Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    27-1 bekliyorum

Hiç kimse ne heyecan yapsın ne de olumlu bir beklentiye girsin,
    Aynen Arif'in dediği gibi bir sonuç çıkar,
    bunun dışında çekişmeli bir oylama geçeceğini beklemek aşırı saflık olur,
    çünkü artık öğrenmiş olmanız lazım ülkemde ahlaklı-edepli-onurlu-gururlu söz sahibi insanların olmadığını.
    Ne olacaksa Uefa veya Cas kanalı ile olacak.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Mustafa Beyazlı da Trabzonspor dan yana karar verir... 26- 2 biter...
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Başvurunun kabul edileceğine dair içinde zerre kadar umut olana şaşarım..

Yorum

• TFF nin red kararı vereceğini düşünüyorum yada abuk subuk sebeplerle kararı uzatma yoluna gidecekler diye tahmin ediyorum(yargıtay kararı)

Sebep Oy kaygısı.

Yorum

• Burdan bir şey çıkmayacağını bildiğimiz için yolumuza bakalım. Kupayı vermek demek, tazminat davaları demek, fb'nin küme düşmesi demek. Şikenin kabulu demek. tayyip bir şey demeden nefes alamayan insanlarla dolu bizim memleket. Oy uğruna ne değerlerin satıldığı MÜSLÜMAN bir ülkede yaşıyoruz. O yüzden biz yolumuza bakalım...Uefa'dan nasıl randevu alabiliriz ? ona bakalım
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Çıkmamış candan ümit kesilmez derim.

Ayrıca oylamanın bugün olacağı da bence kesin değil. Bugün olmazsa hayal kırıklığı yaşamayalım
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca oylamanın bugün olacağı da bence kesin değil. Bugün olmazsa hayal kırıklığı yaşamayalım
                Aynen öyle...
                Kaldı ki oylama yapılsa bile değişen bir şey olmayacaktır.
                Katranı karıştırsan olur mu şeker ?
                Hamiş

Yorum

• Red cevabı çıkar inşallah. Seçim ayağına IHO' da UEFA'ya başvurmak zorunda kalır.

Düştüğümüz duruma bakarmısınız ya. Kendi ülkemizde değil, ecnebi ülkede hakkımızı arıyoruz, hem de başkanımızın çıkarına seçimden korktuğu için başvurmasını bekliyıoruz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen öyle...
                    Kaldı ki oylama yapılsa bile değişen bir şey olmayacaktır.
                    Katranı karıştırsan olur mu şeker ?
                    Belli mi olur, UEFA zoruyla katran bile birden şeker taklidi yapmaya başlayabilir.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Reddetsinler de UEFA şenlensin iyice.

Az biraz akıllılarsa biizm yönetimin hatalı başvurusundan faydalanıp şikeli maçların puanlarını düşüp, 3 5 puan da silme cezası verir kapatırlar konuyu.
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu durum UEFA'ya taşınacaktır.

Türkiye Futbol Federasyonun'dan hiç birşey çıkmayacaktır.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu durum UEFA'ya taşınacaktır.

Türkiye Futbol Federasyonun'dan hiç birşey çıkmayacaktır.
                          Burasi Türkiye cikabilirde, benim kobya ceke ceke doktor olmus bir arkadasim bana dün dediki
                          sampiyonluk yarisini dengelemek icin fb nin puanlarini silecekler, cünkü tff nin uefa ve fifa ya
                          direnecek gücü kalmadi. Diger taraftan fb nin kongresinde olsun maclarinda olsun devamli
                          basbakanin hosuna gitmeyen sloganlar atildigi icin o da gereginin yapilmasi icin talimat veridi
                          duyumlarini aldim dedi. (bu da kobya degilse tabi)
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Tff nin kupayi trabzona vermesi colde kutup ayisina rastlamakla ayni ihtimal..iho da bunun farkinda simdiden basladilar basvurulari hazirlamaya bu yuzden
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Tff toplantısı kaçta kardeşlerim

Umudumuz olmasa da bekliyoruz 2,5 yıldır işte

TRABZONSPOR OLARAK BU ÜLKEYE FAZLAYIZ (bu slogan bana ait).
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Aslına bakarsanız benim düşüncem, bunlar bizi red ile geri gönderirse bize koz vermiş olur; bizim uefa'ya başvuru yapmamızı engellemek için yeniden disiplin soruşturması yapacağız deyip bir sene de bunun oyalaması işlerine girer mi diye düşünmüyor değilim, böylece bir sene daha kazanmış olurlar bizimkilere de az durun sabredin geyikleri ile oyalayıp bir sene sonunda yine göremedik "lan" yansımamış işte derler gibi geliyor. yine olan bir seneye olur sanki. ayrıca yeniden disiplin soruşturmasını yapmayacağım demek seni kimseyi takmıyorum ,yeniden başlatıyorum demek; okuduğum hukuk fakültesi değil ilkokuldu aslında ama yansıtmamak için herhaltı yeriz gibi birşey olacak. bakalım yeniden sorşuturma açarlarsa şikeyi unutturmaya çalışanlara da darbe olur, biraz karışık durum bakalım ne olacak, keşke red çıksa da bizde başkanlık seçimlerine kadar bizim şimdiki başkanın başkanlık ömrünü görsek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X