Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiyede Bence Olması gereken yada Türkiyeye yakışan kişileri İşbaşına getirelim
    Gençlik Ve Spor Bakanı :AZİZ YILDIRIM
    TFF başkanı :GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ
    MİLLİ TAKIM T.D :BÜLENT UYGUN
    FB BAŞKANI :RIDVAN DİLMEN
    SPOR BAKAN YRD :ACUN ILICALI
    SPOR BAKAN MÜSTEŞARı:YILDIRIM DEMİRÖREN
    Ülkenin Şuan mevcut Durumuna süper yakışırlar
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiyede Bence Olması gereken yada Türkiyeye yakışan kişileri İşbaşına getirelim
      Gençlik Ve Spor Bakanı :AZİZ YILDIRIM
      TFF başkanı :GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ
      MİLLİ TAKIM T.D :BÜLENT UYGUN
      FB BAŞKANI :RIDVAN DİLMEN
      SPOR BAKAN YRD :ACUN ILICALI
      SPOR BAKAN MÜSTEŞARı:YILDIRIM DEMİRÖREN
      Ülkenin Şuan mevcut Durumuna süper yakışırlar
      Olimpiyat Komitesi Başkanı : Nevin Yanıt
      TFF Baş Hukuk Müşaviri : Şekip Mostoroğlu

ANCAK BU EKİPTE A MİLLİ TAKIM KAPTANI DEĞİŞMEMELİ : Belözzade Emre Efendi ...
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Yahu daha geçen hafta televizyonda söyledi "Önümüzdeki hafta UEFA'ya gitmeyi düşünüyorum" diye,

Şimdi de diyorki, "biz zaten tüm gerekli görüşmeleri yaptık"

Nasıl oluyor bu iş ?

Bıktım artık yaaaa
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu daha geçen hafta televizyonda söyledi "Önümüzdeki hafta UEFA'ya gitmeyi düşünüyorum" diye,

Nasıl oluyor bu iş ?

Bıktım artık yaaaa
          "bu bağlamda gerekçeli kararın açıklamasını takiben de yapmaya devam edecektir." değişen bişey yok gerekçeli kararı beklioyrdu zaten.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA hani bu TFF'ye sike yapan takımlar için gereğini yap diye bir yazı yollamıştı ? Yalanmıydı o haber ??

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "bu bağlamda gerekçeli kararın açıklamasını takiben de yapmaya devam edecektir." değişen bişey yok gerekçeli kararı beklioyrdu zaten.
              O zaman niye televizyonda "Önümüzdeki hafta UEFA'ya gitmeyi düşünüyorum" diyorsun.

Populizmin doruklarında geziyor adam,
              StopMatchFixing.Com

Yorum

O zaman niye televizyonda "Önümüzdeki hafta UEFA'ya gitmeyi düşünüyorum" diyorsun.

Populizmin doruklarında geziyor adam,
                daha hafta bitmedi

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

daha hafta bitmedi
                  "Yok öyle birşey yeni karar çıkınca temas kurarız" diyor ama resmi sitede,
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

"Yok öyle birşey yeni karar çıkınca temas kurarız" diyor ama resmi sitede,
                    Gökhan kardeşim ısrarla başkanı eleştiriyorsun, bende ısrarla destek veriyorum bakalım kim kazanacak

gerekçeli kararı beklediğini hepimiz biliyorduk yeni bişey yokki...

Yorum

Yahu daha geçen hafta televizyonda söyledi "Önümüzdeki hafta UEFA'ya gitmeyi düşünüyorum" diye,

Nasıl oluyor bu iş ?

Bıktım artık yaaaa
                      HACI Taraftar baskısı ile Sallamasyon yapıyor
                      Başbakan ne emrederse ne kadar müsade ederse o kadar hareket eder
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Gökhan kardeşim ısrarla başkanı eleştiriyorsun, bende ısrarla destek veriyorum bakalım kim kazanacak
                        Ben kaybedeyim, yeterki Trabzonspor kazansın.

Nasıl adım atmaları gerektiği hakkında zerre buçuk fikirleri olmadığına eminim.
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi haberdar ediyorum. saol

Haber düzeltilmiştir.
                          Abi editörle bağlantın mı var Nuri Bekar denen kişiyle?
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yapmayı bildikleri tek şeyi (konuşmak), çok kere yaparak, büyük mücadele verdiklerini zannediyorlar,

Ne yapmaları gerektiğini bile bilmiyorlar,

Hakkatten de mücadele ettiklerini zannediyorlar.

Yazık, çok yazık
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

Ben kaybedeyim, yeterki Trabzonspor kazansın.

Nasıl adım atmaları gerektiği hakkında zerre buçuk fikirleri olmadığına eminim.
                              Trabzonspor umuz için hayırlısı ne ise o olsun,

bence şu gerekçeli kararı bi bekleyelim ondan sonra gereğini yapmazsa tepkimizi koyarız.

Yorum

Yapmayı bildikleri tek şeyi (konuşmak), çok kere yaparak, büyük mücadele verdiklerini zannediyorlar,

Ne yapmaları gerektiğini bile bilmiyorlar,

Hakkatten de mücadele ettiklerini zannediyorlar.

Yazık, çok yazık
                                Bu sike meselesinin mimarlarindan birisiniz bizim BMN adina. Simdi aklima gelen tek Ender Kuyumcu daha fazla katki yapmistir diyebiliyorum. Yani 2. numarali adamimizsin.

Su verdiginiz tepkiler hic yakisiyor mu peki size? Sanki karsinizda kan davaliniz var gibi, nefret dolu mesajlar atiyorsunuz.

Yazmayayim, yazmayayim diyorum, haddime degil cünkü sizin katkilarinizdan ötürü ama bir yere kadar oluyor bu.

Genel anlamda konusuyorum ve haftalardir ayni sekilde tavriniz degismiyor. Ön yargili bir sekilde davraniyorsunuz bazi durumlarda. Mesela bu aciklamada.

Her zaman istemez miydik yönetimlerimiz yalan haberler olunca aciklama yapsin diye? Veya bizleri aydinlatma adina? Mesela bugün bunu yapmislar. Sikecilerin manipülasyonlarina inanmayalim diye. Takdir etmemiz gerekirken tas atmak icin bosluk ariyorsunuz. Hic yakismiyor.
                                En son cerasus tarafından düzenlendi; 16.09.2013, 17:38.

Yorum

Çalışıyor...
                                X