Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu yokmu su sike olayini belgesel haline getirecek yetenekli gencler.
    belgesel icin ne lazin?
    1. Guzel ve etkili bir ses.
    2. Belge ve videolar. (Bu baslikda yeterince var sanirsam)
    3. Hem sike olayini anlatilacak hemde uefa nin bu olaya goz yummasi
    yabanci dillerde anlatilip hem sike yapanlari hemde uefayi dunyaya rezil edecek
    ondan sonra uefada platinide rezil olur.
    Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• Haber61.Net / Özel Haber - Türkiye'de 3 Temmuz'da başlayan ve Türk futbolunun bitirme noktasına getiren şike olaylarında İstanbul 16. Ağır Ceza şahıslar hakkında 1'den fazla maçta şike yapma, teşvik primi ve rüşvet verme suçlarından verilen hapis cezalarını onamış, kararı da incelenmek üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına göndermişti.

Başsavcılık, 85 sanığın 5. Daire kararıyla ilgili gelen itiraz dilekçelerini incelemesini tamamladı. CMK'nın 308. Maddesine göre; Savcılığın sanıklar lehine itiraz etme kararı bulunmasına karşın böyle elde bulunan bilgi ve belgelerin güçlü olmasından dolayı itirazın gerekli olmadığı öğrenildi. Öte yandan Dün Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı dosyalardaki incelemeleri tamamladıktan sonra 16. Ağır Ceza Mahkemesine Gönderdiği öğrenilirken bu durumun ise zanlılar hakkında verilen suçun infazının en erken biçimde gerçekleştirmesi gerektiği anlamı taşıyor.

Bu durum üzerine aralarında Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların geri kalan cezalarını çekmek üzere tekrar ceza evine gönderilecek. Bu durumdan daha önce haberi olup olmadığı bilinmeyen Aziz Yıldırım'ın bir süre önce Rusya'ya gitmesi ise kafaları karıştırdı. Yıldırım tutuklanacağını ve cezasından geriye kalanları çekmek üzere tekrar ceza evine gönderileceğini öğrenince mi Rusya'ya kaçtığı araştırılıyor.

İnşallah yargıtayın dosyayı mahkemeye gönderdiği haberi doğrudur...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA

Trabzonspor Kulübü; devam eden şike sürecinde, hukuka aykırı şekilde haklarından mahrum bırakılmış, maddi ve manevi zarara uğramıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu; 2010-2011 sezonunda yapılan şike ile ilgili olarak, gerekli kovuşturmayı yapmamıştır. Bu hafta içinde Federasyon başkanının medyada yaptığı açıklamalarla tekrar teyit edildiği üzere; şike konusundaki UEFA ve CAS kararları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dikkate alınmamaktadır. Dolayısı ile, Türkiye Futbol Federasyonu; UEFA ve FIFA Tüzüklerinden doğan üyelik yükümlülüklerini ihlal etmektedir.

Trabzonspor Kulübü; UEFA, FIFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemeleri önünde haklarını korumak ve icra etmek amacıyla, Avrupa’daki iki hukuk bürosunun desteğiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Trabzonspor Kulübü

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• yargıtayın dosyayı ceza mahkemesine gönderdiği haberleri yayılmaya başladı... fragman bitti film başlıyor sanırım

Yorum

• İnancınızı kaybetmeyin..

Yorum

• Aziz rusyaya kaçmış diyorlar bence iktidar yurtdışına git bu aralar içeri alabilirler seni dendi ve gitti, zaten sabah iktidar yanlısı a haber kanalında yeniden yargılama paketi için çalışmalar hızlandı diye haber girdiler gösterdikleri ilk kare aziz yıldırım'dı yargılamayı yeniden yapacaklar ve azizi aklayacaklar, bizim elimizde Cas ve Uefa kararları kalacak uğraşıp duracağız 2 sene daha oda başkan değişirse tabi değişmezse hiç birşey olmayacak.
              DOZER CEMİL

Yorum

• azizin metrise girmesini canıgönülden istiyorum fakat yurt dışına kaçıp kaçak hayatı yaşamasıda bizim için ayrı bir eğlence kaynağı olacaktır...

Yorum

• Şike dosyasının Yargıtay'dan İstanbul'a gönderildiği iddialarına Trabzonspor Hukuk Kurulu üyesi Avukat Nusret Yılmaz açıklık getirdi.
                  Şike hükümlüsü Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının mahkum edildiği Şike Dosyasının Yargıtay'dan İstanbul'a gönderildiği iddiaları tüm Trabzonsporluları heyecanlandırdı. Bu iddiaların üzerine Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Avukat Nusret Yılmaz'a konunun doğru olup olmadığını Medya Trabzon olarak sorduk. Nusret Yılmaz, iddiaların doğru olmadığını söylerken, "Bu iddialar doğru değil. Konuyu yakından takip ediyoruz. Biz böyle bir bilgi edinmedik. Bahsi geçen dosya halen daha Yargıtay'da bulunuyor. İstanbul'a gönderildiği iddiası gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Bu arada yasa gereği kapatılan Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin elindeki bilgi ve belgeleri İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği, şike dosyasındaki infaz işlemlerini ve haklarında bozma kararı verilen sanıklar ile ilgili işlemleri 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yapacağı öğrenildi.

haber61

Yorum

• vaybe helal olsun valla...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      azizin metrise girmesini canıgönülden istiyorum fakat yurt dışına kaçıp kaçak hayatı yaşamasıda bizim için ayrı bir eğlence kaynağı olacaktır...
                      Aynen öyle, rusyaya gitsin bir daha geri gelmesin, devlet onun mallarına el koyar, fenerlilere de başkanınız nerede diye sormak çok eğlenceli olacak. kaç aziz kaç, ilan bastırmazsak bizden de birşey olmaz. tam eski kovboy filmlerindeki gibi afiş yaptırırız. dünya da bir ilk olur. kaçabilirsin, saklanabilirsin, ben ayır bir zevk duyarım azizim

Yorum

• TGRT Haber Spor ‏@tgrthaberspor 25 sn.
                        Şike dosyası infaz için İstanbul'a gönderildi. Aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu hapis cezası alanlar için işlem başlıyor.

Yorum

• Şike dosyası infaz için İstanbul‘da!
                          10 Nisan 2014 Perşembe - 13:51 - Aksam.com.tr

AKŞAM Haber Müdürü Özkan Tamirak'ın yargı kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı şike davası dosyasını infazın gerçekleşmesi için dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Şike dosyası infaz için İstanbul'a gönderildi. İnfaz savcılığı dosya eline ulaştıktan sonra aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu hapis cezası alan sanıkları cezaevine koyacak.

İNCELEME TAMAMLANDI

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinin başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere, Olgun Peker, Serdar Adalı, Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 85 sanık hakkındaki kararının temyiz incelemesini 17 Ocak'ta tamamlayan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, Aziz Yıldırım ve Olgun Peker hakkında örgüt suçundan verilen hapis cezaları ile Aziz Yıldırım'a birden fazla maçta şike yapma, teşvik primi ve rüşvet verme suçlarından verilen hapis cezalarını onamış, kararı da incelenmek üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına göndermişti.
                          "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şike dosyası infaz için İstanbul‘da!
                            10 Nisan 2014 Perşembe - 13:51 - Aksam.com.tr

AKŞAM Haber Müdürü Özkan Tamirak'ın yargı kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı şike davası dosyasını infazın gerçekleşmesi için dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Şike dosyası infaz için İstanbul'a gönderildi. İnfaz savcılığı dosya eline ulaştıktan sonra aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu hapis cezası alan sanıkları cezaevine koyacak.

İNCELEME TAMAMLANDI

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinin başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere, Olgun Peker, Serdar Adalı, Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 85 sanık hakkındaki kararının temyiz incelemesini 17 Ocak'ta tamamlayan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, Aziz Yıldırım ve Olgun Peker hakkında örgüt suçundan verilen hapis cezaları ile Aziz Yıldırım'a birden fazla maçta şike yapma, teşvik primi ve rüşvet verme suçlarından verilen hapis cezalarını onamış, kararı da incelenmek üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına göndermişti.
                            bir cisim yaklaşıyor

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir cisim yaklaşıyor
                              "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eskiden buralar kalabalık olurdu böyle bir haber çıktığında bayram yerine dönerdi başlık şimdi bakıyorumda in cin top oynuyor malesef...

Yorum

Yükleniyor...
                                X