RıdVAN dilmen denen şaklaban nerelerde abilerim arkadaşlarım gören oldumu hangi deliğe girdi şerefsiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar şikenin , teşviğin üstüne Avrupa'dan 2 yıl menle yırtarlarsa çok fena olur çok kötü olur..
İçimden bir ses böyle olacak diyor moral bozmak gibi olmasın ama bizim yönetimin kupayı getirebileceğine inanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar şikenin , teşviğin üstüne Avrupa'dan 2 yıl menle yırtarlarsa çok fena olur çok kötü olur..
İçimden bir ses böyle olacak diyor moral bozmak gibi olmasın ama bizim yönetimin kupayı getirebileceğine inanmıyorum.
kendine acı artık renktaş, rahat ol..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıdVAN dilmen denen şaklaban nerelerde abilerim arkadaşlarım gören oldumu hangi deliğe girdi şerefsiz
Kişilerle kurumları yok yok UEFA ile TFF'yi ayırmaya çalışıyorlardır...Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
2 yıldır bekliyoruz...Cas'ı da bekleriz. Dert değil kaybedecek bir şeyimiz yok bizim aksine kazanacak çok şeyimiz var. Hodri meydan görelim bakalım o delikanlıları...nasıl yalayacaklar tükürdüklerini. Bundan sonra her şey bizim lehimize dönmüş durumda. Sağlı sollu kroşelerle nakavt zamanıdır artık.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes, yonetim (sike surecine) golge etmesin yeter. Inan ki bir sey yapmalarina gerek yok. Hatta hicbir sey yapmayip sessiz sessiz beklemeleri en iyisi olacaktir. O kupa bu saatten sonra, oyle ya da boyle, mutlaka gelecektir.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
fb'nin şike yaptığı tescillenmiştir artık. Fazla söze gerek yok. Tahkimin +1 i indirmelerini yersiz buluyorum. Kararın bütünlük oluşturması gerekirdi. UEFA'da zaman zaman hata yapabiliyor. CAS'a gitsinler. Kocaman 2 yıl cezayı herhalde iptal edemezler. Bu yargı organlarının (gelişmiş, üst düzey diye kabul gören AB'de ) çelişmesi anlamına gelecektir ki, bu pek rastlanan bir olay değildir.
Maalesef bizim lehimize olan süreç geç işliyor, neyse ki artık işliyor, 2 senedir bekledik, nihayet bir sonuç almaya başlıyor gibiyiz. Yargıtay da biraz daha elini çabuk tutsa çözüm adına daha olumlu olacak. Netice de TFF hariç diğer bütün karar mekanizmaları TS lehine karar vermiştir (gerek Türk Adli Yargısı, gerekse UEFA Disiplin Kurulu ve UEFA Tahkim Kurulu).
TFF şapkasını önüne koyup düşünmeli bir an evvel, şike yaptığı her taraftan ispatlanan bir takımı, tertemiz ve alnının akıyla şampiyon olmuş TRABZONSPOR'umuza karşı korumaktan vazgeçsin. Adil ve sağduyulu davransın. Kısacası Hukukun verdiği kararlara uysun yeter. Başka bir şey istemiyoruz zaten... "2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR".Tuttuğum Değil Tutulduğum Takım; TRABZONSPOR
Yorum
-
Yok o değilde şimdi şikebahçeli kuzenlerin hepsi facede yazdıklarımı okuyup görüyorlar gıkları çıkmıyorya hele bazıalrına özelden yazıp görüldü yazısını görmeme rağmen cevap dahi veremiyorlarya Allahım ne gaddaaa mutluyumAma şu bjk lı bazı akrabalarım hala Trabzonun şike girişimleri ört bas edildi diye bizide işin içine çekme çabalarına şaşırıyorum en son dedimki Ya abi siz 1 maç için 1 yıl men aldınız adamalrın en az 4 maçı var garanti 2 yıl aldılar siz hangı uefa ya gidip adaleti adil dağıtın dıye bızım gibi mail atın ,
Bizimle uğraşmak yerine gidin bunlarla uğraşın dedimHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
şerefsizlerin tutunacak dalı kalmadı. uefa dünyaya açıkladı bjk ve fb şike yapan şerefsizlerdir diye.
şimdi iş hacı ve ekibine düşüyor. lig başlamadan kupa da alınmalı casa gereken tüm yerlere maddi manevi tazminat davaları açılıp haklarımız maksimum değerlerinde alınmalı. uefanın harekete geçmesinden sonra döndüğünü düşündüğüm hacıyı bekliyorum. süreci sükunutle takip etmek sürece ihanettir. hiç beklemem hain ilan etmek için şu durumdan sonra. sportif olarak sıfırsın. bunu diye diye geldin. uefa 2 hamle yaptı elinde inanılmaz büyük kozlar var. şimdi git kupayıda al tazminatlarımızıda. gereken heryere davaları aç. kupa ile kesinlikle yetinmeyeceksin. şikebahçe ve şiketaş yurt içinde gereken yaptırımlara maruz kalmalıdır. uefa ile müzakereler ADALET için bu yönde sürdürülmeli.
evet hacı beklemedeyiz. hain ilan etmem çok zaman almaz.
Yorum
Yorum