Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Ekrem Dumanlı, beni Zaman'a çağırdı. Aziz Yıldırım aleyhine 'Şike ve Ergenekon Davaları'nda tanıklık yapmam için köşe yazarlığı önerdi"
    Fenerbahçe'nin suç duyurusu üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 'Şike Kumpas' soruşturmasında tanık olarak dinlenen Fenerbahçeli eski spor yazarı Cihan Oskay, şike operasyonundan 2 yıl önceki 'şike kumpas' hazırlıklarını anlattı. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu'ya 'tanık' olarak ifade veren Oskay, Haziran 2009'da kendisine Zaman Gazetesi yazarlığı teklif edildiğini, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı ile görüştürüldüğünü söyledi. Oskay, kendisinden isteneni yapması durumunda Aziz Yıldırım'ın Ergenekon Davası'nda da sanık olabileceğini belirterek, "Ben şike davasının yeniden yargılaması yapılan 13. Ağır Ceza Mahkemesinin 28 Nisan 2015 tarihli duruşmasında tanıklık yapmak istiyorum" dedi.

HOCA EFENDİ DE ÇOK MEMNUN OLUR
    Oskay, Bodrum'da bulunduğu sırada 12 Haziran 2009'da Zaman Gazetesi Haber Merkezi'nden M.F.U'nun kendisini aradığını ve "Sizinle şike konularını konuşmak istiyoruz. Bu konuları iyi biliyorsunuz. Kitaplarınız var. Size köşe veririz. Siz köşenizde yazarsınız. Hoca efendi de bundan memnun olur" dediğini aktardı. Oskay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Israrlar üzerine bir günlüğüne İstanbul'a gelebileceğimi söyledim. 13-14 Haziran 2009'a uçak bileti aldılar. M.F.U. beni karşıladı, Zaman Gazetesi'ne gittik. Bana 'Aziz Yıldırım Ergenekon sanıklarının avukatlarının paralarını ödüyor. Yıldırım'ın Ergenekon ile ilişkileri vardır. Bunları en iyi bilen kişisin. Bize bunları anlatırsan, Samanyolu Tv'de tanıtımını yapar, gazetede köşe veririz' dedi"

DUMANLI: KEŞKE TANIKLIK YAPSANIZ
    Zaman Gazetesi'ndeki görüşmenin gece yarısına kadar sürdüğünü aktaran Oskay, "Aynı gün Bodrum'a dönmek istiyordum. Ama bana, 'gazetemizin müdürü (Ekrem Dumanlı) sizinle kahvaltı yapacak, size otelde yer ayırttık. Yarın dönersiniz' dedi. Atatürk Havalimanı WOW Hotel'de kaldığını ve otelin parasını yine M.F.U'nun kredi kartıyla ödediğini belirten Oskay, Dumanlı ile görüşmesini ise şöyle anlattı: "Dumanlı ve M. F.U. ile kahvaltı yaptım. Dumanlı, akşam yaptığımız görüşmeleri kastederek, 'Keşke tanıklığı kabul etseydiniz. Millete faydalı olurdu' dedi. Bilmediğim konuda konuşma yapamayacağımı söyledim. Bana teşekkür etti ve ayrıldık."

sabah
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Geskon İnşaat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karadenizin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Saral

Hacıosmanoğlu ve Aziz Yıldırım'dan Kurtulmak Gerekiyor!

komik açıklama olmuş..

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Tüm Spor - Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılan zirvede özellikle Anadolu kulüplerinin kaptanlarının, Emre Belözoğlu'na büyük destek verdikleri öğrenildi.

3 tane eski şikebahçeli şimdininse Anadolu kulüplerinde sürten herifi şahit tutarak (İlhan Parlak -Servet Çetin - Gökhan Ünal) o yerden bitme ahlaksızı savunmaya geçmek ,toplantının ''derinliği ve ülke futboluna faydasını'' çok iyi gösteriyor.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geskon İnşaat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karadenizin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Saral

Hacıosmanoğlu ve Aziz Yıldırım'dan Kurtulmak Gerekiyor!

komik açıklama olmuş..
          Doğru demiş.....
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Konuyla ilgisiz mesajlar silinecektir.....(ikili tartışmalardan bahsediyorum)

Herkesin bilgisine....
            Arafilboylu

Yorum

• ‎@bordolumavi

abi hakkını helal et benim yüzümden ceza yedin.

Yorum

• Trabzon’dan milletvekili adayı olan Soylu’nun adaylığı açıklanınca ortaya Fenerbahçe kongre üyesi olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki ‘şike davası’ndan bu yana yaşanan gerginliklerin ardından şehirden büyük tepki gelmişti.
                AKP Trabzon 1. Sıra Adayı Süleyman Soylu'nun boynuna, Trabzon Havalimanı'na ayak basar basmaz Trabzonspor kaşkolu takıldı. AKP tanıtım töreninin yapıldığı 19 Mayıs Spor Salonu'na da Trabzonspor kaşkoluyla gelen Soylu, lafı Trabzonspor'a getirdi ve ''Başkaları bilir mi bilmem ama'' diyerek Trabzonspor'un efsane takımını saydı.

trabzonun efsane kadrosunu sayamayan zaten futbolla alakası yok demektir,kendini bişe zannediyor.hiç takım tutmayan bile yinede 1.2 isim söyler
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu şikecilerin topunun Allah belalasını versin.
                  Avni Aker kapanmadan oğlum ile abimin oğlunu İstanbul'dan Trabzon’a maça götüreyim diye Trabzon Bursa maçını tercih ettim üç bilete toplamda 793 lira para ödedim. Ligler ertelenince hafta içine kaydırdılar başka bir haftasonu için 486 lira fark istediler. İptal edin dedim ettiler. Toplamda iade aldığım para 84 lira.
                  Çocuklarımızı maça götürememek bir yana maddi bedeli 709 TL oldu. Ulan aşağılık şerefsiz namussuzlar külliyen zararsınız !
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• 2 hafta sonra sikeciler bayram havasi yasayip bizleri yerden yere vurup dalga gececekler ama son gülen iyi güler

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 hafta sonra sikeciler bayram havasi yasayip bizleri yerden yere vurup dalga gececekler ama son gülen iyi güler
                      neden dalga geçeceklermiş?
                      En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 14.04.2015, 14:18.

Yorum

neden?
                        28 nisanda mahkeme var. azizi ve yanindakileri beraat ettirirler diye düsünüyorum

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          28 nisanda mahkeme var. azizi ve yanindakileri beraat ettirirler diye düsünüyorum
                          yanlış düşünüyorsun azizin beraat etme ihtimali senin fb li olma ihtimalin kadardır

Yorum

• Düşünce; Şimdi bu yeni tüylenmiş şikeci kuşlar Trabzondaki olay aydınlanana kadar maçlara çıkmayacağız diye bir açıklama yapmıştılar. Şimdi bu dönekler dediklerini yaparlarsa maçlara çıkmazlarsa ve bu süreç sonunda ligden düşürülürlerse, bu süreci FİFA ya şikeden dolayı düşürdük dediğinizi yaptık diye açıklarlarsa durum ne olur. ?
                            Her türlü pisliği yapar bunlar diye düşünüyorum. Bu şekilde Türkiye de zaten kapanmış olan süreci FİFA önünde de kapatabilirler mi ?

Yorum

yanlış düşünüyorsun azizin beraat etme ihtimali senin fb li olma ihtimalin kadardır
                              normalde beraat etmesi imkansiz ama rte faktörünü düsündügüm icin beraat eder yazdim

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Düşünce; Şimdi bu yeni tüylenmiş şikeci kuşlar Trabzondaki olay aydınlanana kadar maçlara çıkmayacağız diye bir açıklama yapmıştılar. Şimdi bu dönekler dediklerini yaparlarsa maçlara çıkmazlarsa ve bu süreç sonunda ligden düşürülürlerse, bu süreci FİFA ya şikeden dolayı düşürdük dediğinizi yaptık diye açıklarlarsa durum ne olur. ?
                                Her türlü pisliği yapar bunlar diye düşünüyorum. Bu şekilde Türkiye de zaten kapanmış olan süreci FİFA önünde de kapatabilirler mi ?
                                Bunlarda o toto olsaydı namusumuz dedikleri CAS'dan vazgeçmezlerdi.

Laf delikanlısı bunlar....

Hiç bir halt yiyemezler....
                                Arafilboylu

Yorum

Yükleniyor...
                                X