Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bıraksın gitsin şu tüpçü ya yeter artık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• * İHO bu işi soğutuyor ilk önce klüp'e baskı yapmalıyız...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bıraksın gitsin şu tüpçü ya yeter artık
        Bizim sesimiz sinek vızıltısı hocam.

Sesi yeterince yükselirse ancak ses getirecek olan başkanımız ise gıkını çıkar(a)mıyor artık.

Şike konusunda söz konusu davalı biz olsak ve CAS'tan ceza alsak ne olurdu? Başımıza neler gelirdi?

Gün geçtikçe siyasetten ve çoğunluğun gücünden daha çok tiksiniyorum.
        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Trabzonspor taraftarı sabır testinde...

Bekleyecek 2 durum kaldı;

1. Yargıtay kararı,

2. UEFA'nın ve/veya FIFA'nın TFF'yi yaptırım için zorlayıp zorlamayacağı...

Bu iki durumun neticesi beklentimiz gibi olursa ne ala... Yok olmazsa 2 ihtimal kalıyor...

1. Nasip değilmiş deyip kaderimize razı olmak,

2. Bu kansız, vicdansızlara varlığımızı göstermek...
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

13. ekim pazar günü Gurbetçi gençler istinyede renkdaslar, baslik acilmayacakmi?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
            ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              13. ekim pazar günü Gurbetçi gençler istinyede renkdaslar, baslik acilmayacakmi?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
              Evet ark lar neyi beklıyoruz,hala uyuyo mu bu mıllet

Yorum

• 13 ekim pazar, BMN olarak tüm gücümüzle bu organizasyona katılmalıyız.

Hatta bu organizasyona imkanı olupta katılmayan , bir daha ben Trabzonsporluyum dememeli ..
                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arif seni tanımıyorum ama yazdıklarından anladığım kadarıyla iki ihtimal var;

Ya sen bizi yiyorsun yada başkan bizi yiyor.

Sonuçta yenen hep biz oluyoruz, 3 temmuzdan beri kafayı yedik zaten kalanını da artık kim yer bilmem
                  Tanımıyorsun o zaman iftira atma ben neden seni yiyormuşum ne dedim ki?Başkanı aradım söylediklerini buraya yazdım bunun ne gibi, bir sakıncası var vereyim sana numarayı sen de ara bakalım sana ne diyecek...Bugune kadar bu forumda ne yalan söylemişim?
                  Bana sen başkana inanıyormuusn diye sorsan inanmıyorum yani kulaklarımla duyduklarımı bile inanmıyorum orası ayrı konu...
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    13 ekim pazar, BMN olarak tüm gücümüzle bu organizasyona katılmalıyız.

Hatta bu organizasyona imkanı olupta katılmayan , bir daha ben Trabzonsporluyum dememeli ..
                    Yine pazar gunu mu olacakmışYine boş binanın önünde bağırıp duracağız oylemi?
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Cumhurbaşkanına mektup faks gönderelim..
                      Bu mektubu Başbaklığada gönderelim, hatta bütün dünya başbakalarına gönderdiğimizide belirtelim
                      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Sayın TS Başkanı(maalesef!)
                        Şikebahçe Cas tan başvurusunu çektiğinde namusunu geri çekti yani namussuz oldu hatırlarsın!!Daha doğrusu namussuz oldukları bir kez daha ilan edildi.
                        Ve sen başkan! Kupa benim namus davam deyip yönetime geldin ve o kupa buraya gelecek dedin evet sadece dedin!! Herkesin gördüğü ama senin görmediğin gibi adamlar bizim onur,haysiyet ve efendiliğimizle dalga geçiyorlar açıkça nah size kupa diyorlar.
                        Sayın Başkan,bak sayın diyorum çünkü aşkım Trabzonspor umun başkanısın saygı duyuyorum.Gözümüzün içine baka baka bizimle dalga geçen,helal alın teriyle kazandığımız o kupa size haram diye,açıkça yiyorsa gelin de alın diyen namussuzlara ne zaman hesap soracaksın?Ne zaman başvuruda bulunacaksın.Gördüğün gibi siyah takım giyip mahallenin dayısı gibi dolaşmakla kimse bir şey elde etmiyor.İcraat dedin hani icraat?? Bu kadar insanın zoruna gidiyor bize yapılan bu muamele senin gitmiyor mu? Neden o koltuktasın? Bu camianın hakkını kendi aile hakkın kadar kutsal bildiğin için değil mi?
                        Aralık ta kongre olur da gidersen ömrüm yetmedi kupayı almaya napalım mı diyeceksin??? Korktuğun şey Aralık ta kongre olması mı? Başvuruyu bu yüzden mi uzatıyorsun? Kongre kararı çıkarsa seçim yatırımı olarak TFF ye CAS a başvurumu yapacaksın?
                        Dik dur eğilme dedik eğiksin hala başkan!! Bari bizi eğdirme bu it çakal sürüsüne!! Yapamıyorsan bırak biz yaparız!!!
                        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• BMN yürüyüşe destek verecek mi?
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Demiroen açikladi kupa'yi vermiyorum diye
                            malumun ilani oldu fakat IHO beklesin dursun hala yaziklar olsun içten çokerttiler bizi
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Türkiye içindeki kurumlara faks,telefon,mail atmaya gerek yoktur.Adı her ne olursa olsun hangi makam olursa olsun!Şıracının şahidi bozacı,şerefsizin dostu namussuzdur,yaşadık gördük!! Bunlar pişkin ve adi insanlar.Kendini ateşe versen vay salak derler ama kılları kıpırdamaz bunu görün.Bu ülkenin zencileri olarak bize bu ülkenin futbol adaleti hakkaniyetini göstermiyor.Bir şeyler yapacaksak devasa bir yürüyüş ve Avrupa daki futbol makamlarını muhatap almalıyız o kadar!!
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• TFF binası önünde olmamalı gösteri buna kesinlikle karşıyız.Ankara Güvenpark veya sıhhıyeden başlayıp meclise doğru olmalı,efendice adam gibi!! TFF önünde pazar günü toplanmak istersen milyon kişi ol kimse sallamaz ama Ankaranın göbeğinde yapmak,başkentte yapmak Türkiye nin kalbinde yapmak!! Bak bunu isterlerse duymasınlar haber yapmasınlar da göreyim!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X