Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefa da cas'tan dönecek karar verecek bi kurumdu.. Çok istinai göreceli kararlar hariç böyle bi ihtimal göremiyorum

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cas mevzusu ne kadar sürer, kaç yıl yani bilgisi olan ?

yargıtay ekim-kasım gibi karar verecek deniyordu... şimdi bu ikisini mi bekleyeceğiz kupa ve tazminatlar için ? yoksa fener açmışken hazır bizde açabilir miyiz cas a misilleme olarak rekor bir tazminat davası ?
      Eski 2 mesajımı kontrol et, anlarsın nasıl da "KANIRTA KANIRTA" dava açabiliyoruz CAS'ta TFF ve şikecibaşı için.
      https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Bugunku karara kadar sike sureci icinde FB ile anlasma yapip kadrosuna katilan isimler "yoneticiler bize sucsuz olduklarini soylediler, bizi buna inandirdilar, vs." diyebilirler, fakat bugunden sonra FB ile anlasan Avrupa'da isim yapmis, yabanci bir oyuncunun aklindan suphe ederim.

Yorum

• Uefa tecavüzü daha yeni başlıyor. Hadi bakalım tff gerekeni yapma bakalım.

Yorum

• O kirli sezonu oynanmamış saymak kadar saçma birşey olamaz.
            Bu olaylara bulaşmadan oynanan onlarca maç ne olacak, ligden düşen takımlar ne olacak
            BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              UEFA isterse içerden çiğerini söker ülke futbolunun ama karşıdaki Türk gazetecisi olunca insan bir durup düşünüyor,ya gerçekse diye!
              Tam dersi degil mi renkdas? Ben Turk gazetecisi bunlari diyorsa "haa tamam o zaman" deyip rahata geciyorum, cayimdan bir firt daha aliyorum

Yorum

• arkadaşlar bir uzmanlık sorusu;

ava giden avlanırsa, casa giden ne olur?
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bir uzmanlık sorusu;

ava giden avlanırsa, casa giden ne olur?
                  CAS'a giden (niye hala "kas" diye telaffuz ediliyor, bilmesem de) kasilir.

Yorum

• kanırta kanırta bir kere daha koyduk mu!

Yorum

• UEFA, TFF'ye kararını değiştir dese...

TFF değiştirmem dese...

UEFA Türkiye'nin üyeliğini askıya alsa. Milli takımı ve kulüpleri yasaklasa...

Sonra alın şu kupayı da kurtulalım diye bize yalvarsalar...

Bizde izleyip eğlensek...
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Eee bu kadar miydi millet? Iki sene bekledik bunun icin, bu kadar mi? Bu da mi gol degil? Herkes gitti bakiyorum. Daha karpuz neyin keseceedik...

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam dersi degil mi renkdas? Ben Turk gazetecisi bunlari diyorsa "haa tamam o zaman" deyip rahata geciyorum, cayimdan bir firt daha aliyorum
                          Sonuna ünlem işareti koydum,ironi yani bizimkisi,utanmadan sıkılmadan hala bilirkişi rolü yapıyorlar.Meslek ilkeleri falan yok ama bildiğin kötü aile çocuğu bünlar.Ahlak sıfır.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Köprüye bayrak asacak mıyız ?
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Kanal a da program var arkadaslar
                              2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Köprüye bayrak asacak mıyız ?
                                az daha ceza alacak bir cevap veriyordum. şöyle diyeyim abi anasını bile ağlatacağız.

Yorum

Çalışıyor...
                                X