Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz 5 dakika
    J.S. Leuba'nın @UEFA'ya teslim etmiş olduğu ÖN RAPOR üzerine @UEFA 14 Ağustos 2014 / Perşembe günü YENİ CEZA verebilir yada dosyayı inceler
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Hadi bakalim hakimizda hayirlisi insallah hak yerini bulur ve yeni sezona adam gibi gireriz

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz 5 dakika
        J.S. Leuba'nın @UEFA'ya teslim etmiş olduğu ÖN RAPOR üzerine @UEFA 14 Ağustos 2014 / Perşembe günü YENİ CEZA verebilir yada dosyayı inceler
        önümüzdeki salı gününe kadar birşey çıkacağını zannetmiyorum. özellikle yarın ortalığı bir dedikodu rüzgarı kaplayacak, iyi yada kötü bundan sonra resmi birşey olmadan inanmam.
        neticeyi de yazayım, Tff ayvayı yiyecek. ben diyorum ki işe fifa el atsa da bu iş bitse.

Yorum

• Atilla Dilaver : UEFA Disiplin Müfettişi, TFF ve TS hakkındaki raporunu tamamlamadı.Rapor tamamlandıktan sonra taraflara bildirilir, savunmalar için süre verilir. Varsa duruşma tarihi de tebliğ edilir. Bilgisi olmayanlar yanlış beklentilere neden oluyor.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz 9 dakika
            İsviçreli Hukukçu J.S. Leuba "ŞİKE SÜRECİNİ" tekrar inceleyerek @TFF_Org @Fenerbahce @Trabzonspor hakkındaki görüşünü @UEFA'ya teslim etti.
            @UEFA'nın bugün yapacağı DK gündeminde MÜFETTİŞ RAPORU'nun belirtilme ZORUNLULUĞU yoktur.

@UEFA DK gündemin de MÜFETTİŞ RAPORU yer almaz. DK gerek duyar ise EK GÜNDEM maddesi olarak RAPORU ele alır.

hem rapor tamam diyor hem rapora gerek yok

dalkavuk mu ne
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kişilerle ilgili kararı yıl geçti açıklama, bu soruşturmayı 1 ayda bitir. Çok ilginç işler.
              En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 02:16.
              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Günaydın,

Bu gün birşeyler olabilir başlıktan ayrılmamak lazım.
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Günaydın Celalcim. Sen daha önceden 14 Ağu. deyip durdun.

Bugün bir hareketlilik olabilir.

KIRMIZI SON DAKİKA HABERLERİNİ ÖZLEDİK.

Ama anlamadığım konu, Deniz Hoca'nın haberi mi doğru, yoksa Atilla DİLAVER mi haklı?
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Ufaktan bir hareket olsun da, iclerindeki korku sonmesin lavuklarin. Artik iskenceye donsun, bitsin bu cile diye yalvarsinlar.. Avrupa da ayda bir "sike davasi devam eden fener" seklinde haber ciksin ve aklanmayi, ikinci lige dusmeyi kendileri istesinler
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Günaydın Celalcim. Sen daha önceden 14 Ağu. deyip durdun.

Bugün bir hareketlilik olabilir.

KIRMIZI SON DAKİKA HABERLERİNİ ÖZLEDİK.

Ama anlamadığım konu, Deniz Hoca'nın haberi mi doğru, yoksa Atilla DİLAVER mi haklı?
                      Aman abi ben demedim 14 Ağustos falan, 16 ağustosta kararın açıklanacağını söyleyenler oldu bende 16 ağustos c.tesi gününe denk geldiği için 14 Ağustos ta açıklanabileceini düşünüyorum, en geç avrupa maçımızdan 1 gün önce açıklanır ama ben o zamana kadar uzayacağını düşünmüyorum. o yüzden bu gün ve bu günden sonra başlıktan ayrılmamak lazım her an açıklanabilir bişeyler.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Artık deniz bitti, Kadıköy sahilinde
                        Mızrak çuvalı deldi
                        Adalet beklentimiz hala cesur yüreğimizde
                        Sonun geldi şikebahçe....
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bugünden itibaren bu sayfada olalım. Her an her şey olabilir.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• TÜRK FUTBOLU İÇİN KRİTİK GÜN
                            UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu'nun bugün bir toplantı yapması ve TFF, Fenerbahçe, Trabzon üçgenindeki başvurular hakkında son kararını vermesi bekleniyor. Bilindiği gibi UEFA, karar için 17 Temmuz tarihini açıklamış ancak bu konu araştırma yapması için müfettiş görevlendirilerek ileri bir tarihe atılmıştı. Disiplin Kurulu'nun bugün yapacağı toplantıda konuyu ele alacağı kaydedildi.

habertürk

Yorum

• Türk futbolunu 3 Temmuz 2011'den beri meşgul eden 'şike sürecinde' bugün de kritik bir eşik dönülecek.
                              Türk futbolunu 3 Temmuz 2011'den beri meşgul eden 'şike sürecinde' bugün de kritik bir eşik dönülecek. Hatırlanacağı üzere içeride aradığını bulamayanTrabzonspor, Fenerbahçe'ye ceza vermediği için Türkiye Futbol Federasyonu'nu 'görevi kötüye kullanmak' suçlamasıyla UEFA'ya şikayet etmişti.Trabzonspor, TFF'nin cezalandırılması gerektiğini belirterek başvurusunu yapmıştı. TFF iddiaları reddetse de bugün UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu yapacağı toplantıda bu itirazı masaya yatıracak. TFF ve F.Bahçe hakkındaki karar merakla beklenirken Trabzonspor'u da kritik saatler bekliyor. Kanarya da yeni deliller eşliğinde Trabzonspor hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

BÜYÜK GÜN

Türkiye futbolunda yaşananlar ile ilgili toplantıya girecek olan UEFA'nın kurullarının kritik kararlar verme ihtimali var. Hem Federasyon, hem F.Bahçe hem de Trabzonspor cephelerinde günboyu meraklı bir bekleyiş olacak.

medyatrabzon

Yorum

• Bugün heyecan dorukta.

Allah'ım camiamızı utandırma.

şikeciler cezasını çekecek nasıl olsa

Adalet tecelli edecek bugün Yüce Mevlanın huzurunda
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X