Eğer bir üst mahkemeye itirazımız kabul edilmez ise ''şahsi düşüncem'' bunları bir şekilde aklayacaklardır. Emin olduğum tek şey ise, bir süre sonra UEFA ve FIFA; ''Bu ne lanet bir ülke imiş'' diyerek bütün ülkeye ceza verecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSportif hukuku açıdan: Niye avrupa da hukukçular bu konuyla ilgilensin ki?
Hem, tff kararları türkçe ve kararları fazla gerekçe içermiyor ki. Ayrıca şikebahçenin CAS ve UEFA kararları henüz resmi şekilde yayınlanmamış. Bende sırf merakımından kararları 'inecelemk' isterdim, ama resmi kaynaklar çok az yeterli değil.
Simdiye kadar sadece ceza hukuku açıdan resmi kararlar yayınlanmış.
Aynı şekilde Türkiye'de şike depremi oluyor, bu da spor hukukçularının ilgi alanına giriyor.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 13:28.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldırım demirören beni seçersen kupayı alırsın dedi sadri şener'e
ne oldu
köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicen7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
farabinin devlet anlayışına göre
ne kadar erdemli olsan bile ister istemez güçlü olan tarafa adalet kayar
buda devleti bitiren yegane sonuç
birde yahya efendinin kanuniye yazdığı mektupta görürüz cevabı
kanuni - osmanoğulları da inişe geçer çökmeye yüz tutar mı?
yahya efendinin önce neme lazım be sultanım der , son cevabı ibretlik
“Sultanım! Bir devlette zulüm yayılsa, haksızlık şayi olsa, işitenler de “neme lazım” deyip uzaklaşsalar, sonra koyunları kurtlar değil de çobanlar yese, bilenler bunu söylemeyip sussa. Fakirlerin, muhtaçların, yoksulların, kimsesizlerin, feryâdı göklere çıksa da bunu da taşlardan başkası işitmese, işte o zaman devletin sonu görünür. Böyle durumlardan sonra devletin hazinesi boşalır, halkın itimad ve hürmeti sarsılır. Asayişe itaat hissi gider, halkta hürmet duygusu yok olur. Çöküş ve izmihlal de böylece mukadder hale gelir...”
günü birlik mühim saymadığımız bu adaletsizlik bizi gelecekte çöküşe götürecek@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkgençlik sorum size, fb sizcede şike yapmadımı, zerre vicdan kaldıysa cevap bekliyorum.
göklerde milli bayrağımız indiriliyor aşağıya tepki veren yok öcalan başa gelicek diyolar ses eden yok sen gelmiş ak mıdır ne yedıgı belırsız gençlere soru yonetıyosun onlar soru cevaplamaz onlara para göster herseyı satarlar ulke satılmış TRABZONSPOR onların umru mu ?
Yorum
-
Diğerlerinin yeniden yargılama istememesi daha fazla ceza çıkmaması içindir..
Adam zaten yattığı süre yeterli denilip çıkartılmış bir daha yeniden yargılama ister mi..
Ama unuttukları şey fenerbahçe yöneticisi olmaları ve karar artık kesin..
17 TEMMUZ men tarihidir.. Şüpheniz olmasın..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte burada başkana sormak gerekiyor, neden geç kaldın, neden hukuk kurulunun işine son verip sonra tekrar çalışmaya başladın.
İşi kesintiye uğratmasa belki şimdiye UEFA'dan işi bitirmiştik.
Adalet camları siliyor...
En son Burçak tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 13:34.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bugün bu yaşadığımız camia olarak güçsüzlüğümüzden
güçlüler haksız da olsa kazanıyor bin yıllardır devlet otoritelerinde bu böyle
birde burda AKP yi hedef alanlar var onlara gülüp geçiyorum
AKP, CHP ve MHP
ortaklaşa fenerin ceza almaması için ne gerekli ise yaptılar, yapıyorlar@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna mı soracağız?
7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle düşünelim, Türkiye'de bir deprem oluyor, dünyanın her tarafındaki jeologlar, sismologlar bizde olan depremi inceliyorlar. Kendi mesleklerini ilgilendirdiği için depremin nerede olduğunun meslekî bakımdan önemi olmuyor.
Aynı şekilde Türkiye'de şike depremi oluyor, bu da spor hukukçularının ilgi alanına giriyor.
Bu spor camiası ile ancak bu kadar olur.En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 13:37.Ömer
Yorum
-
kaybettiğimiz nokta şu birlik olup tek güç olamadık
bugün iktidarda CHP veya MHP olsa sonun yine aynı olacaktı
fenerbahçe çok doğru strateji ile hareket etti
herkese vurdu önce cemaat sonra hükümet muhalefet hepsine vurarak yanına çekti@tsmustafakemal
Yorum
-
BMN nin bi organizasyonu falan olmayacak mı merak ediyorum. İçimizdeki belli bi kesmi rahatsız edebilir ama gelin kadıköyde yapalım bu yürüyüşü.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence başbakan , hacıosmanoğlu'nu kandırdı
uyandığında iş işten geçmişti
bana sorarsan asıl bunlar başbakanı kekliyor ... mahmut uslu uefa ya sorduk yeniden yargılama olursa ne yaparsınız ... şaştılar kaldılar diyor ... basında yazıyor tazminat davası açılcak diye ... bunu hükümete yutturdular diye tahmin ediyorum ... sonuçta tayyip in danışma kurulumu var bu konuda rıdvan ve gökselin güdümünde .... asıl uefa dan bu yeniden yargılamaya rağmen ceza gelirse bakalım ne olacak ...
na buraya yazdım ... bu tayyip eninde sonunda bu şike sürecinin faturasını bunlara kesecek ...sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
Yorum