Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahkeme kararı ile birlikte hem emre"yi hem de tff'yi uefa'ya şikayet etmemiz lazim hemen.

"Reklamini" da yapmislar:

Emre Belozoglu sentenced for racist abuse of Didier Zokora

http://www.bbc.com/sport/0/football/27885093
    En son Cangele tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 20:04.
    "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Atilla dilaver birkaç twit atmış ama biz şikayet etmeden uefa karar alir mi bilmiyorum. Bizim de sikayet etmemiz lazim.

Yorum

• Ergin ATAMAN, can güvenliği istedi.

Cincon da çok güzel açıklamalar yapmış. Şike süreci yeniden alevlendi.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Bursa açıklama yaptı:

tff, UEFA Avrupa ligine 2. ön eleme turundan katılacağımızı yazıyla bildirdi.

Sivas ve satılmışşehir kesin katılamayacak demek bu.

Sıra şikebahçe'de.

Tüpçü, 1 ay içinde 2010-2011 şampiyonluğumuzu da vermek zorunda kalacak.

Bursa haberi ve Emre haberi bu akşamımı bayrama çevirdi.

Temmuz ayları çok keyifli oluyor. 3 Temmuz şike başlangıcı benim doğum günüm

Allah'ın adaletinden kimse kurtulamaz.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Öyle kızıyorum ki şu kalleş ğs ye,
            menfaatinize dokununca aklınıza geliyor hep şike olayları,
            tuzunuz kuru olduğu zaman kamera nerde modundasınız,
            yiyin birbirinizi,daha beter olun,burnunuz pislikten kurtulmasın inşallah.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle kızıyorum ki şu kalleş ğs ye,
              Aynen, en önemli zamanda kenara geç seyret, şimdi şikàyete başla.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Aynen öyle abi. Çakma imparator F. Terim de lig bitsin her şeyi konuşacağım dedi şampiyon oldu sesi çıkmadı.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Aysalın duruşunu takdir ediyorum bu bizim şike süreci içinde oldukça faydalı oldu iyice karışsın ortalık adaletin olmadı bir ülkede sporda,huzurda haram size..!
                  Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                  Komünar..

Yorum

• gs nin yaptığını biz UEFA ve CAS kararlarından sonra yapmalıydık. İşte o zaman ses getirirdi. öyle kimsede bizi düşüremezdi. çünkü herkes haklı olduğumuzu biliyordu. ama TS nin başındakiler bence kendi şahsi çıkarları gereği bunu yapmadılar. ve bu tipler hala bu kulupteler. ne kadar biribiri ile kavgalı görünselerde kendi çıkarlarını TS nin üzerinde tutuyorlar.

bu saatten sonra ts zaten bir daha kendini toparlayamaz. zaten yeni gençlik istanbul takımlarını tutuyor. bu başarısızlıkla zaten bitiyoruz farkında değilsiniz.
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Şiketarlanın cevap yazısını şekip kaleme almış çok büyük ihtimalle. Dil onun dili.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir maç sahadan çekilmenin yapacağı etkiyi hiç bir şey yapamaz. emin ol o sezon cinconun kupası çalınmış olsaydı 3 temmuzdan sonra sahaya çıkmazlardı ve kupalarını çoktan almışlardı.. trabzonun yarısı olayını da anlayamadım..
                        hocam arkadaşa katılıyorum TS un ligden çekilmesini söylemek bunu koz olarak kullanmak bizim beceremeyeceğimiz bişey

hem kamuoyunu yönlendiren İstanbul basını bunu bayram kabul eder ve topluma bizi kötüleyerek iyi oldu algısı yaratır

ne yapabileceğimizi artık bilmiyorum

bildiğim tek şey vardı kendi adıma Trabzonda yaşamama rağmen bunu yaptım

belki son kez genel seçimdede yapacağım

boş oy veya geçersiz oy vermek

şehir olarak tüm partilere gereken cevap seçimde verilseydi belki etkili olurdu diye düşünüyorum

ama bunların hiçbiri kupayı getirmez onuda biliyorum o seneyi yok sayarlar gene vermezler

tek şansımız var UEFA-fifa feneri düşür derse o zaman belki hakkımızı alırız

en basit bir tepki şekli söyliyim Şenol Güneş aleyhine çalışan Hürriyet gibi gazetelerden bahsedince hürriyet gazetesi Trabzonda hiçkimse tarafından okunmamaya satılmamaya başladımı yoksa hiçbirşey olmadan hiçbirşey olmamış gibi devam etti mi
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• O kadar garip bir ülkeki burası şike davasını bile fenerbahçe-galatasaray arasında gibi lanse ediyorlar.

Vergileri Yunanistan'a verelim bence, en azından ihtiyacı olan birine gitmiş olur
                          9 # Osvaldo'

Yorum

Türkiye'deki en büyük sorun bu abi. Keşke yalnız gs olsa.
                            "bana dokunmayan yılan bin yaşasın"
                            Dokunursa iş başka

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

En azindan avrupa maçlarinda çesitli protestolar yapilmaliydi özellikle juventus maçinda futbolcular. 1 dakika otursa yeterdi
                              Ama yapilmadi tek yapilacak sey yok hükmünde olan fb ile maça çikmamak
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Basketle nabız yoklanmaya başlandı demek. Zamanlama manidar. Spor adına kullanılan dil, davranışlar ve mesajlar o kadar pis ki artık kokuyu bastıramıyorlar. Süreç halâ olumlu veya olumsuz sona ermedi. Kritik zaman dilimi, halâ spor için ümit var.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X