Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aziz yildirim cumhurbaskani basbakan maliye ve spor bakanindan randevu talep etti
    Bizim başkanı savunduğumu düşünmeyin kesinlikle ama bizimkisi bu randevuları talep etseydi şimdi buralar yıkılıyordu.Yok efendim siyasetin iyice kucağına oturdu örtülü ödenekten transfer için para isteyecek Trabzonsporu siyasete gömdü bizi rezil etti gibi....
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki ne gibi gücü var?sonucta rte cok güclü degil mi?
      Adam kongre sürecinde başbakana bile gider yaptı....

Gücü var ama nerden kimden bilinmez...
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim başkanı savunduğumu düşünmeyin kesinlikle ama bizimkisi bu randevuları talep etseydi şimdi buralar yıkılıyordu.Yok efendim siyasetin iyice kucağına oturdu örtülü ödenekten transfer için para isteyecek Trabzonsporu siyasete gömdü bizi rezil etti gibi....
        Hakikaten boyle düşünüyorsanız ideolojık düşünceniz sizi kör etmiş, kimsenin (ideolojik saplantısı olanlar hariç) başkanın başbakanla görüşmesine kızdığını düşünmüyorum, sıkıntı başkanın parti mitinglerine katılması, bulunduğu konumu unutarak vale gibi başbakanın peşinden koşması

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyler bu nedir ? bilen biri varsa açıklasın lütfen

http://skorer.milliyet.com.tr/delil-...85/default.htm
          Bu kötü oldu. Acaba ne nedenle bu karar alındı?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakikaten boyle düşünüyorsanız ideolojık düşünceniz sizi kör etmiş, kimsenin (ideolojik saplantısı olanlar hariç) başkanın başbakanla görüşmesine kızdığını düşünmüyorum, sıkıntı başkanın parti mitinglerine katılması, bulunduğu konumu unutarak vale gibi başbakanın peşinden koşması
            İdeolojik saplantısı olanların sayısı iki elin parmaklarını geçmez mi diyorsun?
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Sanırım onlara göre delil için noterden onaylı şike belgesi geçerli hatta oda yetmez şikenin kameralarla kayıt altına alınması kulüp başkanlarının şahitler ve noter huzurunda kulüp defterine şike yaptığına dair imza atıp bunu basın önünde deklare etmesi lazım.
              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

Bu karara itiraz süresi bitmeden itiraz edilmeli. Acilen
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bu olay yargıtaydan ümidi kesin demek.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• bu haberden benim anladıgım en sade şekliyle bunlara bir para cezası verilmiş ve şikeciler de delil yetersizliginden itiraz etmiş. Daha dogrusu yargıtayın onaylamaması kararın kesin olmadıgı anlamına gelir diye itiraz etmişler ve ceza da kaldırılmış. Yanlış mı yorumlarım bilgi sahibi olan varsa aydınlatsın ltfn.
                    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu haberden benim anladıgım en sade şekliyle bunlara bir para cezası verilmiş ve şikeciler de delil yetersizliginden itiraz etmiş. Daha dogrusu yargıtayın onaylamaması kararın kesin olmadıgı anlamına gelir diye itiraz etmişler ve ceza da kaldırılmış. Yanlış mı yorumlarım bilgi sahibi olan varsa aydınlatsın ltfn.
                      Ben de böyle anladım, gazete çarpıtarak yayınlamış.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu olay yargıtaydan ümidi kesin demek.
                        Ağabey çarpıtma var bu haberde.
                        7

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ağabey çarpıtma var bu haberde.
                          Aciklayabilirmisiniz bunu ben hic bisey anlamadim

Yorum

• herşeyi milletin kafasını karıştırmak, tabi biz hariç, buraya okuyan ve Trabzonsporlu olmayan biri için aziz yıldırımın söylediği bir söz aklınızın bir kenarında bulunsun, satılık kalemler, adi insanların herşey yapabileceğini görün; işte o güzel sözü;
                            "yaptıysam fener için yaptım" iyi yaptın bak temizlenmiyor, o kadar uyduruk şeyler denendi, o pislik medyayı da yutmalı.

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aciklayabilirmisiniz bunu ben hic bisey anlamadim
                              Anladığım kadarıyla söyleyeyim, görüşlerine başvurulan hukukçular kısmı palavra.
                              7

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anladığım kadarıyla söyleyeyim, görüşlerine başvurulan hukukçular kısmı palavra.
                                galiba o "hukukçuları" tanıyoruz, mesela ilk rıdvan gelir, mehmet ali, sinancık var, ne bileyim, ziya, aziz, birde "ayar"lı biri vardı, "uygun"suz kelimeler dökülmeden... bu kadarı yeterli diyeyim, bunlardan iyi bilir mi var ki kişi arıyacağız değilmi?
                                adamlar o kadar bilir ki, polis, mahkeme, hakim, savcı, uefa, cas hepsi bilmez kişi, bak yine unutuyordum bunlar cemaatin işi,

Yorum

Yükleniyor...
                                X