Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uefa'nın 11 maddelik açıklaması eksik. "Üye federasyonlar şike ile savaş konusunda bize yardım etmelidirler, vs.vs.vs." Tamam da arkadaşım, varsayalım ki etmiyor, o zaman ne olacak?.. Onu söylesene. Eğer Litvanya futbol federasyonu şike yapan futbolcuya ceza vermezse sen ne yapacaksın, beni bağlamaz mı diyeceksin, yaptırım mı uygulayacaksın?.. uefa da tırt çıktı arkadaş, hep bir yarım yamalak cevap, hep bir ben bilmem havası.

Bir tane gazeteci de "varsayalım seni takmıyoruz, ne yapacaksın?" diye sormadı arkadaş.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynı bizans medyasının yorumu gibi..kaldı ki infantinonun böyle bir şey söyleyip söylemediği bile meçhul.diyelim ki söyledi bahsedilen açıklamaya göre bizim kel ibrahim hacıosmanoğlu disiplin kurulu başkanı değil Trabzonspor başkanı demiş..şimdi aziz yıldırım için sorulsa bu soru sizce farklı bir cevap mı verecekti hayır..bence verdiği söylenilen cevap çok da doğru mantıklı bir cevap ve öyle sizin dediğiniz gbi tokatlamış falan olmuyor çok politik bi cevap vermiş adam tabi eğer öyleyse...ve son olarak malesef hala bizans medyasının gazına gelen ve safiyane duygularla bunlara inan renkdaşlarımız var...Şikebahçe dü-şe-cek 2x2=4 kadar kesin bunu ilkokul çağındaki çocuk bile bilir sürecin uzaması (bize göre) karamsarlığa itiyor olabilir kimi taraftarımız ama belkide onlar için normal seyrinde ilerleyen bu şike meselesinin sonucunu hep birlikte göreceğiz ve sonuç küme düşme olacak lakin kupa konusunda benim de tereddütlerim var o da yönetimlerimizin bugüne kadar sergilediği tutumdan kaynaklanıyor..şikebahçe eğer düşmez ise benim için şikebahçe futbolun israili siyonistidir ve dünyayı parmağında oynatan en güçlü oluşumdur bu kadar net..
      Hemserim 3 senedir dusecek diye beklyen dunyada takım yok fener dusecek diye beklemekten Trabzonspor kalmadı ortada.fener 4.seneye giriyoruz dusmez bu is bitmistir.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• arkadaşlar kendi kendinize yorum yapacağınza twitter dan avukatlarımızın açıklamalarını takip edin lütfen

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uefa bu işi gerçekten kapatmış olsaydı şimdi fb liler sokaklarda sevinç nağraları atıyor olurdu.

Hepsini geçelim,şu anda tüm gazete ve televizyonlarda ana gündem maddesi bu konu olurdu.

Herkes herşeyin farkında.Sadece yeni bir algı yaratmanın derdindeler.

Bu konuyu Uefa'nın gerçekten kapatabileceğini sanıyormusunuz? Bunu yapabileceğine inansa zaten şimdiye kadar yapardı. Zaten denedide.Ama olmadı.

Uefa tff ye gereğini yaptırtaması halinde Juventos'a ne yanıt verecek,yada Yunanistan'a.Daha da önemlisi dünyanın geri kalanına ne diyecek.Bundan böyle avrupa'nın herhangi bir liginde yapılacak şikeye ne karşılık verecek.

Merak etmeyin bu pilav daha çok su kaldırır,hem bizim için hem şikeciler için.
          İyi o zaman yıllarca salalım kendimizi surekli fenerin dusecegini bekleyelim fener surekli sampiyon olsun biz hersene sene sonu dusecekler diye kendimizi kandıralım.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bmn olarakda ozellikle son donemdeki yonetici degisikliklerinin ardindan mail ve faks protestolarinda cok geri kaldik sikecilerin ekmegine yag suruyoruz bu tutumumuzla..derhal yeni bir mail kampanyasi baslatmaliyiz uzerimizdeki olu topragini atmaliyiz gerekirse buyuk istanbul yuruyusu icinde fitili ateslemeliyiz..foruma giris problemide artik cozulmeli..
            Arkadaşım ne istanbulu komik olma yürüyüşü burda yapacağına çok daha önce Ankarada yapmalıydılar çünkü bizden kupamızı çalan istanbul vermesi gereken ve vermeyen ise ANKARA yürüyüş Ankarada olmalı Ankarada o gün hayat durmalı.
            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Yaw adamlar bos haber servis ediyor borsada parayi goturuyorlar

hem sikeciler niye seviniyorki tescilli sikeciyiz ama kupamiz gitmiyecek diyemi. O kupa zaten gitmis hakkiniz degil

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• SPORX ÖZEL – UEFA Genel Sekreteri Giovanni Infantino'nun şike dosyasına son noktayı koymasının ardından bu sürecinin 2 yılında Trabzonspor başkanlığı yapan Sadri Şener de şike dosyası konusundaki tartışmalara son noktayı koydu.
                "O kupanın akıbetinin sorulacağı yer ne UEFA ne de TFF" diyen Şener, "Başbakan isterse o kupa bu akşam uçağıyla Trabzon'a gider" dedi.
                Sporx.com'a özel açıklamalarda bulunan Sadri Şener, "İnfantino'nun Fenerbahçe dosyasıyla ilgili açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorumuza, "Adam 'Fenerbahçe'ye 2 Beşiktaş'a 1 yıl ceza verdik' diyor. UEFA bu cezaları çirkin ve kötü tezahürattan vermedi neden dolayı verdiği belli. 'Niye verdiniz diye?' sorarsanız 'Şike yaptıkları için' diyor zaten. Türkiye Futbol Federasyonu olarak o anda senin yapman gereken de belli, talimatların da şikenin karşılığında yazan şeyi yapman ama yapamıyorsun çünkü karşılarına siyaset çıkıyor. İnfantino'nun dediklerinde ekstra bir şey yok. Adam 'Ben şike yaptılar diye cezayı verdim daha ne yapayım?' diyor. Haklı. Orası cezayı verdi, dosyayı kapadı. Şike konusunda gereğini yaptı. Ama burası henüz gereğini yapmadı. Yapamıyor onun da nedeni belli..." cevabını verdi.
                "Peki bunun nedeni ne?" sorumuza ise Şener, "Şu ortamda, düzende o kupanın Trabzon'a gitmesi çok zor. Ancak yeni bir Federasyon başkanı gelecek o da hiç kimseye sallamayacak belki o zaman olabilir. Ya da siyasi areneda bir şeyler değişecek, o zaman birileri çıkacak 'Burada bir hak var bu hakkı biz gasp edemeyiz' diyecek gereğini yapacak. Üzerinden ne kadar geçtiği önemli değil. Bakın 10 sene önceki olaylara dava açılıyor, bu dosya da o yeni gelenler tarafından yeniden açılır ve hak sahibine bu kupa teslim edilir. Veya dediğim gibi Başbakan "verin" diyecek TFF'nin bu konuda karar alması kupanın Trabzonspor'a verilmesi beş dakikayı bulmaz" cevabını verdi.
                Başkan Şener, "Bu kupanın Trabzonspor’a verilip verilmeyeceği ne UEFA'nın ne de TFF'nin elinde. Kimin elinde olduğu belli. Boşuna UEFA'ya veya TFF'ye sormayın bu kupa ne olacak diye direkt Başbakana sorun. Kupa Trabzonspor’a verilecek mi verilmeyecek mi diye. Verilsin dediğinde İnanın beş dakikalık iş bu. Verilsin derse bizden dilekçe istenir hemen tahkim toplanır karar verir bir federasyon görevlisi kupayı Fenerbahçe'nin müzesinden alarak Trabzonspor’un müzesine götürür. Mesela Başbakan şimdi Futbol Federasyonu'na talimat verse o kupa akşam Trabzon uçağına yetişir. Valla billahi. Başbakan dönüp Federasyonuna, "UEFA’nın kararlarını yerine getirin" dese şimdi saat kaç, 15:40, 18:00 uçağına kupa Trabzon uçağına konur. Bu kadar basit. Hiç bu iş ne olacak diye federasyona, UEFA’ya sormaya yazışmaya gerek yok. Bu kupanın sorulacağı yer orası" açıklamasını yaptı.
                Başkan Sadri Şener Trabzonspor'un son genel kurulundan bu yana ilk kez bu akşam Trabzon'a gideceğini belirterek, "Şike davası nedeniyle ikametgahını Trabzon'a aldırmıştım oyumu kullanmak için bir yıl aradan sonra Trabzon'a gidiyorum" dedi.

Şu adamın değerini bilemedik ya la.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uefa'nın 11 maddelik açıklaması eksik. "Üye federasyonlar şike ile savaş konusunda bize yardım etmelidirler, vs.vs.vs." Tamam da arkadaşım, varsayalım ki etmiyor, o zaman ne olacak?.. Onu söylesene. Eğer Litvanya futbol federasyonu şike yapan futbolcuya ceza vermezse sen ne yapacaksın, beni bağlamaz mı diyeceksin, yaptırım mı uygulayacaksın?.. uefa da tırt çıktı arkadaş, hep bir yarım yamalak cevap, hep bir ben bilmem havası.

Bir tane gazeteci de "varsayalım seni takmıyoruz, ne yapacaksın?" diye sormadı arkadaş.
                  Madde 10:
                  All member associations of UEFA re-affirm that match-fixing, attempted match-fixing or other forms of corruption linked to match-fixing must be met with strong and dissuasive sporting sanctions, such as the possibility of lifetime bans for offi cials, players, coaches or referees, and measures such as the deduction of points and/or relegation and/or exclusion from competition for clubs.

valla benim anladığım burada sizin dediğiniz gibi "yardım etmeli,... " gibi bir ifade yok. tam tersine "tüm futbol kurumları şike yapana, teşebbüs edene, şikeye bulaşana karşı güçlü sportif ceza vereceklerini teyit etmelidirler... " diyor ve cezaları da somutalmış: puan düşürülmesi ve / veya lig(competition ile ligi kastediyor sanırım) düşürmek ve/veya ligden atmak.

sorun, bu kuralların geçmişe dönük uygulanıp uygulanmayacağı.

Yorum

• Arkadaşlar avukatlarimizin twetter uzerinden yaptigi aciklamalari burada yayinlayabilir mi. Malum twettera heryerden girilmiyor
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      SPORX ÖZEL – UEFA Genel Sekreteri Giovanni Infantino'nun şike dosyasına son noktayı koymasının ardından bu sürecinin 2 yılında Trabzonspor başkanlığı yapan Sadri Şener de şike dosyası konusundaki tartışmalara son noktayı koydu.
                      "O kupanın akıbetinin sorulacağı yer ne UEFA ne de TFF" diyen Şener, "Başbakan isterse o kupa bu akşam uçağıyla Trabzon'a gider" dedi.
                      Sporx.com'a özel açıklamalarda bulunan Sadri Şener, "İnfantino'nun Fenerbahçe dosyasıyla ilgili açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorumuza, "Adam 'Fenerbahçe'ye 2 Beşiktaş'a 1 yıl ceza verdik' diyor. UEFA bu cezaları çirkin ve kötü tezahürattan vermedi neden dolayı verdiği belli. 'Niye verdiniz diye?' sorarsanız 'Şike yaptıkları için' diyor zaten. Türkiye Futbol Federasyonu olarak o anda senin yapman gereken de belli, talimatların da şikenin karşılığında yazan şeyi yapman ama yapamıyorsun çünkü karşılarına siyaset çıkıyor. İnfantino'nun dediklerinde ekstra bir şey yok. Adam 'Ben şike yaptılar diye cezayı verdim daha ne yapayım?' diyor. Haklı. Orası cezayı verdi, dosyayı kapadı. Şike konusunda gereğini yaptı. Ama burası henüz gereğini yapmadı. Yapamıyor onun da nedeni belli..." cevabını verdi.
                      "Peki bunun nedeni ne?" sorumuza ise Şener, "Şu ortamda, düzende o kupanın Trabzon'a gitmesi çok zor. Ancak yeni bir Federasyon başkanı gelecek o da hiç kimseye sallamayacak belki o zaman olabilir. Ya da siyasi areneda bir şeyler değişecek, o zaman birileri çıkacak 'Burada bir hak var bu hakkı biz gasp edemeyiz' diyecek gereğini yapacak. Üzerinden ne kadar geçtiği önemli değil. Bakın 10 sene önceki olaylara dava açılıyor, bu dosya da o yeni gelenler tarafından yeniden açılır ve hak sahibine bu kupa teslim edilir. Veya dediğim gibi Başbakan "verin" diyecek TFF'nin bu konuda karar alması kupanın Trabzonspor'a verilmesi beş dakikayı bulmaz" cevabını verdi.
                      Başkan Şener, "Bu kupanın Trabzonspor’a verilip verilmeyeceği ne UEFA'nın ne de TFF'nin elinde. Kimin elinde olduğu belli. Boşuna UEFA'ya veya TFF'ye sormayın bu kupa ne olacak diye direkt Başbakana sorun. Kupa Trabzonspor’a verilecek mi verilmeyecek mi diye. Verilsin dediğinde İnanın beş dakikalık iş bu. Verilsin derse bizden dilekçe istenir hemen tahkim toplanır karar verir bir federasyon görevlisi kupayı Fenerbahçe'nin müzesinden alarak Trabzonspor’un müzesine götürür. Mesela Başbakan şimdi Futbol Federasyonu'na talimat verse o kupa akşam Trabzon uçağına yetişir. Valla billahi. Başbakan dönüp Federasyonuna, "UEFA’nın kararlarını yerine getirin" dese şimdi saat kaç, 15:40, 18:00 uçağına kupa Trabzon uçağına konur. Bu kadar basit. Hiç bu iş ne olacak diye federasyona, UEFA’ya sormaya yazışmaya gerek yok. Bu kupanın sorulacağı yer orası" açıklamasını yaptı.
                      Başkan Sadri Şener Trabzonspor'un son genel kurulundan bu yana ilk kez bu akşam Trabzon'a gideceğini belirterek, "Şike davası nedeniyle ikametgahını Trabzon'a aldırmıştım oyumu kullanmak için bir yıl aradan sonra Trabzon'a gidiyorum" dedi.

Şu adamın değerini bilemedik ya la.
                      Bunu AkTrabzonsporlular disinda hepimiz biliyoruz kupanin basbakanda oldugunu.

Yorum

• Başbakana laf etmeyin o mazlumların yanındadır vs vs vs
                        hani diyorya
                        mazlumlara yoldaş olan dımbırı dımbırı dımbırı
                        bu kadar körleşmiş başka bır halk yoktur dünyada
                        adam ne derde doğru dıyorlar
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Sadri Sener'e aciklamalarindan ötürü tesekkür ediyorum. Daha fazla konusmali, bu tür gercekleri medya ile daha fazla paylasmali.

Ama bu mücadelede bizi yanliz birakti birakiyor.

..
                          En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 27.03.2014, 17:50.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Sener'e aciklamalarindan ötürü tesekkür ediyorum. Daha fazla konusmali, bu tür gercekleri medya ile daha fazla paylasmali.

Bu mücadelede bizi yanliz birakti birakiyor.

..
                            şikebahçe kongre üyesi olan,
                            kişi ve kurumları ayıran,
                            şikebahçesine ceza verilmesin diye tffye başkan atayan,
                            gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz diyen,
                            şikecibaşı azizi kurtarmak için meclisten jet hızıyla yasa çıkmasını sağlayan, şikebahçesini koruyan tffye ceza gelmesin diye platiniye yalvaran

padişah mı verecek kupamızı??????

-----------------------------------------

Ayrıca bide bunu şikayet edeceğimiz FİFA denen kurum var ama hükümeti (devleti) oraya şikayet etmek yürek ister yürek bunu yapacak yanardağ gibi yüreği olan adam varmı bizde?

Örnekler burada ve tüm bu örneklerde hükümetler geri adım atmak zorunda kalıyor nette araştırma yaparsanız bulursunuz.

Nijerya'nın başı dertte - (01.07.2010)

FIFA'nın, futbola müdahale eden Nijerya Hükümeti için bir rapor hazırladığı öğrenildi
                            http://www.sabah.com.tr/Spor/DunyaKu...in_basi_dertte

Polonya'ya ultimatom -
                            FIFA ve UEFA, Polonya hükümetinin geçici olarak futbol federasyonu başkanı atamasını kabul etmeyeceğini açıkladı. FIFA ve UEFA'nın ortak yayınladığı bildiride, Polonya hükümetinin futbol federasyonu başkanlığına geçici olarak birini ataması önerisinin futbolun özerkliği ilkesine ters düşeceği kaydedildi.
                            http://www.ligtv.com.tr/haber/polonyaya-ultimatom

FİFA Kamerun'un gözünün yaşına bakmadı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Kamerun Futbol Federasyonunun (FECAFOOT) üyeliğini geçici olarak askıya aldı.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, "hükümetin müdahalesi" nedeniyle Kamerun Futbol Federasyonu'nun üyeliğinin geçici olarak askıya alındığı açıklandı.
                            http://yenisafak.com.tr/spor-haber/f...07.2013-537819

Eğer kupa bize padişahın talimatıyla verilmiyor ve tff padişahın talimatıyla yönetiliyorsa o halde kesin ve net sonuç alınacak adres bellidir = FİFA ama bizim yönetimde bunu yapabilecek yüreğe sahip birileri varmı acaba?
                            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Sporx haberini okuyun Platini açiklama yapmis ek ceza verilmeyecek diye
                              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

Yükleniyor...
                              X