Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önce UEFA, aylarca gerekçeli kararı acıklamadı..Sonrasında Atilla beyin belirttiği gibi Hukuk Kurulumuz şikayet edeceğini söyleyince son dakika özenilmemiş çabucak yazıldığı belli olan bir gerekçeli karar acıkladı..

Sonrasında malumunuz dün akşam FİFA için geçmiş yıllarda yaşanan mevzular nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Bu iki olay ,çok açık ve net bir şekilde ; UEFA ve FIFA nın kirli çamaşırları olduğu ve bu süreçte iyi niyetli olmadıkları ıspatlanmıs oldu..

BMN YÖNETİCİSİ KARDESLERİME SESLENİYORUM..

Malumunuz dün avukatlarımız UEFA temyiz başvurusunda bulundu..

BÜTÜN CÜMLE ALEM ne pahasına olursa olsun gerçek TRABZONSPOR taraftarının bu ŞİKE GASPININ KABUL ETMEYECEĞİNİ BİLMESİ gerekiyor..,

Bunu bilmesi gereken ilk ve öncelikli kurumda şu anda UEFA TEMYİZİNDEKİ kişiler ..

Hazır Fifa'daki soruşturma olayı gündemde iken , bu UEFA Temyizdeki şahıslara bir hatırlatma / uyarı yapmanın vaktidir..

Uzun süredir mail organizasyonu yapılmıyor ? sizden haber bekliyoruz..

Selamlar..
    Katiliyorum bu isin pesini birakmadigimiz yilmadigimiz unutmadigimizda birkez daha kanitlanmis olur..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce UEFA, aylarca gerekçeli kararı acıklamadı..Sonrasında Atilla beyin belirttiği gibi Hukuk Kurulumuz şikayet edeceğini söyleyince son dakika özenilmemiş çabucak yazıldığı belli olan bir gerekçeli karar acıkladı..

Sonrasında malumunuz dün akşam FİFA için geçmiş yıllarda yaşanan mevzular nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Bu iki olay ,çok açık ve net bir şekilde ; UEFA ve FIFA nın kirli çamaşırları olduğu ve bu süreçte iyi niyetli olmadıkları ıspatlanmıs oldu..

BMN YÖNETİCİSİ KARDESLERİME SESLENİYORUM..

Malumunuz dün avukatlarımız UEFA temyiz başvurusunda bulundu..

BÜTÜN CÜMLE ALEM ne pahasına olursa olsun gerçek TRABZONSPOR taraftarının bu ŞİKE GASPININ KABUL ETMEYECEĞİNİ BİLMESİ gerekiyor..,

Bunu bilmesi gereken ilk ve öncelikli kurumda şu anda UEFA TEMYİZİNDEKİ kişiler ..

Hazır Fifa'daki soruşturma olayı gündemde iken , bu UEFA Temyizdeki şahıslara bir hatırlatma / uyarı yapmanın vaktidir..

Uzun süredir mail organizasyonu yapılmıyor ? sizden haber bekliyoruz..

Selamlar..
      %100 katılıyorum toprağım

UEFA'yı kendine getirme zamanı çoktan geldi de geçiyor

UEFA ŞAŞIRMA
      BİZİ AYAĞA KALDIRMA
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Güzel haberler ardı ardına geliyor. Biz FİFA'ya başvurmadan bu rüşvet soruşturmasının başlaması iyi oldu.

Yorum

• 25-30 YILDIR ŞİKE YAPILIYOR
          "Sen beni şikeyle suçluyorsun... Bize şike yaptılar dediler. Bizden önce 25-30 senedir şike yapılıyor bu ülkede. Biz aklanırsak bu hakaretler ne olacak. Normal mahkemelerde yargılanmadık. Biz paralel yapının mahkemelerinde yargılandık. Kumpas diyorlar. Sivas'a para götürmüşüz, bundan daha büyük kumpas var mı? 100 bin Dolar'ı evine götürsen, yastığın altına koysan, sabaha kadar bakarsın yastığın aldında mı diye..."

Su aciklama bile azizin şikeyi yaptiğinin ispati
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bizi adalet için Avrupa kapısına mahkum eden zihniyet de elbet bir gün bunun hesabını verecek.
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

Çekileli uzun yıllar olmasına rağmen en sevdiğim filmin en beğendiğim 2 sahnesinden biri.

Bize de böyle bir başkan lazım. 22 Mayıs sabahı şükrü saraçoğlu'nu; 3 Temmuz gününün ilk dakikasında da tff binasını patlatacak bir başkana ihtiyacımız var

Şaka bir yana patlatma değil de hamleleriyle tff'ye korku verecek ve kısa sürede sürecin adaletle tecelli etmesini sağlayacak bir başkana ihtiyacımız var.
              En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 17:32.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çekileli uzun yıllar olmasına rağmen en sevdiğim filmin en beğendiğim 2 sahnesinden biri.

Bize de böyle bir başkan lazım. 22 Mayıs sabahı şükrü saraçoğlu'nu; 3 Temmuz gününün ilk dakikasında da tff binasını patlatacak bir başkana ihtiyacımız var

Şaka bir yana patlatma değil de hamleleriyle tff'ye korku verecek ve kısa sürede sürecin adaletle tecelli etmesini sağlayacak bir başkana ihtiyacımız var.
                Saraçoğlu'nu patlatmak ...

Tuttum bu fikri ...
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Milyar dolarlık yolsuzluğun üstü kapanmış ta, bir tane kupa hırsızlığının mı üzerini kapatamayacaklar? Hayal görmeyin. Kupa falan yok bize. Olmayacakta. Fifa falan yalan, hepsi futboldaki paranın akışından nemalanmak için kurulmadı mı? 20 milyon taraftarı olan takımdan kupa alıpta, 3-5 milyon taraftarı olan takıma kupa mı verirler?
                  Düşüncelerim sabit. fb gibi bir kulüpten kupa alınıp bize verilmez.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düşüncelerim sabit. fb gibi bir kulüpten kupa alınıp bize verilmez.
                    aslında üstün körü gözüken dediğin gibi ama sen kabul edersen vermezler ben kabul etmezsem alırım. kimse sana bir şey vermeyecek zaten biz alacağız.. şikeyi kabullenmek onların zaten çok taraftarı var demek rıdvan'la şansal'la aynı dili konuşmak demek isterse 1 milyar taraftarı olsun ne farkeder ki yeter ki biz kabul etmeyelim bu ahlaksızlığı sonunda acı çekerek yere düşsekte kabul etmeyelim zaten kaç kişiyiz ki şurda .. ayrıca güç hiç bir zaman sabit kalmaz zamanı gelince onlarda tükenecek o yüzden o yolsuzluk operasyonlarınında sayfaları tekrar açılacak.

şu bir gerçek futbolda dönen paranın haddi hesabı yok pasta çok çok büyük o yüzden yolsuzlukların dibine vurmuşlardır ama bu operasyon bence göz dağı için yapılıyor yoksa gerçekten inceleseler neler çıkar neler.. uefa'yı zaten yakın zamanda yakından gördük mesela oraya bi operasyon yapılsa şenez erzik'in ölüsü bile hapisten çıkamaz.

bizim için asıl süreç şimdi başlıyor nihayet cas yolu açılıyor o zaman dananın kuyruğu kopacak işte. tek korkum tayyip yalakalarının bir emirle geri adım atması hani taraftarın içindede kör gözlü yalakalarda var o yüzden statda tepkide olmaz yoksa her türlü şemsiyenin ağababası açılacak şikeciler için
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel haberler ardı ardına geliyor. Biz FİFA'ya başvurmadan bu rüşvet soruşturmasının başlaması iyi oldu.
                      Bence de, Uefanın da bana da bulaşır mı diye işleri daha fazla savsaklayacaklarını zannetmiyorum.
                      En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 27.05.2015, 20:13.

Yorum

• email ve fax'larla yoğun şekilde mücadele etmiş olan arkadaşlar, aslında yurt dışı kamuoyunda tabiri yerindeyse "soğuk" bir dönemde mücadele verdiler. Şimdi ise tüm dünyanın şok olduğu "sıcak" bir dönemdeyiz ve o dönemde pek önemsenmemiş bazı şeyler bu dönemde daha farklı algılanabilir.

UEFA'nın şike skandalında cezaları minimum tutup kişiler hakkındaki kararı halen savsaklaması, ve de şike cephesinden sponsorluk iddiaları, futbolda UEFA'nın da temiz olmadığı algısını tekrar canlandıracaktır.

Bence email ve fax organizasyonları için asıl şimdi doğru zamandır. Ne var ki geçmişte organizasyonu yapan arkadaşlar (twitterden) takip edebildiğim kadarıyla, yorulmuş ve umutlarını kaybetmişler gibi algılıyorum. Birileri tekrar öncü olsa ne güzel olur.
                        hatipoglu

Yorum

Şimdi abimler kardeşimler bizim bu medya Lütfünün adaylığını desteklemememizi neden eleştiriyor?

Bir sebepten dolayı gıcık almıştım bu adamı ama hatırlayamıyorum nedense. Vardı sanki bir şey bu Arıboğanda.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Senes erzikte bu islere bulasmistir umarim. Ceza almasini istiyorum. Nefret ediyorum o heriften. Platini Erdogan bulusmasinda neler yasandi. Bu da ortaya cikar Insallah . Haydi FBI , Interpol vurun gol olsun

Yorum

• Atilla Dilaver'in son açıkalamalarını ve camiaya birlik ve destek çağrısını dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Nasıl bir pisliğin içindeyiz, dinleyin.

"7 ayda 2 sayfa gerekçeli kararı yazan Disiplin Ve Kontrol Komitesi'nin UEFA'sı; Temyiz Kurulu kaç ayda bize gerekçeyi yazacak bilemiyoruz. Bir öngörüde de bulunamıyoruz. Bu konuda bir yaptırım gücümüz de yok. Hukuk adın neler yapabileceğimizi anlattım az önce. Şehrimizin ya da kulübümüzün ya da camiamızın her hangi bir lobi gücü yok. Davayı sahiplenmesi yok. Ortada sesi çıkanların çoğu suç örgütünün Trabzonspor caması içerisindeki maaşlı tetikçeleri. Halis, has niyetle adalet bekleyenlerin pek sesi çıkmıyor. Belki çıkamıyor. Onları da suçlayamıyorum. Öyle bir ceberrut dönemde yaşıyoruz ki aykırı bir ses hayatı mahfolucak şekilde belalarla karşılaşabiliyor."

"Daha önce de dedik bizim önümüzde UEFA sürecini bitirip FİFA ve CAS var. Bu işin sonu aydınlık.."

"Bu yolun sonu aydınlıktır ve adalettir. Fakat bu yolda yürümek için yürek lazım. Çünkü bu yoldan yürümeyi engelleyen çok büyük bir güçler var. Trabzonsporlu, Trabzonlu bu iradeyi ve bu yüreği ortaya koymak zorundadır. Atilla Dilaver, Hakan Orhan, Erdem Egemen.. üç kişinin sırtından bu dava yürümez.."

"Ne Trabzonspor bizimdir ne biz Trabzonspor'uz. Trabzonspor devasa bir güç, devasa bir camia. Ama bu camia artık silkelenmelidir. Sürece hızlandırmak için ortak iradeye ortak kararlılığa ihtiyaç vardır."

Daha ne diyecek adam. Hakkımızı alıp almamak tamamiyle bu camianın elinde.
                              En son My tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 03:00.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Şerefsiz
                                Ahlaksız
                                Korkak
                                Satılmış
                                VİCDANSIZ UEFA
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...