul hegamonyasını sona erdiren trabzonspor biziz diye ortalıkta gezinmeyelim. hiç bir şeyi sona erdirdiğimiz yok. adamların boşluklarına gelmiş yıllar önce şampiyonluk alabilmişiz hepsi bu.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fifa ve cas...

cas'a basvurduysak. hic sanmiyorum basvurdugumuzu yada yapacagimizi. %99 müslüman olan bi ülke göz göre göre haksizligi sahip cikiyor

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu saatten sonra Fenerbahçe istediği şikeyi göstere göstere yapar. Bizi bitirdiler bakalım diğer İstanbul takımları ne yapabilecek.
                            onlar tiyatro oynandığının farkında. hepsinin sırası geliyor nasılsa, bir sene biri bir sene öteki sorun yok yani.

Yorum

• son dakika: 2011 Süper Kupa maci Sikebahce-Siketas arasinda yarin saat 18:00'da AKsaray'da oynanacak

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cas'a basvurduysak. hic sanmiyorum basvurdugumuzu yada yapacagimizi. %99 müslüman olan bi ülke göz göre göre haksizligi sahip cikiyor
                                Hangi Müslüman ya? Hangi Müslüman?
                                Kul hakkıyla kapıma gelmeyin diye emredilen yerde 7'den 70'e kul hakkıyla yatıp kalkan Müslüman mı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X