Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 hazirandan sonra 4 sene seçim yok . İç güvenlik paketi de çıktı ki olursa seçimden sonra büyük curcuna çıkar Ama sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      7 hazirandan sonra 4 sene seçim yok . İç güvenlik paketi de çıktı ki olursa seçimden sonra büyük curcuna çıkar Ama sanmıyorum
      Bu davada hak kazanacaksak (inşallah) hükümete/devlete rağmen kazanmış olacağız arkadaşlar. Ne seçim sonrası ne de yasa bilmemne sonrası kimsenin hakkımızı teslim etmeye zerre kadar niyeti yok. Dolayısıyla kimsenin de hakkımızı teslim etmek için bir şeylerin geçişmesini beklediği yok.

Allah'ın izniyle bu şerefsizlere ceza verdirmek zorunda bırakırsak asıl kıyamet kupanın Trabzon'a verilmemesi için kopacak
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.rerererarara.net/ denen gayse sözlüğüne girip trabzonspor olarak aratın. bakın neler yazmışlar. artık şikeye destek vermeyeceklermiş. küfürler intikam yeminleri vs. menfaatçi pezevenkler.
        Bir Trabzonspor taraftarı boş işlerle uğraşacağına, ileri'ye dönük olmalı. Yenilikler nedir ona bakmalı. Aksi takdirde boş işler başımızı belaya koyar.

Yorum

• Ankaragüçlüler kuşların mekanını basmışlar

Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Bana, bizimkileri yurtdisinda anlastiklari hukuk bürosu kandiriyor gibi geliyor.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• nasıl çaldık kupanızı der gibi
              ben mevcut başkandan hükümeti seçim öncesi zor durumda bırakacak hiç bir hamle beklemem, bu mümkün değil. bütün ülke the worldleader'ın kibrini tatmin için seferber olmuşuz arada canııım trabzonsporumun 2 şampiyonluğu gitmiş. çok mu? az bile
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Şampiyonluk önemli değil giden canlar var.
                Çaldıkları sadece bir kupa değil hatta gözümde kupa yok bile. Çalınan bu şehrin emeği ve sevinci.
                Elbet birgün adalet yerini bulur.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işte böyle olmalı bu ülkede ne kadar efendi olursan fair play dersen keriz olursun tepene binerler işte böyle ünal karaman gibi davranılmalı hakettikleri anladıkları dil budur.

Yorum

Serdar dün maçı ara ara seyrettim 3-3 kaldılar üzüldüm de,
                      Ünal hoca niye bu kadar kızdı ben biraz uzak kalmışım demek ki,
                      neye isyanı hocanın,bilgin varsa paylaşırmısın.
                      Yarın Kayseri Osmanlı'yı yense de kaçan 2 puana telafi olsa,
                      çok isterim Kayserispor ile Adanademirspor'un süper lig de olmasını.
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 25.04.2015, 09:53.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Ünal Hoca'yı futbolculuğundan beri izlerim.

İlk kez bu tavrını gördüm, tüylerim diken diken oldu.

Mesajı almışlardır umarım.

Bu düzgün ve dürüst karaoğlan lakaplı yağız Konya'lı Ünal'ım için ADANA DEMİRSPOR'un çıkmasını istiyorum. Maalesef dün 1-0 öndeyken sahasında G.antep BB ile 3-3 berabere kalarak kritik 2 puan kaybettiler.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar dün maçı ara ara seyrettim 3-3 kaldılar üzüldüm de,
                          Ünal hoca niye bu kadar kızdı ben biraz uzak kalmışım demek ki,
                          neye isyanı hocanın,bilgin varsa paylaşırmısın.
                          Yarın Kayseri Osmanlı'yı yense de kaçan 2 puana telafi olsa,
                          çok isterim Kayserispor ile Adanademirspor'un süper lig de olmasını.
                          1995-1996 sezonu

Kayserispor-Trabzonspor, Kayseri Atatürk stadı

Kayseri düşme hattında

Maç öncesi KAYSERİ tribünlerinde bordo-mavi bayraklar ve TS flamalı taraftarlar

2-1 kazandık ama bizi şampiyon diye alkışladılar o gün.

Kayseri'yi severim.

A.DEMİR de çıksa bari

Şu İ. Melih GÖKÇEK'in devşirme takımı çıkmasa bari
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nasıl çaldık kupanızı der gibi
                            ben mevcut başkandan hükümeti seçim öncesi zor durumda bırakacak hiç bir hamle beklemem, bu mümkün değil. bütün ülke the worldleader'ın kibrini tatmin için seferber olmuşuz arada canııım trabzonsporumun 2 şampiyonluğu gitmiş. çok mu? az bile
                            Demokrat Partideyken Tayyip'e bel altı vuran Süleyman SOYLU şimdi nasıl da sahte gülücükler dağıtıyor?
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankaragüçlüler kuşların mekanını basmışlar

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/04/...i-daha-412834/
                              Evet kuşlara Angara'da saldırılmış
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kulüp bildiri yayınlamış. Yeni bir şikayetmi var , öncekinimi hatırlatıyorlar ben anlamadım.
                                Atilla DİLAVER'in 1 ay önce bahsettiği olay buydu.

Bu son açıklama cuk oturmuş.

Şikebahçe için güzel bir yaz bizi bekliyor

En büyük eğlence
                                azize ve şikebahçe
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X