Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazıklar olsun böyle adalete

Yorum

• Talip doğan gene tweetlere başlamış

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        geçmişte kaldı artık o. O belkide 2010/2011 için en iyi anımız olacak. Ama o kadar.
        çık dışarı (asabımı bozdun)
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çık dışarı (asabımı bozdun)
          özür dilerim

Ama gerçekle yüzleşilmeli.

Birlik olamadığımız,tek ses olamadığımız sürece(her konuda) başımıza gelecek olan tek şey budur.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            özür dilerim

Ama gerçekle yüzleşilmeli.

Birlik olamadığımız,tek ses olamadığımız sürece(her konuda) başımıza gelecek olan tek şey budur.
            tamam geç içeri.

StopMatchFixing.Com

Yorum

mı acaba? Sanmıyorum.

Unutmak ve bıkmak için 3 yıl yeterli bir süre.
              Bi 3 yil daha koy ustune bakalim..10gun oncesine kadar sike forumunda 3 4 kisi oluyordu ayni anda..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ben biraz da bunlari hakettigimizi dusunmuyorum.lan arkadas gozumuzun onunde sikecileri kurtariyorlar bizden ses cikaran dahi yok.
                halbuki yonetim yalaka degil de delikanli bir yonetim olsa bu son haberlerden sonra tum trabzonspor'lulari sokaga cagirir..is isten gectikten
                sonra sikayet etmenin alemi yok..

Yorum

• Uefa kişilere ceza verecekti, ne oldu o iş !?
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Tek umudumuz uefa bence uefanin yeniden yargilamayi beklicek luksu yok cas karari sonrasi hos onlarda 1 senedir neden gerekceli karari aciklamadilar mechul orasida hukuk kurulumuz isteyemiyormu bunu soramiyormu..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• RTE direkt yüzümüze söyleyemediklerini Oktay Saral vasıtasıyla Trabzon Dernekleri Federasyonu toplantısında söylemişti zaten.

Onların kafasında Trabzon ,o sezonun ödülünü aldı. CL'ye gidip kasasını doldurdu,prestij kazandı. (din iman para olunca böyle bir yorum geliyor normal olarak)

StopMatchFixing.Com

Yorum

tamam geç içeri.

Yorum

• ulan bu nasıl TC dirki başbakan suçluya söz veriyor, yeniden yargılama olacak diye

düşünsene ingiltere başbakanı david cameron birisine böyle bir söz veriyor, yeminle ingiltere de ortalık ayağa kalkar sokaklar yanar

şu türkiye varya yeminle zurnanın son deliği, bırak onu burda ölmüş adama gıyabında suç davası açıyorlar adam 10 yıldır mezarda

onuda geçtik 80 yaşında çok ünlü bbc çalışanına taciz ve vergi suçlarından 15 yıldan az olmamak üzere ceza davası açılıyor kaldıki

adam multimilyarder mahkemelerde sürünüyor, ve içerde şu an zaten.

Türk adaletiymiş bir tarafımla gülüyorum açık ve net söylüyorum allah bana orda ölmeyi nasip etmesin.

ben adaletide insanlığıda yaşamıda herşeyi burda gördüm.
                          County of Essex

Yorum

• İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uefa kişilere ceza verecekti, ne oldu o iş !?
                            Ona da cevap yok...
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şimdi burada Türkiye nin en üst mahkemesi sayılan Yargıtay ın verdiği kararı alt mahkeme olan Yerel Mahkememi bozacak? Komik.... Bence burada bi algı yönetimi var yine. fbli kuşların akılları yeniden yargılamada olacak ama asıl o arada şemsiye girecek
                              En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 22:19.

Yorum

• bir kere yine sendika üyesi thy çalışanları greve gitti diye 315 çalışanın işine son vermişlerdi, sonra yalvar yakar işe geri gittiler,

ben burda sağlık sendikası üyesiyim, yeminle işyeri gık bile diyemiyor, sendika çalışanlarına öyle bir destek veriyorki sana

hiçbirşey olmaz işyerinde sendikaya ödediğim aylık ücret sadece 7 pound yani hiçbirşey, ama her kuruşuna değiyor işyeri sana bazen

diyor lütfen sendikaya şikayet etmeyi en son çare olarak düşünün,

çünkü burda birisi bir davada haklı olduğunda o sözkonusu olay tüm herkes için emsal teşkil ediyor ve bu nedenle işyerlerinin

eli kolu bağlı,

şimdi bu yeniden yargılama sadece azize özel mi olacak yoksa emsal teşkil edecekmi bence ilki olacak

yatanlar yattıklarıyla kalacak, deniz seki bu ülkeden kaçmazsan delisin......
                                En son Jedi tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 22:18.
                                County of Essex

Yorum

Çalışıyor...
                                X