Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süreç uzadı ama sonuç olarak bizim istediğimiz olacak..

Tapu gibi CAS kararımız var..

Hatırlarsanız fener içinde soruşturma 1.5 sene sürmüştü, yine öyle bir süreç bizi bekliyor gibi.. Savunmasıydı temyiziydi derken yine 1.5 sene sürebilir..

Ben inanıyorum..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad başlığına yazdım buraya da yazma gereği duyuyorum,
      çünkü bu sayfalarda çektiğimiz çilelerin baş mimarıdır başbakan,
      eğer bırak stadı Trabzonspor ile ilgili her hangi bir yere bu adamın adı verilirse ben TS sahnesinden çekileceğim,çok çok zor olacak ama ben yok olacağım artık,
      siyaseti nasıl bitirdiysem hayatımda TS yi de bitireceğim,
      hala daha bu işe siyaset penceresinden bakan geri zekalılar da yanlış anlamasın,
      ben Trabzonsporlu bir Niğde'li olarak kupamı çalanlarla hesaplaşıyorum,
      bunların adı akp olmuş,chp olmuş,mhp olmuş fark etmiyor,hepsinin de Allah belasını versin.

Mustafa abimin ölümüne sebep olanların benim TS m de ismi olamaz,

Sametim gibi şampiyonluğun coşkusunu yaşayamadan göçüp giden kardeşlerimde vebali olan adamların benim TS m de ismi olamaz.

27 yıl sonra ağız tadıyla bize şampiyonluk coşkusu yaşatmayanların,
      o şampiyonluk sonra daha daha şampiyonluklar gelip yeni yeni TS li çocukların olmasını engelleyenlerin benim TS m de ismi olamaz,

onursuz-ahlaksız-hırsız ve arsızları kollayan,onlara prim yaptırıp adam muamelesi gösterenlerin benim TS m de ismi olamaz,

olursa ben olmam,
      olmayacağım inşallah,

çok ta tın diyenler olacaktır ama önemli değil,
      hepsiyle mahşer de hesaplaşacağız nasıl olsa.
      Ölüm var nasıl olsa,
      hesap var nasıl olsa.

Ah güzel abim ah
      Ne desem ne söylesem bos biz Trabzonlu degiliz.
      Trabzon halkinin Trabzonsporu sahiplenme biçimini görünce deli oluyorum.
      Sakin hadsizlik olarak algilanmasin, ama Trabzon halki Trabzonsporu yanliz birakmistir
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Kemal BELGİN Hoca'nın bugünkü yazısından:

İsviçre de halt etti!

İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe’nin başvurusunu reddetmiş. Hukuk bilmem, öyle yazıldı, söylendi. Zaten o mahkemenin, UEFA Disiplin Komitesi, Tahkim Kurulu ve CAS kararlarına dokunması söz konusu değilmiş. Eh bizim bilmem kaçıncı mahkememiz, koca Yargıtay’la beraber skor 6-0 oldu. Pardon; yeniden yargılanma 6 gol sayıldığına göre şimdilik durum 6-6... Dünyada bir örneği varsa, lütfen bilgilendirin! Bilgiye hiç doymadım...

(Türkiye, Terim'in Kapağı Denizli, 11/09/2014)
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şehirler arası ulaşımda ve Avni Aker ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri arasındaki mevkide kullanılan Trabzonspor’un otobüsü yeniden boyatıldı.
          Eski görünümünde olduğu gibi yeni görünümünde de 2010-2011 kupasının simgesi bulunuyor.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• EUR0 2016 Şampiyonası elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda’ya 3-0 mağlup olan A Milli takımın file bekçisi Onur Recep Kıvrak’a yönelik eleştiriler, Trabzonspor camiasında sert tepkiyle karşılandı.

Bordo mavili taraftarlar sosyal medyadan gönderdikleri mesajlarla kaptan Onur Recep Kıvrak’a destek verdi, futbolcular da Onur’un yanında yer aldı.

Özer Hurmacı, ''Onur’umuzun kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Şenol Güneş’ten sonra Trabzonspor’da yabancı kaleci ön yargısını kırmıştır. Dünyanın en iyilerinden birisin Onur'' mesajıyla kaptanın yanında yer alırken, Kayseri Erciyessporlu Barış Memiş ise, ''Onur Recep Kıvrak der susarım'' ifadelerini kullandı.

ONUR’A TAM DESTEK
            Bazı futbolcuların Onur’a yönelik destek mesajları şu şekilde:

Salih Dursun: ''Dünya’nın en iyi kalecilerinden birisin Onur. Aynı zamanda çok iyi insansın, karakterlisin, Onur’lusun adın gibi.''

Çağdaş Atan: "İlk geldiğin gün belliydi kaliten. Üzerine dünyaları koydun ve bana göre bu ülkenin açık ara son üç sezondur en iyisisin. Başını eğme Onur’um."
            Serdar Gürler: "Onur Recep Kıvrak Türkiye’nin en iyisi"

Anıl Taşdemir: "Onur Recep Kıvrak hem adamlığıyla, hem de mesleğiyle dünyanın en özel adamlarından birisi."

Mustafa Akbaş: "Türkiye’nin en iyi kalecisi Onur Recep Kıvrak."

Zeki Ayvaz: "Trabzonspor’un karakterini yansıtan adama, ciğeri 5 para etmez, hayvanların eleştirisi zerre umurumuzda olmaz."

Musa Nizam: Onur Recep Kıvrak

Zokora: Onur'un fotoğrafını koyarak Captain yazdı

"BÜYÜK KALECİSİN ONUR"
            Trabzonsporlu yöneticilerde Onur’a sahip çıkarken, Trabzonspor İdari Menajeri Serkan Ünver de sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, "Milli takımın 10 tane yürüyeni değil de sen günah keçisi ilan ediliyorsan harbiden büyük kalecisin Onur Recep Kıvrak" ifadesine yer verdi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar da, Onur Recep Kıvrak’a yönelik sert eleştirilere tepki göstererek, "Çok şükür bizim onurumuz var. Onur’u olmayanlar düşünsün. Üzülme Onur, sen camiamızın Onur’usun. Biz var olduğumuz sürece onurumuzu kaybetmeyiz" dedi

Yorum

• Şikeci başı medya Hürriyet

Onur'un moralini bozamazsınız
              Pazara şikecilere geçit vermeyecek
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Hemen gaza geliyoruz. Şikeyi ve şikecileri unutuyoruz. Şikecilerin gazına gelmeyelim. Buna basın da dahil.
                https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Trabzon belediye Meclisinde Akyazı kompleksine verilecek isim görüşülmeye başlandığı sırada ortalık karıştı.

Ak Parti Meclis üyesi Ufuk Hoş'un CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'a hakaret etmesi üzerien mecliste tartışma yaşandı. Güvenlik görevlileri CHP İL Başkanı Karan'ı ve üyeleri dışarı çıkarıyor.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şükrü Üçüncü – Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Akyazı spor tesisinin adının Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan adı verilmesi gündeme getirilmişti. Konu bugün bir kez daha gündeme geldi.

MHP’li meclis üyesi Alis Sağır konu ila alakalı mecliste söz hakkı aldı. Sağır, “ Bu kentin çok değerli insanları var. Çok Büyük insanlar ar burada komu oyu yapılması gerekli burada bu önce meclis altına alınırdı. Trabzonspor’a Recep Tayip Erdoğan adı verilmesi gündeme geldi ama 2010 – 2011 döneminde Trabzonspor’a kupayı vermeyen sayın cumhurbaşkanı dır. Bir sayın Cumhuru reis Trabzonsporlu değil. Bu isim Trabzonspor’a zarar verir. Buna şnanın taraftar sahaya gitmez. Bunu birkez daha görüşmek gerek acele etmeyelim.”dedi.

CHP’li meclis üyesi Cahit Erdem konu ile alakalı söz aldı. Erdem, “ Bugün üçüncü hava limanı ile ilgili açıklamayı ulaştırma bakanı yaptı. Bu tesisin adına da verilmesi için Sayın spor bakanı konuşsun. Trabzonspor’a hiç sorulmadı. Bu neden oraya sorulmadı. Sivil toplum kuruluşlarına sorulması gerekliydi.Fenerbahçe önce si böyle bir öneri gelmesi Pazar günü oynanacak karşılaşma önce motivasyonu bozacağına inanıyorum. Bu öneri daha sonraya kalması gerektiğini düşünüyorum. ”şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ Bir Bursa birde kaysei kendi stadını yaptı. Sayın başbakanımız burası için çok uğraştı. Bizde burayı gündeme getirmemizin nedeni bir teşekkür etmektir. Bizim buraya getirmiş olduğumuz sadece bir öneridir. Kültür komisyonunda bu konuyu biz enine boyuna tartıştık. Biz spor kompleksinin adını söyledik. Stadyuma isim verilmiyor. Trabzonspor bu stada sponsor bulursa para kazansın. Biz Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi olarak burayı gördük. Biz sahaya adı verilsin demedik.Bu öneri kararını stat ile hiçbir alakası yoktur. Öneri kararı da tamamen spor bakanlığına aittir. ”şeklinde kürsü den açıklamada bulundu.

Meclis karıştı

Yorum

• başkanın teklifi nasıl bir rezillikse, diğer parti temsilcilerinin açıklamalarıda tam bir rezillik sanki kendi genel başkanları şimdiye kadar Trabzonspor un çalınan kupası için çok uğraşmış gibi.

çekin pis ellerinizi Trabzonspor un üstünden.

Yorum

• Kirli ve bir o kadar da adaletsizlerin yönettiği bir ülkenin vatandaşları ! En temel insani hakları gasp edilen zavallılar ordusunun bir ferdi olmak.İnsanlık onurumuz zedeleniyor,hırpalanıyor,sınanıyor.Susuyoruz...
                        Radara yakalanmış,şikenin bir parçası olan,şikeci,ırkçı,yüzsüz ahlaksızlara kin kusup,maytap atınca suçlu ilan ediliyoruz.
                        Ey ADALET ille de ADALET,önünde sonunda İLAHİ ALET !..
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Haksızslığa
                          durmadan
                          bıkmadan
                          diren
                          onurlu
                          ts
                          taraftarı
                          mutlaka
                          kazanacağız
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Bu dava bizzat Trabzonspor taraftarı olduğunu iddia eden kişilerce kendi çıkarları doğrultusunda satılmıştır.

Şayet hukuk kurulu da davanın peşini bırakırsa -ki Atilla Dilaver son anda vazgeçti bırakma kararından- bu dava tamamiyle kapanmaya noktasına gelir.

Kısa vadede hiçbir beklenti içine girmenin anlamı yok. Uzun vadede haklının kazanma ümidiyle birşeyler bekleyebiliriz.

Herşey çoktan belirlendi. Sadece biz görmek istemiyoruz. Ama gerçekler aynen bu şekilde.

Dava durgun su modunda devam edecektir.
                            En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 17:38.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• bu kadar orospu çocuğunu kim doğurdu bu ülke de benim aklım almıyor. ..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bugün
                                bu sezonun şampiyonu belirlendi arkadaşlar,bu sene şikespor şampiyon yapılacak.bu benim şahsi fikrim.
                                tahkim kurulu şikeye ceza vermiyor ama başkanımıza şike var dedigi icin ceza veriyor ve itirazı reddediyor.Anlaşılan bir telefonla şampiyon yapılacak takım söylenmiş,bu kadar masraf yapmasaydık keşke,bunca transfere gerek yokki.
                                artık şikenin üstünü örtenlere ilenmiyorum,ah etmiyorum.yapılacak en güzel şey,takımımızın bu ligden cıkıp azerbaycan liginde mücadele etmek icin kanuni yollara basvurmalıdır.
                                varsın yayın parası az olsun,varsın gurbette olalım ama asla haysiyetsiz bir tiyatronun icinde olmayalım.
                                ben kendi adıma şikesporun destekcisi ve sponsoru olan hic bir firmanın mamulunu kullanmıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X