İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki ne gibi gücü var?sonucta rte cok güclü degil mi?
Gücü var ama nerden kimden bilinmez...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim başkanı savunduğumu düşünmeyin kesinlikle ama bizimkisi bu randevuları talep etseydi şimdi buralar yıkılıyordu.Yok efendim siyasetin iyice kucağına oturdu örtülü ödenekten transfer için para isteyecek Trabzonsporu siyasete gömdü bizi rezil etti gibi....
Yorum
-
İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bu nedir ? bilen biri varsa açıklasın lütfen
http://skorer.milliyet.com.tr/delil-...85/default.htmTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakikaten boyle düşünüyorsanız ideolojık düşünceniz sizi kör etmiş, kimsenin (ideolojik saplantısı olanlar hariç) başkanın başbakanla görüşmesine kızdığını düşünmüyorum, sıkıntı başkanın parti mitinglerine katılması, bulunduğu konumu unutarak vale gibi başbakanın peşinden koşması7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bu nedir ? bilen biri varsa açıklasın lütfen
http://skorer.milliyet.com.tr/delil-...85/default.htmTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
http://skorer.milliyet.com.tr/delil-...85/default.htmTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
http://skorer.milliyet.com.tr/delil-...85/default.htmEski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
bu haberden benim anladıgım en sade şekliyle bunlara bir para cezası verilmiş ve şikeciler de delil yetersizliginden itiraz etmiş. Daha dogrusu yargıtayın onaylamaması kararın kesin olmadıgı anlamına gelir diye itiraz etmişler ve ceza da kaldırılmış. Yanlış mı yorumlarım bilgi sahibi olan varsa aydınlatsın ltfn.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haberden benim anladıgım en sade şekliyle bunlara bir para cezası verilmiş ve şikeciler de delil yetersizliginden itiraz etmiş. Daha dogrusu yargıtayın onaylamaması kararın kesin olmadıgı anlamına gelir diye itiraz etmişler ve ceza da kaldırılmış. Yanlış mı yorumlarım bilgi sahibi olan varsa aydınlatsın ltfn.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olay yargıtaydan ümidi kesin demek.7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğabey çarpıtma var bu haberde.
Yorum
-
herşeyi milletin kafasını karıştırmak, tabi biz hariç, buraya okuyan ve Trabzonsporlu olmayan biri için aziz yıldırımın söylediği bir söz aklınızın bir kenarında bulunsun, satılık kalemler, adi insanların herşey yapabileceğini görün; işte o güzel sözü;
"yaptıysam fener için yaptım" iyi yaptın bak temizlenmiyor, o kadar uyduruk şeyler denendi, o pislik medyayı da yutmalı.
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAciklayabilirmisiniz bunu ben hic bisey anlamadim7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladığım kadarıyla söyleyeyim, görüşlerine başvurulan hukukçular kısmı palavra.
adamlar o kadar bilir ki, polis, mahkeme, hakim, savcı, uefa, cas hepsi bilmez kişi, bak yine unutuyordum bunlar cemaatin işi,
Yorum
Yorum