İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu dakkadan sonra takımı lıgden cekıp almanya da bir klup satın alıp orda oynayalım yeter arkadas nedir bu taraftarın cektıgi lanet olsun ülkenizin de adaletinizinde.....
lütfen sakın namuslu futbol paydaşlarım lütfen sakin TRABZON SEVDALILARI
YAZAN:iho ilkokul 5 terk
Yorum
-
Geçen hafta yapılan hsyk değişkliği ve adalet bakanının hakim ve savcılar üzerindeki gücünün artması, dün başbakanın adalet bakanı vasıtasıyla yargıya nasıl müdahale ettiğine dair yayınlanan tape, bugün de bu karar...Ve ne tesadüf başbakan ve oğlu arasındaki şike ve fb kongre tapesinin hemen üzerine...
Trabzonspor camiası ve Trabzon halkının çoğunluğu bunu da hazmeder mi?
Hem de nasıl.
Afiyet olsun.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
ya bugun edılen kufurlere ne cezası kardesım askerı kamptamıyız aq bızde ınsanız karsımızda bu kadar orospu cocugu varken nasıl sakin olup kufur etmeyecegız azız yıldırım senın mezarındakını de beşigındekını de .... gerısını yazmıyorumkı şu gunlerde ceza almıyım bmn yonetımının ısı bellı olmaz cunku
Yorum
-
Maalesef ülkemizde adaletin, hukukun DON LASTİĞİNDEN farkı kalmamıştır. Bu kararı alanlar, aldıranlar da sorsan dindardırlar, müslümandırlar, Allah'tan korkarlar. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın, ettiğinizi bulun inşallah ve inşallah sonunuzu görmeyi Allah'ım bana nasip eder.
Ülke tımarhaneye döndü iyice.
Bir çift söz de sana Hacıosmanoğlu, gördün mü mitinglerde el sallamayı, seçim otobüslerinde boy göstermeleri... Ne oldu world leader'ın hayal kırıklığına mı uğrattı seni? Hani diyordun ya "Allah benim ömrümden alsın Başbakan'a versin" ben de amin diyorum. Hatta hepsini alıp Başbakan'a versin. Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış. Okumayı ilkokul 4'te öğreneni başkan yaparsan olacağı budur.
Hepinize hakkım haram, zıkkım olsun.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
Yorum