Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aziz yavşağı bu sefer gayet rahat görünüyor bu beni kıllandırdı.Topuk yaylasında ki idmanda göbek atıyordu.Birde artık demeç vermiyor şerefsiz?? daha önceki savunmadan önce gergindi,sağa sola ateş püskürdü attı tuttu.Bu sefer neden bu kadar gevşek ve sessiz ne oluyor bir bilgisimi var çıkacak karardan yada uefa da neler oldu?
    O adamın doğal hali

Yorum

• Kendisine uygun bir sıfat bulamadığım Tahir Kum'un yaptığı haber neden başka bir sitede yok. Mesela şikecilere desteği malum milliyet, ntvspor,akşam,trt. Bu malların anlamadığı bir nokta var, bütün Dünya'nın gözü önündesin, UEFA'nın vereceği karar emsal oluşturacak. Bu adamlar kendi yalakalarından oluşan pfdk ve tahkim gibi zannediyor UEFA ve FIFA'yı .
      2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz yavşağı bu sefer gayet rahat görünüyor bu beni kıllandırdı.Topuk yaylasında ki idmanda göbek atıyordu.Birde artık demeç vermiyor şerefsiz?? daha önceki savunmadan önce gergindi,sağa sola ateş püskürdü attı tuttu.Bu sefer neden bu kadar gevşek ve sessiz ne oluyor bir bilgisimi var çıkacak karardan yada uefa da neler oldu?
        Sadece Yargitay'dan cok emin oldugunu gözlemledim.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece Yargitay'dan cok emin oldugunu gözlemledim.

..
          Yargıtay kararları tamamen formalite olacak Pazartesiden sonra. Ayrıca UEFA kararları ile uyuşmayacak kararlar çıkmaz yargıtaydan, çıkamaz.

Yorum

• Fransa yi yuhalamalari guzel oldu final macinda, insallah daha agir karar cikmasina sebep olur
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Yıldırım yuhalandı falan haberleri gördüm sanki neydi onlar? Madalya verirken mi yuhalandı?
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• tahir kumun bu tarz haberleri genelde doğru çıkıyor.. tahkim kurulu bir ceza verecektir.. bence disiplin kurulunun verdiği cezayı aynen onayacaklar.. fakat bu kararı mayıs ayında yapılan talimat değişikliğine bağlamayacaklar.. yani biz tffnin veremediği karar üzerine bu kararı aldık demeyecekler, daha önceki talimatlar gereği bu kararı aldık diyecekler.. mayıs ayındaki değişiklikle uefa içerdeki uygulamalara birebir karışlabiliyor, yani isterse fenerin kupasını alıp bize verebiliyor..ama şu anda uefa bizim federasyonun yapması gereken disiplin uygulamasını yapmaz.. ama yine de kararların değiştirilmesi için tffyi zorlayacaktır.. yani sonuçta değişen çok fazla bir şey olacağını sanmıyorum..
                En son memozcan tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 23:50.
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• emsal teşkil edecek cezalar. o yüzden uefa yerel federasyondan yaptırım isteyecektir. sizi organizasyonlara almayız tehdidinde bulunacaklardır

Yorum

• Boşuna ümitlenmeyin bu federasyon darağacına gider yine şikecilere ceza veremez, hele kupayı alıp bize vermeleri imkansızın imkansızı.

Yorum

• Anlasilan Uefa'da yan cizdi.

Sizi icinizdeki o. cocuklari ile basbasa birakiyorum diyor.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Şemsiye ne zaman gelecek??
                        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Peygamberimiz, Hz. Üsame'ye şöyle buyurdu:

"İsrailoğulları bu gibi taraf tutmaları yüzünden helak oldular. Bunlar fakirlerine en şiddetli ceza verirken, nüfuzlu ve zengin olanlarına ceza vermezlerdi."
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Bunca maçta şikeye 2+1 veren UEFA'dan bir beklentim kalmadı açıkçası.
                            Hamiş

Yorum

• Malesef bende beklentimi düşürdüm bir şey olacağını sanmıyorum bu şerefsiz tüpçü de kupa vermez.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet, UEFA Tahkim Kurulu’ndaki duruşmalı toplantıya giderken Gaziantepspor'un futbolcusu İbrahim Akın'ı ise ikna edemediği ve götüremediği öğrenildi.

Fenerbahçe, şike dosyasının kilit isimlerinden biri olan İbrahim Akın’ı Tahkim Kurulu toplantısına götürebilmek için büyük uğraş verdi. İbrahim’in vereceği ifadenin dosyanın seyrini değiştirebileceğini düşünen kulüp avukatları üç gün boyunca Büyükşehir Belediye’nin eski oyuncusunu ikna etmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. İbrahim kesinlikle İsviçre’ye gitmeyeceğini kaydetti. Bu arada Beşiktaş’ın da “İbrahim gelirse bizim savunmamıza da girsin” talebi krize yol açtı. Fenerbahçeli avukatlar böyle bir durumda İbrahim’in çapraz sorguya alınma ihtimali bulunduğunu, bu durumun sıkıntı yaratabileceğini belirttiler.

Antep27.net
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X