Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bu konuyu organize olursak dalga dalga yayılacaktır inanın

Yorum

• dünkü ayının yaptıkları ve dört yıldır olanlardan sonra artık avniaker de ve tt arenada bir maçın olaysız geçme ihtimali kalmışmıdır

kan akmaya doğru gidiyor

şu yavşak adi şerefsiz camiaya hak ettiği verilmeden hiç bir şey yoluna girmeyecek
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şikeye de ,kupasına da,siyasetçisine de lanet olsun....

Gencecik kardeşim göçtü gitti....

O çocuğun hakkı size haram olsun şerefsizler....

Allah belanızı versin hepinizin..............
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Samet olayı beni yıktı. Lösemiden birçok yakınını kaybeden biri olarak ağlamamak için zor dayanıyorum.

Mekanın cennet olsun kardeşim.

Adalet ve kupa nöbetimiz asla bitmeyecek TS aşkına.

Sen rahat uyu.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• düsecekler

Yorum

• samet gibileri kaybedince
              ümitler daha da kırılıyor
              kahpe dünya
              hep iyiler mi kaybeder
              sikeci domuzlar umutlarımiz sizi yenmeye yeter

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bittik
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atilla Dilaver Bey ile telefonda görüşme fırsatım oldu. Gerçekten çok mütevazi bir kişilik.
                  Bi kaç soru sordum o da sağolsun cevapladı.

-İlk hazırlanan ve üstünden yıl geçmesine rağmen açıklanmayan rapor ve cezayı sordum. Ve kararı ne zaman beklediğimizi.

--En az sizin kadar bizde bekliyoruz dedi. O yüzden geçen dönemlerde Uefaya ihtar mahiyetinde görevlerini hatırlatıcı yazı gönderdik dedi. Ama aleyhimize olarak Uefaya devlet tarafından büyük bir baskı var dedi.

-tff ve bizim hakkımızda açılan soruşturma sonucu ve zamanını sordum.

--Genel olarak aynı sıkıntıları ve bizim hakkımızda açılan soruşturma ile ilgili olarak, bizim kendimize güvenimizin tam olduğunu, her türlü soruşturmaya hazır olduğumuzu söyledi. Açıklanma tarihi ile ilgili yine kesin bir şey demedi. Baskı yapmaya çalışıyoruz ama karşımızda ki gücün bizden daha fazla olduğunu söyledi.
                  Yargıtayın azizin cezasını onaylamasına rağmen, Yargıtay kararının alt mahkeme tarafından bozulduğunu ve bu gücü nerden alıyorlar diye sordu. Bende malum bildiğimiz çevrelerden dedim.
                  O da Trabzonda ki seçim sonuçlarıyla beraber iyice kendilerinde güç hissettiklerini söyledi(malum çevre ve malum şikeci camia için.)
                  Hemen ekledi, ben hiçbir siyasi oluşuma oy verenlere birşey demiyorum dedi. Sadece oy verenlere, gidip verdikleri kişilere neden hakkımızı yiyorsunuz diye sormalarını istiyorum dedi.

Trabzonda ki hiçbir sivil toplum örgütünden destek görmediklerini söyledi. Aynı şekilde başka kuruluşlardan da.

şb camiasından ziyade bizim içimizde ki insanlar tarafından ağır küfür ve ithamlara kaldıklarını buna üzüldüklerini söyledi. Ve bu dava için herşeylerini verdiklerini söyledi. Bütün bu hakaretler bunlara rağmen yaşanıyor dedi.

Bir kez daha ne zaman bir karar bekliyoruz diye sorunca;

Bu davanın 2011 yılında bitmesi gerekirdi ama yukarıda anlattığım durumlardan ötürü bitmedi dedi. Bizde kararı bekliyoruz dedi. Baskı yapmaya çalışıyoruz diye ekledi.

Ve son olarak bu davanın ne kadar sürerse sürsün lehimize sonuçlanacağını söyledi.

Teşekkür ettim kapattık.

Büyük oranda bunlardı konuştuklarımız.

Not: Benim anladıklarım.
                  Sonuna kadar davanın peşinden gideceğiz.
                  Ama bizzat devlet tarafından aleyhimizde yürütülen bi baskı var Uefaya.
                  Soruşturmaların açıklaması için elimizden gelen baskıyı yapıyoruz. Ama karşımızda ki güç Uefaya çok büyük baskı yapıyor. Bu da Uefanın kararlarını açıklamasını geciktiriyor.
                  Dava boyunca haklı olduğumuz için beklediğimiz desteği, Trabzon dahil hiçbir yerde hiçbir kurum ve kuruluştan görmedik.
                  Benim anlayamadığı şu, UEFA her platformda Futbol Federasyonlarının özerk olduğunu ve hiç bir şekilde siyasi baskıya uğrayamayacağını söyleyip duruyor.
                  Bu yüzden men edilen federasyonlar bile varken, UEFA'nın kendisine yapılan siyasi baskıyı bahane etmesi ne kadar mantıklı!!!
                  Aldıkları sponsorlara bahane üretiyorlar işte.
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç;

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta sahaya yabancı madde atanlara ateş püskürdü. Onlar seyirci olamaz dedi.

peki;

volkan denen kişiliksiz futbolcu olabilirmi?
                    aziz denen şikeci başkan olabilirimi?

bu soruları çoğaltabiliriz tabi...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Buserkan61 kardeşim, hani NTV'den görüştüğün bir kişi, 25-28 Ağustos arası UEFA DK kararları açıklayacak demişti.

Hani nerde? Kaldı 1 gün 28'e.

Neye inanacağımızı şaşırdık. Bekleye bekleye sinir küp olduk.

Zaten 2 gündür Volkan DEMİREL denen ahlaksızın yaptıklarından dolayı öfkeliydim, dün akşam da Sametin vefatıyla çok üzgünüm.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Volkan'a 5 maç ceza verecek yürekli bir PFDK başkanı aranıyor.
                        AY denen şikeciyi cezasını tamamlaması için kodese tıkayacak gerçek bir padişah aranıyor
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Volkan'a 5 maç ceza verecek yürekli bir PFDK başkanı aranıyor.
                          AY denen şikeciyi cezasını tamamlaması için kodese tıkayacak gerçek bir padişah aranıyor
                          Bu ayi büyük ihtimalle bizim maçta olmayacak.Bizim için iyi olur ceza almayiz ve mac yarida kalmaz.

Yorum

• güzel yurdumun geldigi hale bak
                            Hakkımızı yiyen bir kulübe tüm yargı ceza vermiş ama uygulamıyorlar.biz ve bizim gibi düşünenler konuştugunda nerdeyse vatan haini ilan eidliyoruz.Bu kadarmı insani degerlerden uzaklaştık ? şikecilere ceza veremedikleri icin her geçen gün dahada cesaretleniyorlar,son kupa maçınca kalecilerinin yaptıgını şikeci kulüp sahipleniyor ve tüm sporsevenlere atarlanıyor.
                            bu işin sonu nereye gidiyor ? sucu mahkeme kararıyla sabit olan kulübe ceza veremiyorsanız,bunun hesabını yaradana nasıl vereceksiniz ?
                            UEFA nın ceza vermesini engellemeye çalışan tüm şahıslar,hergün edilen beddualardan payına düşeni alıyor,inanın bana kendilerinden cıkmazsa çocuklarından yada torunlarından çıkacaktır.
                            ben bu hafta ceza verilir diye bekliyorum,umudumu hic kaybetmedim.tek korkum bu saha olaylarının şiddetini artarak devam ettirmesi.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam yerine koymamış.
                              https://vine.co/v/MlA9FD6UKYD
                              Şu hale bakın hele nerdeyse 4 yıldır kupamızı alamıyoruz şikeciler düşürülmüyor düşürülmelerini geçin bulunmalamarı gereken liglerde elde ettikleri derecelerle kupa finallerinde boy gösterip kupa alıyorlar (yani göz göre göre şike legalleştiriliyor) bizse bu durum karşısında kılımızı bile kıpırdatmayıp kendimizi ''Melonun tüpçünün elini sıkmamasıyla'' avutuyoruz evet Melo tüpçünün elini sıkmamış eee 4 yıldır biz ne yaptık? TFF seçimlerinde onu desteklemedik mi? ''siz kupayı haketmediniz ki!'' diyen kişinin elini sıkıp %70 oy vermedik mi? koca Trabzon camiası olarak bi Melo'nun çeyreği kadar olamıyorsak o kupayı zaten haketmiyoruz demektir bırakalım şerefsizlerin müzesinde kalsın, (gerçi 4 yıldır zaten öyle yapıyoruz orası ayrı)
                              En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 27.08.2014, 11:08.
                              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Volkan'a 5 maç ceza verecek yürekli bir PFDK başkanı aranıyor.
                                5 maç ceza alması için 10 maç ceza vermeleri gerekir. çünkü fenerin tahkime itirazları ile cezalar hep yarıya düşüyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X