Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atilla Dilaver Twitter'da önemli şeyler söylüyor. Bunlardan bir kaçı:

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver · 24 dk.
    İHO'nun bana söylediği cümle şudur:
    Biz bu mücadele nereye varırsa varsın,sonunda zindan ya da mezar olsa dahi vazgeçmeyeceğiz.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver · 26 dk. ·
    17 Temmuz günü Fenerbahçe'nin UEFA'ya yapmış olduğu savunmayı açıklayacağım.
    Hep beraber güleceğiz)

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver · 31 dk. ·
    Medya uzantıları, raporun bütününü değil TS ile Başbakan arasında niza oluşturmak amacıyla bir paragrafını yayınladılar.
    Rapor,46 sayfadır.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver · 32 dk. ·
    Suç örgütü, dün akşam UEFA'ya gönderdiğimiz raporun bazı bölümlerini manipülasyon amaçlı olarak medyaya servis etti.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bjk daveti normal

1 yıl men şikeden cezasını çekti

isviçre federal mahkemesine dava açmadı
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaş, her gelen haber kötü yorumlanmaz yahu..

Davet tabiki gelecek, karar alınmadan adam sen gelemezsin mi diyecek.. Fenerin gidememesinden ötürü özel durumumuz var ve yazı buna istinaden geldi..
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Biz bu mücadele nereye varırsa varsın,sonunda zindan ya da mezar olsa dahi vazgeçmeyeceğiz. Hacıosmanoğlu

@AtillaDilaver
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• unutulmasın fener de ön elemelere davet edildi

arsenal maçından sonra ne oldu
            @tsmustafakemal

Yorum

• Beyler Beşiktaş'ın davet edilmesini neden yardırgadınız anlamıyorum, UEFA geçen sene bir yıl men cezası vermişti o da geçti gitti.

Yorum

• Gel 17 Temmuz gel.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• fener , 17 temmuz öncesi uefa ya savunma verdi

ister misiniz bu savunmada türkiyede ki mahkemelerin kararlarını şikayet etmiş olsunlar
                  @tsmustafakemal

Yorum

• fenerin yapacağı en kötü savunma

mahkemeler adalet sağlamıyor (13.ACM ) hakkında yeniden yargılamaya değer buldu

kumpas var (13. ACM) red

belgeler sahte (13. ACM) red

@tsmustafakemal

Yorum

• Haber7, HaberVaktim gibi iktidar partisini destekleyen portallardaki okuyucu yorumlarına göz atın. Ne hainliği kalmış Trabzonspor'un, ne paralelciliği... Birisi mason demiş... Dış güçlerin takımıymışız!

Bir de derler ki ülkede kaliteli mizah yok. Al işte! Bundan komiği mi var!?

Miting otobüsüne çıkarken, Dünya'nın Lideri yazılı forma verirken "helal"; en ufak itirazda "mason". Bayburt Bayburt olalım böyle döneklik görmedi.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• en çok merak ettiğim beşiktaş katılım belgesinde 2007 den beri şikeye karışıp karışmadığıyla ilgili kısmı ne diye doldurdu ...
                        sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haber7, HaberVaktim gibi iktidar partisini destekleyen portallardaki okuyucu yorumlarına göz atın. Ne hainliği kalmış Trabzonspor'un, ne paralelciliği... Birisi mason demiş... Dış güçlerin takımıymışız!

Bir de derler ki ülkede kaliteli mizah yok. Al işte! Bundan komiği mi var!?

Miting otobüsüne çıkarken, Dünya'nın Lideri yazılı forma verirken "helal"; en ufak itirazda "mason". Bayburt Bayburt olalım böyle döneklik görmedi.
                          Mason illuminati falan tamam olalım da hani Beyonce, Rihannamız olsa gam yemeyeceğim. Ola ola Cimilli ibomuz var

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• benim anlamadigim 8tastda sikeden ceza almamismiydi da sampiyonlar ligi ön elemesine davet ediliyor ?

sike yapanin cezasi küme düsmek benim bildigim.
                            madem sikeden ceza almadilar da neden aldilar ?

ortalik iyice karisti artik

Yorum

• Her şeyi ayrı ayrı değerlendirebildiğimizde bu süreci anlamış olacağız..

17 Temmuz günü miladımızdır..
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Tüm kozlarini oynuyorlar artik.

Atesi hissetmeye basladilar.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yükleniyor...
                                X