Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün "Media Department" CAS'ta yokmuş ama genede kararı internetten yayınlayacaklarmış, Genel Sekreterin gelmesini bekliyorlarmış.

----

Arkadaşlar, arayın arayın arayın,

Media Departmanı gelsin diye bekleyip olayı yarına atabilirler, +41216135000
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• herkes arasın ben aradım
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kupa için süreç uzun, doğru. Şahsen yönetimin yamulması, siyasi iradenin de aksi isteği ile artık beklediğim kupa değil.

CAS ın kararı onamasının ardından UEFA İcra Kurulunun ülke federasyonundan kulüpler için isteyeceği yaptırımlardır, sadece beklentim. Ve bu uzun sürmeyecek.
        Evet.

Ancak şahsen benim için kupa önemli.Kupa gelmedikten sonra 2010 2011 Şampiyonu resmi olarak biz olmadıktan sonra şikecilere verilen ceza beni tatmin etmez.

Yorum

• Aradım Türkiye den araıyorum der demez bugun kesinlikle karar açıklanacak dedi şuh sesli bayan
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayın BMN yönetimi , malum başkan başvuru yapmayacakmış,bizim de katkı verebileceğimizi bir yol haritası var mıdır?
            Arif Bey,

Birkaç aşamadan oluşan bir yol haritamız mevcut,

Konuyla alakalı olarak Erdem Egemen ve Atilla Dilaver ve başka kişiler ile de 1 aydır sıklıkla görüşüyoruz,

Desteğiniz muhakkak lazım olacaktır,

Süreci tüm detayları ile takip ediyoruz, her adımda bilgilendirileceksiniz.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sayın BMN yönetimi , malum başkan başvuru yapmayacakmış,bizim de katkı verebileceğimizi bir yol haritası var mıdır?
              Arif Bey,

Konuyla alakalı olarak Erdem Egemen ve Atilla Dilaver ve başka kişiler ile de 1 aydır sıklıkla görüşüyoruz,

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                böyle olacağını sanmıyorum
                İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok iyimsersiniz
                en azindan sikecilerin maclari iptal/ertelense yeter. önümüzde romanya örnegi var.

Yorum

• DİLMEN'İN CAS YORUMU: "ONANACAK"

Son olarak Fenerbahçe'nin CAS kararıyla ilgili de görüşlerini dile getiren Dilmen, "Fenerbahçe adına CAS'ın vereceği karar çok ama çok önemli. Olumsuz bir sonuç çıkması halinde radikal kararlar alınabilir diye düşünüyorum. Ayrıca benim görüşüm, CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili kararı onayacağı yönünde" dedi.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Formaya adamın adını yazdın eyvallah, hadi gittin yalakalık yaptın dünya lideri yazdın, the world leader ne yaw...
                    El alem firmasına eleman ararken her üniversiteyi istemez şu olsun bu olsun der, bizim kulübe maşallah önüne gelen başkan oluyor...

Yorum

• Ağustos ayı demek adrenalin demek oldu Yine nöbetteyiz...
                      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet.

Ancak şahsen benim için kupa önemli.Kupa gelmedikten sonra 2010 2011 Şampiyonu resmi olarak biz olmadıktan sonra şikecilere verilen ceza beni tatmin etmez.
                        Hele bi İcra kurulu cezaları istesin, federasyon tutuşsun da, prosedürler zaten kupa yolunu açacak.

Gerçi bu şeref yoksunlarının bu ihtimali de düşünüp plan yaptıklarına eminim.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          en azindan sikecilerin maclari iptal/ertelense yeter. önümüzde romanya örnegi var.
                          En fazla eksi puan verirler o da seneyi bulur maalesef. Şimdi siyasiler, medya zırlamaya başlar tamam bu iş bitti artık futbol konuşalım diye.
                          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• duyumcu yok mu aramızda..
                            kes kopyala yapıstır...
                            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arif Bey,

Tahmin ettiğim gibi süpersiniz
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Trabzon sporun başında İHO varken fener hiçbir zaman hakettiği cezayı almayacak!!!

Çünkü İHO nun Trabzonspora başkan yapılması bir toplum mühendisliği projesidir,

Sürekli azize saydırarak taraftarın gazını alıp, gerçekte kanuni olarak hiçbir girişimde bulunmayacak? Fenere karşı bir tepki vermeyecek.

Yukarıdan verilen emir bu yönde.
                                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X