Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pazartesi günü o statta canlı bomba olmayanı sikeyim.yeter lan orospunun evlatları yeter.Napalım dağa mı çıkalım hakkkımızı almak için.Böyle ülkenin mk ben.Atın beni siteden dayanamıyorum zaten mk
    Ne desen haklısın...
    Hamiş

Yorum

• Şu dakkadan sonra takımı lıgden cekıp almanya da bir klup satın alıp orda oynayalım yeter arkadas nedir bu taraftarın cektıgi lanet olsun ülkenizin de adaletinizinde.....
      BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Suclu onlar degil biziz, biz ki adam gibi eylem yapiyoruz hic bir taskinlik cikartmadan , polislere saldirmadan , yikmadan. Demekki hakkini alabilmek icin bu ulkede yakip kiracaksin arkadas baska yolu yok.

Yorum

• işte adalet işte haklılık sonunda AKlanacağını biliyordum fb
          bu ülkeyi çok seviyorum

Yorum

• bmn yöneticilerine ricam lütfen sovenlere ceza uygulanmasin adamlar hakli delirecegiz boyle giderse bati burada adalet olsun

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Şu dakikadan sonra takımı ligde tutmak aptallıktır. Allah korkusu olmayan adamlar gözümüzün içine baka baka bu adaletsizlikleri yaparken biz hala neyin mücadelesini veriyoruz bu ligde?
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Yakıp yıkmadıkça hakkımız bize teslim edilmeyecek...
                Anlaşıldı...
                İstiyorlar ki Avni Aker savaş alanına dönsün.
                3-5 şikeci futbolcunun futbol hayatları son bulsun...
                Bu mu yani ?
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu dakkadan sonra takımı lıgden cekıp almanya da bir klup satın alıp orda oynayalım yeter arkadas nedir bu taraftarın cektıgi lanet olsun ülkenizin de adaletinizinde.....
                  aman iho duymasın yoksa bize kızarlar malum kişiye laf dediğimiz için
                  lütfen sakın namuslu futbol paydaşlarım lütfen sakin TRABZON SEVDALILARI
                  YAZAN:iho ilkokul 5 terk

Yorum

• Geçen hafta yapılan hsyk değişkliği ve adalet bakanının hakim ve savcılar üzerindeki gücünün artması, dün başbakanın adalet bakanı vasıtasıyla yargıya nasıl müdahale ettiğine dair yayınlanan tape, bugün de bu karar...Ve ne tesadüf başbakan ve oğlu arasındaki şike ve fb kongre tapesinin hemen üzerine...

Trabzonspor camiası ve Trabzon halkının çoğunluğu bunu da hazmeder mi?

Hem de nasıl.

Afiyet olsun.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Küfür serbest olsun

Yorum

• ya bugun edılen kufurlere ne cezası kardesım askerı kamptamıyız aq bızde ınsanız karsımızda bu kadar orospu cocugu varken nasıl sakin olup kufur etmeyecegız azız yıldırım senın mezarındakını de beşigındekını de .... gerısını yazmıyorumkı şu gunlerde ceza almıyım bmn yonetımının ısı bellı olmaz cunku

Yorum

• Hırsızlar LİGDEN ÇEKILME TEHTİDİ YAPIYOR

hAKLI DAVAMIZDA ERKEK GİBİ ÇEKİLİYORUZ DEME CESARETİNİ GÖSTEREN YOK

Şerefsizler
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Yakıp yıkmadıkça bize hakkımız verilmez. Ülkede adalet bitti. Şimdi anarşi zamanı ! 10 mart !
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Allah belalarını versin!
                              Gayya çukurundan çıkamazsınız inşallah haysiyetsizler.

Yorum

• Maalesef ülkemizde adaletin, hukukun DON LASTİĞİNDEN farkı kalmamıştır. Bu kararı alanlar, aldıranlar da sorsan dindardırlar, müslümandırlar, Allah'tan korkarlar. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın, ettiğinizi bulun inşallah ve inşallah sonunuzu görmeyi Allah'ım bana nasip eder.

Ülke tımarhaneye döndü iyice.

Bir çift söz de sana Hacıosmanoğlu, gördün mü mitinglerde el sallamayı, seçim otobüslerinde boy göstermeleri... Ne oldu world leader'ın hayal kırıklığına mı uğrattı seni? Hani diyordun ya "Allah benim ömrümden alsın Başbakan'a versin" ben de amin diyorum. Hatta hepsini alıp Başbakan'a versin. Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış. Okumayı ilkokul 4'te öğreneni başkan yaparsan olacağı budur.

Hepinize hakkım haram, zıkkım olsun.
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Yükleniyor...
                                X