Neyse arkadaşlar haydi hep beraber iktidara, muhalefete oy vermeye......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver @AtillaDilaver 2 dk. Mahkeme deliller yönündeki iddiaların oybirliğine reddine yargılanmanın yenilenmesine.. YUUUUHHHH
3 yıldır ne tff ye ne uefaya bir dava açmayı akıl edemediniz adamların avukatı şimdi uefa düşünsün diyor, tamam cahilim hukuktan felan anlamam ama hep uefanın atacağı adımları beklediniz davayı kaybettirdin bize !!!!!!!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Mahmut uslu başbakandan söz aldık derken bunu kastediyomuş meğer
Tayyip erdoğan'ın eseri bu yaşananlarBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
bu dallamalar 50 kere yeniden yargılansa bir tanesinden bile beraat edemezler... benim içim çok rahat, zaten sportif yargı kararını vermiş, bunlar sadece süreci uzatmaya yönelik hamleler...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Çağrı Metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekumpas yok sahte delil yok ama yeniden yargılanma var
işte adalet dediğin böyle olur.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
Yorum