Hiçbir şey olmuyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şu şike olaylarından sonra yeminle memleketten soğudum son 2 yıldır gitmiyorum.Şu riyakar, sahtekar insanları gördükçe midem bulanıyor.Nerede, nasıl tepki vereceğimizi bilmiyoruz bakıyorsunuz şiddet, protesto kan gövdeyi götürüyor ama seçime gelince % 70-80. Sanırıım böyle basit, ucuz tepki veren başka bir taraftar örneği de yok Türkiye'de.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu takımdaki oyuncularımıza davamızı anlatıyor muyuz acaba? Sıkmayacaksınız ellerini arkadaşBaşkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa'da GS taraftarı,
para para para
şike şike şike
ooooooooooo
ççççççççççç
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fffffffffffffffff
diye bağırdı
2011 şikesini dünyada herkese kabul ettirdik.
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın abi gs liler tamamen kendi menfaatlerine bağırıyorlar bunları ala ayı hiç birinin diğerinden farkı yok...
A.GÜCÜ: 0 CİNCON: 8
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz kaldi düsecekler
bitmedi bu zamanlar
Volkan denen ahlaksızın yaptıklarını dün gece gördük.
Melo, penaltı kaçırmış, adam üzgün, arkası dönük vaziyette, adamın sırtına atlıyor
Bir de şikebahçe'nin kaptanı zavallı, kendini bir türlü dizginleyemeyen, öfke kontrolü olmayan, maç sonlarındaki anlamsız konuşmalarıyla insan müsveddesi bir kardeşimiz
Geçen yıl Avni Aker'de ısınma esnasında seyircimizi tahrik etmişti
Ne olursa olsun bu kez tahriklere kapılmayalım, mükemmel bir kadro oluştu, yenelim bu şikecileri ve gönderelim
3 yıldır şikebahçe maçlarındaki olaylar yüzünden adamlar oynamadan maç kazandı
Aman ha ekmeklerine yağ sürmeyelim, sahaya meşale, taş, çakı, pet şişe vb. malzemeler atmayalım
Biz sakince ve coşkulu şekilde takımımızı destekleyelim
Çünkü Volkan ve Emre maçı gererek bizim oyuncuları sinir harbine sokmak isteyeceklerdir
Sözlü tezahüratlarla ve ıslıklarla tepkimizi koyabiliriz bu tür hareketlere
Zaten her yerde kamera var, olay çıkaran taraftarlarımız kameraya yakalanırsa bir daha stada giremeyecekler, o yüzden lütfen sakin ve sabırlı olalım
Dün gördük ki, GS defansı çok zayıf, şb de ise kondüsyon iyi, biz bu ikisini yeneriz
Volkan iti, melo için sokak köpeklerini zehirlesinler demiş.
Adi tüpkafa, sıkıysa bas cezayı 3 maç.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.08.2014, 08:35.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildiVolkan iti, melo için sokak köpeklerini zehirlesinler demiş.
Adi tüpkafa, sıkıysa bas cezayı 3 maç.
inanın olanlar öyle hoşuma gidiyorki anlatamam...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
Yorum