Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA'nın Rostov'a neden hükmen 3-0 kararı vermediğini anlamakta zorlanıyorum.

Takımına, ülkesine göre mi muamele yapıyor bu güvensiz kurum?!
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• platini uefaya sarsılan güveni yeniden kazanmak icin şikecilere yüzyılın cezasını verse ne güzel olur

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu sebeple
        Eyvallah.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          helal olsun olay bu

Sunun 10da1 kadar.bi protesto yapamadik yuzde yuz hakli oldugumuz konuda bizden hic bi halt olmaz ne protesto biliyoruz ne secimlerde tepki bu yasananlari hak ediyoruz bu isler azize sovup volkanin kafasina tas atmakla olmaz..bakinda azcik protesto nasil olun gorun trabzondakiler
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            platini uefaya sarsılan güveni yeniden kazanmak icin şikecilere yüzyılın cezasını verse ne güzel olur
            Toprağım, sen benden kat be kat fazla iyimsersin.

Ne diyelim, 3,5 yıldır 2 yıl Avrupa'dan men cezası dışında ne cezası verdi ki Mr. BLADİNİ, şimdi böyle bir şey yapsın.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              platini uefaya sarsılan güveni yeniden kazanmak icin şikecilere yüzyılın cezasını verse ne güzel olur
              istemeye istemeye verecekler (vermek zorunda kalacaklar) bu cezayı...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sunun 10da1 kadar.bi protesto yapamadik yuzde yuz hakli oldugumuz konuda bizden hic bi halt olmaz ne protesto biliyoruz ne secimlerde tepki bu yasananlari hak ediyoruz bu isler azize sovup volkanin kafasina tas atmakla olmaz..bakinda azcik protesto nasil olun gorun trabzondakiler
                Yahu tüylerim diken diken oldu

İyi dinleyin

Lay lay lay lay
                OOOOOOOOO
                TRABZON der gibi çıkıyor ses
                61 rakamı da bize uygun

UEFA diye de bağırdılar
                Helal olsun be
                Biz yapamıyoruz bunu nedense
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  istemeye istemeye verecekler (vermek zorunda kalacaklar) bu cezayı...
                  Şikenin cezası küme düşmektir.

Şikebahçeyi düşürmeyi istemedikleri için, şampiyonluk kupamızı vermek zorundalar.

Onlara da sus payı -6 falan vererek idare ederler.

Bu saatten sonra 7. şampiyonluk kupamızı versinler de ahirette Mevlam hesabını sorar nasıl olsa.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha durun önümüzde ne seçimler var. Trabzon'daki seçmenler uyumaya devam ettikçe, sandıkta tepki göstermedikçe "Trabzonspor da şike yaptı" diyenleri de vekil seçeriz, ben o konuda Trabzon halkına sonuna kadar güveniyorum.....
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Yeni PFDK üyesi, bizim de kongre üyemiz. Aynı zamanda fener ve Rize'nin de...

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na 'dışarıdan' ilk kez bir atama yaptı.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• yeni PFDK üyesi fenerbahceli arkadaşlar
                        şikecilerin cezası verilmeden,hic bir kongre üyemiz şikeci takımında kongre üyesi olamaz,
                        ATSINLAR KULÜP ÜYELİGİNDEN,ŞİKECİLERE DESTEK VEREN BİRİNİN NE İŞİŞ VAR BİZİM KULÜBÜMÜZÜN İCİNDE.BİRDE HUKUKCUYMUS !! SUCLUYU AKLAMA HUKUKCUSU BU ADAM

Yorum

• isil tacbas ‏@isiltacbas 6 dk.
                          SON DAKİKA : TÜPÇÜ UEFA DAN FİFA YA "BUGÜN" GİDEN DOSYANIN ÜSTÜNÜ ÖRTMEK İÇİN Mİ YARIN BASIN TOPLANTISI YAPACAK...
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• tuhaf işler ve twitler okuyorum, uefadan fifa ya dosya gönderilmiş, yarın toplantı varmış(bence konuyla alakası yok). Anlayamıyorum herkesin haberi var da, bu işle uğraşanların, işin içinde olanların yok yada sesleri çıkmıyor. bu lig başlamamalıydı.
                            En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 29.08.2014, 18:04.

Yorum

• Yarın neden tff basın toplantısı yapıyor acaba?? (kesin alakası da yoktur.şimdi bu işi ısıtmak istemezler.)

BU arada legia varşova nın bahsedilen pankartının hakikaten bizimle ilgisi var mı?
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Avni Aker Sokak➰ ‏@AvniAkerSokak 7 dk.
                                BİLGİ

2014/15 sezonu içinde #TFF gereğini yapmaz KÜME düşürmez ise #FIFA yetkisini kullanarak DÜŞÜRECEK.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Çalışıyor...
                                X