Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen kişilerin cezalarını da açıklamzsan böyle olur işte
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Korkmayın bizim hacımız var cas mahkemesinin önünde 3 milyon paydaş yürütür vallaha akıllarını alır, dın dırı dın dırı dın dırı dın dırı heyttt ulennnn
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• neden hemen umutsuzluğa kapılyıruz anlamıyorum...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• noluyo gene ya

Yorum

• CAS'a para yedirip cezayı sildirirlerse biter bu iş.

Yorum

• uefa'nin kapi gibi kararlari varken cas'tan kurtulacaklarina ihtimal vermiyorum..bence bursa kayseri kasimpasa gibi takimlari avrupaya
              gondermemek adina yapilan bir hamle..aziz son oyununu oynuyor..

Yorum

• Allah bunların topunun belasını versin.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• sürecin hızlanması açısından iyi de oldu diye düşünüyorum. anlatılanlara göre ağustosun sonuna kadar cas'tan nihai karar çıkacak. 8-9 ay beklemektense böyle bir yol daha iyi bence. UEFA da kendisini düşünüp muhtemel- çok zor da olsa- bir tazminat durumunun önüne geçmeye çalışmış. olan bursa ile Kasımpaşa'ya oldu o ayrı.

Yorum

• Neyse. Rahat olun.. Birşey olacağını yok. umutlansın şikeci köpekler...
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Iyide Avrupada oynamamalilar.Para kazanacaklar.Ne demek 29 agustos be ,
                      utanmazlar yunanlari italyanlari falan aninda düsürürler.
                      daha iyi avrupada oynamaları ödeyecekleri tazminat daha fazla olur...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• hehehe nasil kivraniyorlar, acicik ver bir girip cikacam hahaha
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Fenerbahçe'den borsaya gönderilen yazıda ise "UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur" denildi.

Yorum

• abi nasıl oldu bu iş yaaa
                            FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• bunlar resmen günü kurtarıyorlar. bizim yönetimin neden federasyona resmi başvuru yapmadığı şimdi anlam kaznıyor

Yorum

• fb tedbir koydurarak yerel mahkemedeki hakkından feragat etmiş. bakalım bu işin sonu nereye varacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X