Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Ben o zat-i muhteremi hep bu videodaki gibi hatirlayacalgim.

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• hic üzülmedim. gereksiz biriydi. mesaj yayinlamayada gerek yoktu acikcasi. zaten resmi site taziye sitesi ve xxx kulübümzü ziyaret etti, xxx´e tebrikler basarilar dan gecilmiyor

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anladığım kadarıyla 8 Ağustos ta burdasın ama ben bayramı şimdi kutlarım diyorsun öylemi
        AYNEN ÖYLE KARDEŞİM

İşlerim yoğun olduğundan aradan çıkarayım bayram mesajını dedim

Son 21 gün kala heyecan dorukta
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Şimdi izledim iyi olmuş ölmesi gereksiz insanmış
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• çok merhametli adamımdır ama zorlanda olmuyo be
            kömun gitsin...

Yorum

• neyse yeri değil ama bende hayatımda ilk defa ölen birisi için rahmet dileyemedim
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• TFF, şike kararını değiştirdi..
                Türkiye Futbol Federasyonu 2013-2014 sezonu öncesi yapılan değişikliklerin ardından yeni Futbol Disiplin Talimatı'nı kabul etti.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, talimatta öncelikle disiplin ihlallerinden dolayı kulüplere ve kişilere verilecek para cezalarının güncellendiği belirtildi.

"Sportmenliğe Aykırı Açıklamalar", "Kişilik Haklarına Saldırı, Hakaret, Tehdit ve Tükürme" ihlalleri nedeniyle verilecek müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve hak mahrumiyeti cezalarının para cezasına çevrilemeyeceği hüküm altına alındı.

"Soruşturma Zaman aşımı"na ilişkin maddede yapılan değişiklikle de "müsabaka sonucunu etkileme" ihlalinin daha önce 20 yıl olan soruşturma zaman aşımının, herhangi bir süreye tabi olmadığı hükmü getirildi.

"Yaptırımın ertelenmesi" maddesinde de değişikliğe gidilerek, erteleme uygulanamayacak disiplin cezalarına, para cezası, toplamda bir defada dörtten fazla olan müsabakadan men veya soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezaları, ihraç edilen futbolcu, görevli veya diğer kişilerin ihraç edildikleri müsabakayı takip eden ilk müsabakaya dair cezası ile anti-doping kurallarının ihlali halinde verilen cezalar da eklenerek, bir süreye veya sayıya bağlı olarak verilen disiplin cezalarının yarısının kesin olduğu ertelenemeyeceği kabul edildi.

Bazı maddelerde, talimat tekniği ve hukuk dili göz önünde bulundurularak değişikliklere ve basitleştirmelere gidildiği de ifade edildi.

Yorum

• Selçuk yularını kaybetmiş. Hiç üzülmedim. bir düşmanımız daha azaldı dünyadan. Allah bildiği gibi yapsın. hakkımı helal etmiyorum kendisine iki cihanda

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

videoyu seyredince bir kez daha bu yularını kaybetmişe hakkımı helal etmiyorum bu mübarek günde
                  En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 18:17.

Yorum

• Arkadaş yukarda da yazmış. Tff şike konusunda, mevcut 20 yıllık zaman aşımı kuralını kaldırmış. Hayırdır? Kafalarından ne çakallık geçiyo acaba çok merak ediyorum... Çamur at izi kalsın satılmış basınla iyice insanların kafasını yıka malum CAS kararı sonrası ortamı başka şeylerle meşgul etme çabası mıdır anlayabilmiş değilim...

Yorum

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaş yukarda da yazmış. Tff şike konusunda, mevcut 20 yıllık zaman aşımı kuralını kaldırmış. Hayırdır? Kafalarından ne çakallık geçiyo acaba çok merak ediyorum... Çamur at izi kalsın satılmış basınla iyice insanların kafasını yıka malum CAS kararı sonrası ortamı başka şeylerle meşgul etme çabası mıdır anlayabilmiş değilim...
                      UEFA'nin bu konuda zaman asimini kaldirmasindan sonra sirf o kararla uyumlu olmasi acisindan yapilmis bir degisiklik olabilir (cok iyi niyetliyim, biliyorum ). Bu arada "Fenerbahcemiz"'e laf uzatan olursa onun da vardir elbet gecmisten bir lekesi, degil mi?

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Selçuk Yula: Trabzon'lu futbolcular boy boy bu akşam müzedeki kupayla fotoğraf çektirsin,Trabzon'a kupa anca öyle gitmiş olur."
                        Gidenin arkasından konuşmamak, o kişinin ne mertebede olduğunu yeterince gösterir bizim kültürümüzde. ''Hiçbir şey'' ile uğurlarız. Bu yeterince belli eder.

Size gelince, sizin buradaki varlığınız ve bu foruma yapmaya çalıştığınız katkı bizim değerlerimizle hiç uyuşmuyor. Ne olduğunuzu umursamıyorum, ama burada gizli kapaklı takılmak isteseniz bile bu şehre saygılı olmak zorunda olduğunuzu hatırlatmak isterim.

Ya da ait olduğunuz yere gidin. Arkanızdan hiçbir şey konuşmayız...

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben o zat-i muhteremi hep bu videodaki gibi hatirlayacalgim.

http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=140
                          Adam resmen içindeki nefreti kusuyor .. Yine de ölmüşün arkasından kötü konuşmayacağım ..
                          McLas was Here

Yorum

• Nasıl içimde bir kin varsa adamlara karşı selçuk yulamıdır nedir bu adamın ölmesine zerre kadar üzülmedim hakkım varsada (ki var) helal etmiyorum..
                            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Hiç mi hiç üzülmedim.
                              Allah yakınlarına sabır versin
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Çok seviniyor sikeciler
                                Haydi CAS vur tekmeyi sunlara
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Yükleniyor...
                                X