Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haberi paylasirmisiniz
    Sınırlı imkanlarla ve TS aşkıyla internete giriyorum.Haber siteleri yasaklı bana. Ayrıca yazılı basında çıktı mı bilmiyorum.
    Radyoda duydum.Doka Brezilya basınına verdiği demeçte;maçtan önce Tafarel ve Melo'nun kendisine ''bizi sıkıntıya sokma oyununla'' demiş.

Şike tarihi en az feybenin ki kadar kirli olan bir camianın fertlerinden beklenecek bir hareket !
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ben gs yöneticisi olsam bağıara bağıra bu sene şike yapar şampiyon olurum (zaten yapıyolar da gizlemeye uğraşmam)

kim ceza verecek nasıl verecek
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        haberi paylasirmisiniz
        İstanbul Başakşehir-Galatasaray karşılaşmasının yıldızlarından Doka Madureira, maç öncesi Felipe Melo ile aralarında geçen ilginç diyaloğu paylaştı.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sınırlı imkanlarla ve TS aşkıyla internete giriyorum.Haber siteleri yasaklı bana. Ayrıca yazılı basında çıktı mı bilmiyorum.
          Radyoda duydum.Doka Brezilya basınına verdiği demeçte;maçtan önce Tafarel ve Melo'nun kendisine ''bizi sıkıntıya sokma oyununla'' demiş.

Şike tarihi en az feybenin ki kadar kirli olan bir camianın fertlerinden beklenecek bir hareket !
          abi istersen bu konuda sana yardım edebilirim

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• paylasim icin tesekkürler

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi istersen bu konuda sana yardım edebilirim
              Çok makbule geçer.Ama sonra yakalanmayayım.Patron direkt tazminatsız gönderir Allah korusun.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• HABER61'e girilebiliyor.

Bu arada bizden giden kaleci Jefferson Brezilya milli takımının 1. kalecisi olmuş.

Teofilo da yükselişteymiş.

Jefferson kötü başlamıştı bizde, kötü goller yiyordu. İnsan çok çalışarak kendini geliştirebilir, performansını arttırabilir.

Bunun tam tersi de yine bizde yaşanmıştı. Hatırlayın,

Metin AKTAŞ, çok iyi maçlar çıkararak başlamış ve umut olmuştu. Sonrasında çok kötü bir kaleci olarak tarihe geçti.

Bu arada Barış MEMİŞ'e de seviniyorum. Potansiyeli vardı, yeni yeni göstermeye başladı. Yeni Gökdeniz'imiz olacak.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne resmi paylaştın? internet engelli olduğu için resmi göremiyorum.
                  DÜNYA DA BİLİYOR DA,

Bizdeki bazılarının işine gelmiyor (padişah, tüpçü, azize vs.)

Neyse 2015 yılında kupamızı istemeden de olsa verecekler.

Bu inancım hala taze.

Yeter ki burada nöbete devam edelim.

UNUTMA/UNUTTURMA!
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok makbule geçer.Ama sonra yakalanmayayım.Patron direkt tazminatsız gönderir Allah korusun.
                    Özelden mesaj attım abi

Yorum

• sahi ne oldu bu şike olayı, yönetimin ne gibi bir çalışması var acaba?
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sahi ne oldu bu şike olayı, yönetimin ne gibi bir çalışması var acaba?
                        Avukatlarımıza güvenim tam, burada bir süreç belirtilmişti. Müfettiş efendinin keyfi ne zaman gelirse ilerleme sağlanacak gibi görünüyor. malum fifa'da seçimler olacak pek hareket olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• Şike başlığında bazı arkadaşlarin değerli yorumları olmayınca insan eksiklik hissediyor.
                          Ertan 51 abi nereyesun?

Yorum

• Nolacak bu isin sonu ? Korkum o ki birisi eline silah alacak tupcuyu vuracak sonra yerine biri atanacak duzen aynen devam edecek.
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Bu ahbin kafaliyi vursan nolur.yazik olur boş mezara.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ahbin kafaliyi vursan nolur.yazik olur boş mezara.
                                Bir tanidigim var. Babası zamanında Ankara da tupculuk yaparmış. Onun demesine gore Yildirim in babasi kucukken kendisini cokca tedavi ettirmis. Beyinle ilgili bir problemi varmis.

Cok ugrasmis Yildirim la....
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X