Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usaklar simdi bu yeniden yargilamada tekrar mahkememi olacak?
    Yoksa Yargitay kararimi tekrar incelenecek?
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Ve birde savcinin bunu talep etmesi yeterlimi? Onayi kim ve nasil verecek yeniden yargilama icin?
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Savcı ister ama istediğiyle kalır yeniden yargılama filan olmaz.Kaldıki azizin cezası kesinleşmiş.
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• NtvSpor altyazı:
          Şike davasinda Cumhuriyet Savcısı, infazin kaldırılması ve yeniden yargilanmayi talep etmiş.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Savcı ister, mahkeme onayina sunulur.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Nedir bu yokmu bilen biri açıklayacak ?
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yeniden yargılama olursa bizim için hiç iyi olmaz. Delilleri bir şekilde yok edecek ya da kullanılmasını engelleyeceklerdir diye korkuyorum.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• rahat olun arkanıza yaslanın uefa yı ızleyın bosverın tc mahkemelerını,tff yi )

Yorum

• cemaat şikebahçeyi ele geçirecekti onlar vazgeçti hükümet ele geçirecek Filler tepişiyor bu olayın sonu nereye varacak çok merak ediyorum
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• hala manüpilasyon peşindeler,

yeniden yargılama olması için yeni delil lazım, varmı? yok.

17 aralık süreci sonrası çıkan yeniden yargılama için adalet bakanı açıklama yaptı
                      formül bulamıyoruz.
                      ergenekon ve balyoz davalarının yeniden yargılamasının yapılması için formül bulamıyoruz
                      eğer yeniden yargılama yapılırsa diğer tüm davalarda bunun içerisine girer ve kaos olur
                      sadece bu davalar için yeniden yargılama yapılırsa siyasi olur
                      o nedenle yeniden yargılama işini rafa kaldırdık dedi.

bunlar neyin kafasını yaşıyorlar.
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• onu bunu geçin infaz kararı çıkmasına rağmen şikecibaşı hala dışarda konuşuyor sallıyor, memleketi düşünün artık ne durumda ?
                        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                        Бургундия синий
                        61

Yorum

• Savcinin elinde yeni delil mi varda yeniden yargilama istiyor o savci avukatmi yoksa savcimi dizi filmlerinde savcilari satilmisligini gösteriyor bunlar satilik savci degilde ney.Paranin kölesi degil Adaletin kölesi olun
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• deniz sekinin yerinde olsam azizin oturduğu siteye taşınırdım.. oranın dokunulmazlığı var..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL · 1 sa.
                              Savcıya yakın bir kişi ile görüştüm AZİZ YILDIRIMLA ilgili hiç bir Talepte bulunmamış savcılık " İNFAZIN DURDURULMASI " konusu yalan çıktı.

Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL · 1 sa.
                              TEKRAR TEKRAR : " Aziz Yıldırımın infazının durdurulması HABERİ Yalan çıktı SAVCILIK bu konuda hiç bir Talepte bulunmamış."

Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL · 1 sa.
                              Haberin kaynağını araştırdığınızda aynı muhabirin geçen senede YALAN Haberler yayınladığını görürsünüz ŞİKE CEZALARI konusunda.
                              sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeniden yargılama olursa bizim için hiç iyi olmaz. Delilleri bir şekilde yok edecek ya da kullanılmasını engelleyeceklerdir diye korkuyorum.
                                İstediğine göre yeni deliller buldu,onları ortaya koyacak,yok ortada bir delil olmadan bunu istiyorsalar iletişim çağındayız,bir bakarsın o savcının hesap bilgileri,telefon görüşmeleri 'adalet ve temiz bir ülke için uğraşan'birileri tarafından bir yerlerden kamuya açıklanmış.

Olmayacak şeyler değil.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Yükleniyor...
                                X