Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o değil de tolgaya üzüldüm

tertemiz takımdan gitti şikeci takımın kalecisi oldu

bu kararlar sonrası bakalım biz kendi pisliğimizi karıştırmaya devam mı edeceğiz ülke olarak

ulan elin gavuru pisliğimizi temizlemeye çalışıyor biz elimize bulaştırmaya

yazık

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o değil de tolgaya üzüldüm

tertemiz takımdan gitti şikeci takımın kalecisi oldu

bu kararlar sonrası bakalım biz kendi pisliğimizi karıştırmaya devam mı edeceğiz ülke olarak

ulan elin gavuru pisliğimizi temizlemeye çalışıyor biz elimize bulaştırmaya

yazık
      hiç üzülmüyorum giderken neyin ne olduğunu biliyordu. gitmeseydi ozaman...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• elinde hisse olan taraftarlarımız kongre üyeleri teker teker olsun toplu olsun şu köpoğullarına dava açamaz mı
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı.

Türk futbolunu derinden etkileyen 3 Temmuz sürecinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar, görevden ayrıldıktan sonra hiç konuşmadı.

Ancak Aydınlar, sessizliğini Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu'nda bozdu.

SHOW TV Ankara Temsilcisi Ali Can Türkoğlu'na konuşan Mehmet Ali Aydınlar "Zamanında dediğim şeyler yapılsaydı, Fenerbahçe bu cezayı almayacaktı" dedi.

"UEFA'dan elimizde yazılı belge vardı. Sadece puan silme cezası olacaktı. Başka bir cezanın söz konusu olmayacağına dair garanti almıştık" diye ekleyen Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olup olmayacağıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu:

"Şu anda 'başkanlığa adayım' demiyorum, bekliyorum."

daha fazlası da olacak MAA, hem puan silinecek, hem 2 yıl, üzerine tazminat, birde küme cezası gelecek. daha bu günler iyi günleriniz, biz çok dinledik yalanları sıra sizde yüzleşin bakalım
          ...ŞİKECİ fenerbahçe....

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı.

Türk futbolunu derinden etkileyen 3 Temmuz sürecinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar, görevden ayrıldıktan sonra hiç konuşmadı.

Ancak Aydınlar, sessizliğini Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu'nda bozdu.

SHOW TV Ankara Temsilcisi Ali Can Türkoğlu'na konuşan Mehmet Ali Aydınlar "Zamanında dediğim şeyler yapılsaydı, Fenerbahçe bu cezayı almayacaktı" dedi.

"UEFA'dan elimizde yazılı belge vardı. Sadece puan silme cezası olacaktı. Başka bir cezanın söz konusu olmayacağına dair garanti almıştık" diye ekleyen Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olup olmayacağıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu:

"Şu anda 'başkanlığa adayım' demiyorum, bekliyorum."

daha fazlası da olacak MAA, hem puan silinecek, hem 2 yıl, üzerine tazminat, birde küme cezası gelecek. daha bu günler iyi günleriniz, biz çok dinledik yalanları sıra sizde yüzleşin bakalım
            ...ŞİKECİ fenerbahçe....
            Ben bu adamin kozmik oda komedisi sonrasi Agustos 2011 ortalarinda yaptigi aciklamadan beri hicbir dedigine inanmiyorum. UEFA'nin da boyle bir "eksi puan" komedisine fit olduguna hic inanmadim, inanmiyorum. Madem oyle, gostersin o her firsatta soyledigi yazili UEFA belgesini. Adam kac defa bahsetti bu belgeden. Bir Allahin kulu da cikip sormadi "Hani nerde o belge?" diye.
            En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 30.08.2013, 22:04.

Yorum

• Mahkeme Ceza Verdi - Ortalığı Ayaga Kaldırdılar. Sert Açıklamalar Yapıldı.

Mahkeme Tahliye Verdi - Beraat Gibi Basına Yansıtıldı..

Uefa Ceza Verdi 2+1 Yine Ortalık Ver Vere..

Uefa Disiplin Kurulu 2 Yıl Diye Onadı.. - Umut Dağıttılar Haklıyız ,Cezayı Tamamen Kaldırma Yolunda Gidiyoruz.

CAS Hızlı Yargılama Yapacak Denildi - Fenerbahçe Avrupada Devam Edecek. CL ligi Fbye Hayırlı Olsun.. UEFA Ceza Versede Devam Edeceğiz Dediler.

CAS Cezayı Onadı - KUPAYI VERMEM

Bu Kadar Çelişkili Bu Kadar Düzenbaz , Utanmaz İnsanlar Olamaz
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Benim için bu süreç sona ermiştir.

Bundan sonra TFF bizim hakkımız olan kupayı vermek zorunda.

Ve herkesin yalandığı, hayır dediği kural gerçek. UEFA'nın TFF'ye "feneri düşür" ve "kupayı Trabzonspor'a ver" gibi bir şey demesi muhtemel, diyebilir. Bu konuda baskı dahi yapabilir.

TFF bunları gerçekleştirmediği taktirde UEFA yaptırım uygulayabilir.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İnşaallah Aziz istifa felan etmez. UEFA kararıyla futboldan men edilip öyle bırakır. Her türlü işimize gelir bu.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşaallah Aziz istifa felan etmez. UEFA kararıyla futboldan men edilip öyle bırakır. Her türlü işimize gelir bu.
                    Uyandırmamak lazım enayileri,Uefa İsviçre'de bir dernek sanıyorlar.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Kemal Sunal2ın şark bülbülü filmindeki Mazlum gibi şamar yiye yiye bitecekler en sonunda..Cas'ın Casa'cağı belli iken bile kuşbeyinliler kendi taraftarlarına umut pompalamaya çalıştılar..Şimdide federal mahkeme ile milleti onaylayacaklar "bir gün beylik, beyliktir" mantığıyla..Valla kupa hemen gelsin diyenlerdendim,ama böylesi daha zevkli oluyor be..Acıta, acıta,KANIRTA kanırta...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Asil cümbüs simdi basliyor bekleyin az
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• yargıtay kararı onaylayana kadar kupayı bize vermeyecekler. yargıtay eğer cezaları onarsa tff yönetimi, trabzonspor yönetiminin uefa ve fifa'ya başvurmasını bekleyecek ve uefa'dan ya da fifa'dan gelecek kararı bekleyecek. yurtdışından gelecek karardan sonra "ben kupayı vermemek için elimden geleni yaptım ama artık yapacak bir şey yok" diyerek fenerbahçe camiasından gelecek tepkiyi absorbe etmeye çalışacak. benim tahminim bundan sonraki süreç bu şekilde gelişecek.

Yorum

• bunu ne ara dedi ahmet çakar

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim için bu süreç sona ermiştir.

Bundan sonra TFF bizim hakkımız olan kupayı vermek zorunda.

Ve herkesin yalandığı, hayır dediği kural gerçek. UEFA'nın TFF'ye "feneri düşür" ve "kupayı Trabzonspor'a ver" gibi bir şey demesi muhtemel, diyebilir. Bu konuda baskı dahi yapabilir.

TFF bunları gerçekleştirmediği taktirde UEFA yaptırım uygulayabilir.
                              Bize gerek kalmayacak zaten
                              Bu tff hala diretirse isin içine fida girecek
                              Bu sefer tam olucak
                              Oraya kadarda getirmezler heralde
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• "RÜYA GÖRÜYORLAR"
                                "Kupası alınır, puanı silinir, Fenerbahçe ligden düşürülür diyenler rüya görüyor. Biz burada olalım olmayalım bu camia bu taraftar bu davadan vazgeçmez. Biz hepimiz çok tutkuluyuz. Taraftarımız da öyle. Bu kupa Fenerbahçe'nin kupası. Bu kupada gözyaşı var, kan var, ter var. Uğrunda hapis yatılmışlık var. 1 kişi bile çıkıp ben o kupayı alırım diyemez, kimse de alamaz."

TFF, sen izlemeye devam et, şikecilere bak, her yerden ceza aldılar, hala tabiri caizse '' erkekseniz gelin alın kupayı' diyorlar.İstifa et Hacıosmanoğlu sen bu işi beceremeyeceksin belli!!!'

Yorum

Çalışıyor...
                                X