Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 9 puan önde bitirdikleri ligin şampiyonluğunu playoffda kaybetme noktasına gelince konuşan terim, şampiyon olduklarında sustu,
    "Bu ateş üfleyerek sönmez" diyen aysal da sus pus oldu,

Bu dönek GS bile kendi menfaatlerine dokununca maça çıkmama kararı alabildi.

Peki Trabzonspor yönetimi? Trabzon halkı ne yaptı 3 senedir?

Bırakın Allah aşkına, TR de hukuk ve adalet yok, kaba kuvvet var. Bu düzen devam ettiği sürece kimse hakkımızı vermez, şikebahçeye tazminat öderler.

Tek çare UEFA nın yapacağı müdahale.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• gsyi sevmem ama yaptıklarını takdir etmemek elde degil keske aynı tepkinin 10 da 1 ini bizde gosterebilseydik, turkiyede adalet kavramı bitmis paran varsa adaleti isletirsin azınlıksan paran yoksa adalet senin icin ters yonde isler, valla bana digiturkun, trcell ve vodafonun yaptıklarından sonra ben nerde yasıyorum dedim, devlet bu kurumların yaptıklarını hic denetlemiyormu dedim adamlar resmen legal dolandırıcılık yapıyor devletde buna goz yumuyor. neyse deme o ki tek umut gavurlar kaldı uefa ve fifa hakkımızı koruyacakta, zaten sikayet edecek kurum kalmadı.

Yorum

• Arkadaşlar Küfür içeren cümle kurmayınız lütfen.. Forumda bir tek siz yoksunuz..
        İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
        Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          9 puan önde bitirdikleri ligin şampiyonluğunu playoffda kaybetme noktasına gelince konuşan terim, şampiyon olduklarında sustu,
          "Bu ateş üfleyerek sönmez" diyen aysal da sus pus oldu,

Bu dönek GS bile kendi menfaatlerine dokununca maça çıkmama kararı alabildi.

Peki Trabzonspor yönetimi? Trabzon halkı ne yaptı 3 senedir?

Bırakın Allah aşkına, TR de hukuk ve adalet yok, kaba kuvvet var. Bu düzen devam ettiği sürece kimse hakkımızı vermez, şikebahçeye tazminat öderler.

Tek çare UEFA nın yapacağı müdahale.
          Ünal Aysal şike sürecinde şikebahçeyi yeni doğan prematüre bebeğin küvözde korunduğu gibi korumuştur şikebahçe bugün süperligde ise bunu ünal aysala borçludur 6s bu işlerden maddi manevi kazanç sağlamış bizim kadromuzdan ayarttığı futbolcularla beleşten şampiyonluklar elde etmiştir ancak 3 yıldır besledikleri o yılın dün basketbolda kendilerini sokup zehirlemiştir ünal aysalın bu çabası bu zehirin futbol şubesine sıçramaması içindir eğer ünal aysal samimi ise futbolda süper kupa finaline çıkmayacağını da deklare etsin bakalım.

İşte Ünal Aysal'ın şikebahçe hakkındaki esas görüşü

Ünal Aysal, "Fenerbahçe'nin küme düşmesi bizi sıkıntıya sokar''

Ünal Aysal, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin düşman olmadığını söyledi.
          Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 3 Temmuz'dan bu yana Fenerbahçe hakkındaki atılan her adımın ve açıklamasının yanlış anlaşıldığını dile getirdi.

Aysal, 2 sezonluk süreçte hiçbir zaman Fenerbahçe aleyhinde hareket etmediklerini fakat sürekli yanlış yorumlandıklarını bildirdi. Aysal, Fenerbahçe'nin zarar görmesi durumunda Galatasaray'ın da bu işten zararlı çıkacağını "Biz düşman değiliz, rakibiz." sözleriyle ifade etti.

Ünal Aysal, "Fenerbahçe'nin küme düşmesi bizi sıkıntıya sokar. Karşımızda rakip olmayınca ben stadımı dolduramam. 52 bin kişilik stadı ben nasıl dolduracağım. Bizim paraya ihtiyacımız var." sözleriyle her iki kulübün birbirine muhtaç olduğunu dile getirdi." dedi.

http://www.goal.com/tr/news/232/spor...%C4%B1ya-sokar

------------------------------------------------------------------

En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 20.06.2014, 12:29.
          Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Şimdi bunlar balyozu baz alarak yeniden yargılanmayımı bekliyolar?
            Gerçi istediklerini alırlar bu ülkede orasıda ayrı konuda
            Birde bu işin öteki tarafı var Allah büyüktür !
            "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
            Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• "Buruk bir kutlama yapıyoruz. basketbolcular maalesef oynamadan ama alınlarının teriyle bir şampiyonluk kutluyorlar. galatasaray camiası ile ilgili bir yorum yapmak istemiyorum. ama basın açıklamasında yöneticileri için yönetemeyenler dedim. yüz yılın en büyük utancıdır onların adına. onların problemi 17 haziran değildir, 17 aralıktır. o dönemler geçti artık. eskiden eski bakanlar eski başbakanlar vardı. artık yeni bir başbakan yeni bir dönem var. bunları anlayamıyorlar. türk sporuna balta atıyorlar. bunlar kumpasçı, paralelci. "

mahmut uslu

yorum yok, ceza yok...
              yorum yok, ceza yok...
              yorum yok, ceza yok...
              yorum yok, ceza yok...
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mahmut uslu dun ne dedi tatildeyim koptum olaylardan.
                County of Essex

Yorum

• güzel ve doğru bir tespit

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Haşim Kılıçla ilgili mesajlar vardı dün akşam paylaşılan neden kaldırıldı onlar. Benim alıntı yaparak yazdığımda silinmiş.
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Yeniden yargılama filan yapmasınlar boş yere direkt af etsinler.Hatta oda yetmez devlet nişanı versinler.
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haşim Kılıçla ilgili mesajlar vardı dün akşam paylaşılan neden kaldırıldı onlar. Benim alıntı yaparak yazdığımda silinmiş.
                        Haşim Kılıç'a ait twitter hesbı yok.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haşim Kılıç'a ait twitter hesbı yok.
                          eyvallah.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• anayasa mahkemesi red 13. acm yeniden yargılama kararı verirse asıl ozaman komedi olur ... 13. acm anayasayı bekliyordur ters köşeye yatmamak için
                            sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Şu saatten sonra bizim lehimize çıkacak karar beni şaşırtır. Asıl şike 3 temmuzdan sonra başladı.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu saatten sonra bizim lehimize çıkacak karar beni şaşırtır. Asıl şike 3 temmuzdan sonra başladı.
                                en kötüsü 3 temmuz sonrası yaşananlara bakınca camiası kalabalık klüp başkanı olsam şike yaparım ... bu siyasiler birdaha bu mevzularda dava olmaması için ellerinden geleni yaparlar
                                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

Çalışıyor...
                                X