Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökhan Dinç ‏@gkndinc 3 min UEFA'DAN gelen belgenin orjinali ve Türkçe çevirisi az sonra resmi sitemizde olacaktır.

Yorum

• Şike yaptığı kesinleşen suç örgütünün; iş dünyası ve medyadaki etkinliğini kullanarak gerçeği çarpıtma girişimleri 3 Temmuz 2011’den beri dikkatle takip edilmektedir.

UEFA’dan gelen bildirimin muhatabı olmadığını iddia edenlere cevaben, yazının başlangıcında “Doğrudan etkilenen taraf: Fenerbahçe SK” yazıldığını belirtmek isteriz.
      3 sayfalık bildirimin ilk sayfasının orijinal metnini ve tercümesini kamuoyunun takdirine sunuyoruz.
      Trabzonspor Kulübü

Yorum

• Uefa fb'ye ceza veremez ise gidelim Uefa'yı şikayet edelim.

Yorum

• UEFA'dan bir türlü gelmeyen ama beklenen hamle buydu zaten. Ancak bu hamlenin bizim başvurumuz üzerine yapılmış olması beni umutsuzluğa itiyor. Bu soruşturma bizim şikayetimize bağlı olmadan, kendiliğinden olmalı ve TFF'nin ağzına edilmeliydi. İşin kötü yanı UEFA TFF'nin kararlarına karışmayız mealinde bir karar alırsa dosya gerçekten kapanmış olur artık.
          Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Bilen arkadaşlara bir sorum olacak arkadaşlar Fenerbahçe burdanda ceza almazsa ? bizim için gidilecek bir yer kalıyor mu ?
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu 48. maddeye bakmıştım ben bugün. Bizim gibi g)'de belirtildiği üzere şikayette bulunulduğu zaman soruşturma başlatılıyor. Bu bakımdan UEFA tarafından ''her tür şikayet için uygulanmakta olan rutin işleyiş ve prosedürden'' ibaret olduğu doğru. Evrak federasyona iletildi yazmıştılar, o da doğru. Federasyona iletirken aynı zamanda hem şikayette bulunan kulüp olarak bize hem de şikayetin konusu olan onlara iletmişler. Herhangi bir savunma talebinde bulunulmamıştır diye yazmıştılar. O da doğru. Şb 20 gün içinde isterse belge, kanıt sunabilir veya beyanda bulunabilir, kendisini savunmak zorunda değil ama. Bir diğer söyledikleri UEFA disiplin müfettişine gönderilmediği noktası ki paylaşılan sayfada öyle bir şey belirtilmemiş gerçekten, ama disiplin müfettişine gönderilmesi mi gerekirdi, gerekmez miydi, prosedürde durumun ciddiyetine göre öyle mi öngörülüyor, yoksa her halükarda zaten öngörülmeyen bir şey mi, ona bakmak lazım.
              En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 30.05.2014, 20:20.

Yorum

• Abooo bizden savunma istemediler diyen şerefsizlerin yüzüne yüzüne çarpmış kulüp belgeleri şırrak şlak
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abooo bizden savunma istemediler diyen şerefsizlerin yüzüne yüzüne çarpmış kulüp belgeleri şırrak şlak
                  ingilizce bilmiyorlar...

Yorum

• Ulusal basin algi yonetimide boylece cope gidiyor. Adamlar borsada g*tu kurtarmaya calisiyor hep zararlarini kapasinlar diye. Kim bilir hangi godamanlarin hisseleri vardir orda.

Herseyi paylasinlar resmi siteden.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• #ŞemsiyelerElimizdeFenerlilerÖnümüzde

Temmuzda görüşürüz, öptüm, kib ...
                      .

Yorum

• Belliydi son günlerde sık ziyaretlerden,bize saldırmalarından,şimdi TFF de işin içine girdi artık yani ceza vermedim,keyfimin kahyasımısın desinler Uefa'ya.
                        Çok eğlenceli olacağı belli.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• size söliyim Fener düşmesin diye 5 sene hiçbir klübü göndermiyoruz şeklinde bir savunma da Tff verecektir..
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Benim bu belgeden anladığım, sanki"Trabzonspor kulübü istedi bizde bu isteği yerine getiriyoruz"cinsinden bir yazı.Sonunda da ek cezaya gerek yoktur babından bir cevap ve dava kapanır.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bu belgeden anladığım, sanki"Trabzonspor kulübü istedi bizde bu isteği yerine getiriyoruz"cinsinden bir yazı.Sonunda da ek cezaya gerek yoktur babından bir cevap ve dava kapanır.
                              Bende öyle tahmin ediyorum.
                              Ömer

Yorum

Yükleniyor...
                              X