Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikecilerin avukatı yayına bağlanıp resmen Atillayı nasıl bu kadar uzun konuşturdunuz yorumcular bile araya girmedi çok şaşkınım dedi..!
    Doğruların bu kadar çıplak konuşulması çok zoruna gitmiş belliki..!
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Yorum

• Öncden adnan aybaba baliklar ne?oldu baliklar diye biyerlerini yirtiyodu....şimdi ise 17 aralik operasyonunu konusmaya sormaya başladi....ne halde olduklarini siz düşünun!?.
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Günaydın millet
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Fenerbahçe Yönetimi, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) gerekçeli kararı ve devamında İsviçre Federal Mahkemesi'ne yapılacak başvuru için hazırlıklara başladı.

Gerekçeli karar ile ilgili detaylara ulaşan sarı-lacivertli kulüp avukatları ve yetkililer davaya hazırlanıyor.
              Alman Avukat Martens ile Avrupa'daki hukuk mücedelesine devam eden yönetim, İsviçre Kanunları gereği buradaki davaya yerel bir avukatla girmek zorunda.
              Bu yüzden İsviçreli kanunun uzmanı avukatlarla temasa geçildi. Ancak burada yeni bir iş yükü ortaya çıktı. İngilizce ve Fransızca hazırlanan dosyalar şimdi de İsviçreli avukatlar için Almanca'ya çevriliyor.
              Ayrıca 3 yıldır devam eden süreç tekrar bu avukatlara detaylı olarak anlatılacak. Gerekçeli karar ulaştıktan sonra sarı-lacivertli kulüp en geç 10 gün içinde İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuru yapacak.

hala umut var adamlardaya

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, bir spor programında "Gerekçeli karar elimize ulaşınca rahatladık" şeklinde sözler sarf ettiği ileri sürülmüştü. Uslu, yanlış anlaşılmayı SABAH aracılığıyla düzeltti. CAS'ın gerekçeli kararının ellerine ulaşmadığını belirten Uslu, "CAS kararıyla ilgili gazetelerde yazılan çizilenler, doğruysa bizi umutlandırdığını ve rahatlattığını ifade ettim. Elimize ulaşmış karar yok" dedi.

SÜREÇ KARARLA BAŞLAYACAK
                Gerekçeli kararı ellerine ulaşır ulaşmaz kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Uslu "Gelse niye saklayalım. Zaten bu aynı anda CAS'ın internet sitesinde de yayınlanacak. Biz de elimize ulaşır ulaşmaz harekete geçeceğiz. Gelecek sezon Avrupa'ya gitme talebimizi gerekli mercilere ileteceğiz" diye konuştu.

İLK OLARAK UEFA İLE KONUŞACAĞIZ
                Uslu, CAS kararını alan hakemlerin arasında fikir ayrılıkları bulunduğu yönündeki iddialar hakkında ise, "Gerekçeli karara yansıyan bir şey olursa, bunu da dile getireceğiz. Karar elimize ulaşır ulaşmaz, yol haritamızda ilk olarak UEFA olacak. UEFA sonuçta bu kararı verecek olan kurum. Önce onlarla konuşacağız. Şayet sonuç alamazsak, federal mahkemeye gidip hakkımızı arayacağız" şeklinde konuştu.

HERGÜN YENİ BELGELER ÇIKIYOR
                Yurt içindeki yeniden yargılama süreciyle ilgili olarak ise Uslu şunları söyledi: "Yeni bir belge çıktı. Şayet 2010'da şampiyon olsaymışız, operasyon o tarihte yapılacakmış. Bunlar hep yeni delil. Bu yüzden başkan ve yöneticiler mahkemede yeniden yargılanabilir. Bu bizim Avrupa'daki elimizi de güçlendirir."

Yorum

• Kalabalık sayısal üstünlük para güç bunların karşısında durabilecek ve eninde sonunda yerle bir edebilecek tek güç var "haklı olmak"
                  Bu yüzden eninde sonunda "kazanacağız"
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalabalık sayısal üstünlük para güç bunların karşısında durabilecek ve eninde sonunda yerle bir edebilecek tek güç var "haklı olmak"
                    bundan hiç şüphem yok abi, belki uzun bir süreç olacak ama sonuç kesinlikle değişmeyecek.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kalabalık sayısal üstünlük para güç bunların karşısında durabilecek ve eninde sonunda yerle bir edebilecek tek güç var "haklı olmak"
                      İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bundan hiç şüphem yok abi, belki uzun bir süreç olacak ama sonuç kesinlikle değişmeyecek.
                      +1

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Sağlık sorunlarından aksattım biraz forumu ama kayda değer yeni bi haber yok sanırım.

Neyse olsun...

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sağlık sorunlarından aksattım biraz forumu ama kayda değer yeni bi haber yok sanırım.

Neyse olsun...
                          Nasıl bıraktıysan öyle, herhangi bir değişiklik yok. hala bekliyoruz.

Yorum

• Adalet geç te olsa yerini bulacak buna tüm kalbimle inanıyorum da,
                            Trabzonsporluyum diye geçinen yüzsüzler layığını bulacak mı ondan emin değilim,
                            mesela onursal lakaplı bir onursuz başkanımız var ki dün gine köpekleri hırlıyordu Atilla bey e,
                            bu tip Trabzonsporluların yüzüne tükürüp Trabzonspor'un adını bir daha ağzına alma denilmesini,
                            tecelli edecek adalet ve gelecek kupa kadar istiyorum ben.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz şu Büşah denen adamı nasıl orda çaılştırıyor anlamak mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adalet geç te olsa yerini bulacak buna tüm kalbimle inanıyorum da,
                                Trabzonsporluyum diye geçinen yüzsüzler layığını bulacak mı ondan emin değilim,
                                mesela onursal lakaplı bir onursuz başkanımız var ki dün gine köpekleri hırlıyordu Atilla bey e,
                                bu tip Trabzonsporluların yüzüne tükürüp Trabzonspor'un adını bir daha ağzına alma denilmesini,
                                tecelli edecek adalet ve gelecek kupa kadar istiyorum ben.
                                bu adam nasıl hala onursan başkanımız oluyor gerçekten, bu iş kanıma dokunmaya başladı artık. bunun bir çaresi yokmudur acaba..

Yorum

Çalışıyor...
                                X