Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefa neyin emrini verecek ?

adamlar ben cezamı verdim, top artık sizin federasyonda dedi kestirdi attı. tff de ölü taklidi yapmaya devam ediyor...

ve bizim yönetimde olayı siyasete kaydırdı, başbakan sus emri verdi hacıda olayı soğutuyor artık, itirazda etmeyeceksin artık direk tazminat davasını basıcan bunlara, ülkeyide uefaya fifaya artık nere olursa hepsine şikayet edeceksin bide ülkece ceza yedirtmeye çalışacaksın.

bak o zaman belki birşeyler olur... uefa yı iyice süpermen yaptınız bunlar olayı cas ta kapadı zaten daha ne yapacak adamlar, şu forumda 3-5 e posta gönderme dışında herhangi bir itiraz işlemi var mı ? ee o zaman uefa ne zaman ve ne şekilde devreye girecek, biri bana bunu açıklayabilir mi ???

birşey olacağı yok, bizimkilerinde adım atacağı yok, bitti bu iş.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabiki ölüyor Allah hariç bütün herkez ölecek en sona ölüm meleği Azrail kalacak oda Allahın emriyle ölecek bunlar 7-8 yaşında bilinmesi gereken basit dini bilgiler bunu sormanıza gerçekten şaşırdım

Yalnız karşı bilgi sunacaksan lütfen ayet,yahut güvenilir hadislerden sun Yaşar Nuri'den örnek verme o tipleri kale almam..

Ben 15 yıldan fazla bir süreç Dini eğitim gördüm Yaşar Nuri gibi Kuranı kerimle çelişen beyanları olanları çürütecek fıkıh bilgisine sahibim..

Ayrıca bu konuyu sabote etmeyelim ganita'dan devam edebiliriz..
      O zaman meleklerin ruhlarına şimdiden bir Fâtiha okuyayım. Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 16 dk.
        CAS sadece teşebbüs var desin! Hesabı kapatırım ve ebediyen susarım
        ULTRA GARANTİ

Bak adam büyük laf etmiş burada
        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
        Komünar..

Yorum

• Yeni anlamadım ama yine de diyeyim, bazıları hariç olmakla beraber çok ibne bir basınımız var.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yanlis anlasilma var galiba.
            fb ye ceza ver der, hatta fb ye ceza vermek zorunda tff.
            ama kupayi ts ye ver demez. yani kupa havada da kalabilir büyük ihtimal.
            bu tff serefsizlerinden hersey beklenir.
            yeter ki febe ceza alsın

yeni delilden tekrar yargılama- tff
            tazminat
            fifa nezdinde müracaat
            avrupa insan hakları
            anayasa mahkemesi - iç hukuk yolları tüketildi.
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Cas fifaya, Fifa uefa ya, uefa tff ye, tff fenere, sonra hepsi fenere

2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bu arada ne kadar etkili olunur bilinmez ama kampanya için destekleri esirgemeyelim herkes atsın imza..

#AdetİçinFeneriYak

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Mümkün olduğuncada Facebook Twitter vb ortamlarda yayalım..
                En son Öznur61 tarafından düzenlendi; 30.04.2014, 17:12.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her türlü giderim Allah'ın izniyle.senede en az 2-3 kere kaçarı yok

Spor X editörü Tahir Kum sağlam bilgi edinmeden haber yapıp yaş tahtaya basmaz.

tahir kum'un aziz yıldırım liderliğinde ki organize suç örgütü için ısmarlama haber yaptığı iddianamade geçiyor ve tapelerlerle sabit.

(Trabzonspor - Karabük maçından önce emenike nin Gs ye transfer olacağını yazmasını söylüyor şekip mosturoğlu ve bu haber sporx ten yayınlanıyor)

Yayınlanan Cas kararı seyirci olayları ile ilgili.Atilla Dilaver teyit etti.

İstersen tapeleri gönderebilirim

O sebeple bu ve bunun gibi onlarcasına itibar etmeyin.

Not: tahir kum Trabzon'lu tıpkı ömer temelli cemil turan volkan bahçekapılı...... gibi
                  En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 30.04.2014, 17:22.

Yorum

• http://www.uefa.org/disciplinary/new...d=2098300.html geliyo az kaldı sabır....

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hepsi aynı kapıya çıkıyor.Üç parti lideride koyu fenerli biliyoruz.
                      AKP den dost olmaz diyip ne MHP ye CHP ye sululuk yapmak ya da "özellikle" avukatlığını yapmak dosdoğru mantık hatasıdır.
                      Hepsi aynı deyip AKPye laf söyletmemek,AKP ile kolkola gezmek,Ağaoğlu ve Rıza Serraf ile sponsorluk anlaşmaları yapmak da ahlak zaafıdır.

Yorum

• uefa çok pis geçirecek... biz bile apışıp kalacağız...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bu birrrr.
                          4 maç çok az olsa da her bir maç için bir alt lig düşmesi gerek bu İKİ.
                          bjk de şike yaptığına göre bir alt ligde onlara yapıştır ÜÇÇÇÇ.
                          Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı an sivasda alt lige düşecek o yüzden lig sonunda Avrupa kupalarına katılamayacakları şekilde bir puanla ligi bitirecekler bu DÖRT.
                          Sivas da kümeye düşecek BEŞ.
                          Uefa yine tarih verecek ALTI.
                          O tarih gelmeden TFf istifa edecek YEDİ.
                          Uefa karar veremediniz ülke olarak men ediyorum 3-4 takımı küfeye yolladım diyecek SEKİZ.
                          Büyük ihtimalle bu sene Avrupa kupalarında hiç bir takım olmayacak Dokuz.
                          Hayırlı evlat YD ve MAA tazminatlar yüzünden fakir kalacak ON.
                          Allahın izniyle beklentilerim aylardır böyle.
                          FB konusunda tartışılacak birşey yok ama 4 maçta adı geçen diğer takımlar için ayrıntılar önemli.Sivas ve Gençlerbirliğinin durumu,FBnin bu konulardaki şike çabalarına CASın ve kanıtların eşliğinde nasıl tutum sergilediklerine bağlı.Yani Sivas ve Gençlerbirliğinin yönetim düzeyinde ciddi ciddi bu işin pazarlığını yaptıklarına dair bir belge,kanıt yoksa iş sadece FBye patlar.

Yorum

• Fenerbahçe Küme düşsün , Kupa bize gelsin. Çıplak fotoğrafımı Facebookta Profil resmi yapacağım.

Benim umudum falan kalmadı. Destek her türlü veririm. Yapılacak her şeye her eyleme sonuna kadar katılırım ama hiçbir şey olmayacak. Bu iş bizi aştı. Bu yönetim çapsız. Taraftarda organize iş yok. Destekleyenimiz yok. Allah'tan başka kimsemiz yok. Allah bize yeter ama Öteki tarafta hesap sorarız.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• O değil de düşünüyorum iyiki Galatasary da şikeden ceza almadı diyorum. (o yıl zirveye oynamıyorlardı, oynasalardı onlarda şike yapar ceza alırdı kesin) Çünkü madem gs, bjk, ve fb ceza aldı avrupaya gidemiyor, tüm türkiye gitmesin o zaman derdi bu federasyon. 5 yıl ülke olarak men cezasına razı olurdu kimsenin sesi çıkmazdı. Neyseki gs varda onların sesi çıkar belki öyle bir cezayı göze alamaz federasyon.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                uefa çok pis geçirecek... biz bile apışıp kalacağız...
                                uefa konuyu kapatmış maalesef gerçek bu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X