Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman gülmeye başla
    yiğit geldi kaçın
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Müfettiş olmak nasıl bir duygu acaba ?
      İmrendiğim mesleklerden biridir müfettişlik

Yorum

• İlk olarak TSdepare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kupa işine Uefan'ın karışmayacağı tamamen Tff'yi bağlayan bir konu olduğu söyleniyor eğer bu doğruysa kupayı falan göremeyiz..

tff artık kafasına göre hareket edemez, kural neyse onu uygulamak zorunda öyle kupayı artık vermiyorum deme lüksü yok, kararlar yeniden verilecek fbye verilecek 1 tl ceza bile otomatikman lig şampiyonluğu tescilini getirir. zaten tff değişecek merak etmeyin.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müfettiş olmak nasıl bir duygu acaba ?
          havalı bi meslek olsa gerek... bize gelen müfettişler hep havalı yada hep havalılar bize denk geliyor...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yiğit geldi kaçın
            bu aralar affı yok aman dikkat

yiğiti gördüm mü ufaktan klavyeyi bırakıyorum mesela ben

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Müfettiş olmak nasıl bir duygu acaba ?
              İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              havalı bi meslek olsa gerek... bize gelen müfettişler hep havalı yada hep havalılar bize denk geliyor...

Allahın izniyle bu kardeşiniz olucak

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tff artık kafasına göre hareket edemez, kural neyse onu uygulamak zorunda öyle kupayı artık vermiyorum deme lüksü yok, kararlar yeniden verilecek fbye verilecek 1 tl ceza bile otomatikman lig şampiyonluğu tescilini getirir. zaten tff değişecek merak etmeyin.
                geçmiş olsun abi hoş geldin...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vallahamı buralara yolun düşerse uğra yanıma... bari bi müfettiş tanıdığımız olsun

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi bakalım, ilerde UEFA'da görmek isteriz seni
                    UEFA'da adamımız olmalı

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Eveeeettt...

Nerede kalmıştık?
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• 15 dk sonra aziz havlayacak

kaçırmayın bu eğlenceyi
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Reali ve Barçayı daha geçememiş tam geçecekken 3 temmuz olayını çıkarmışlar geçemesin diye
                          İnanamıyorum ya! Demek ki 3 Temmuz olayı Şikebahçeye çelme takmak, aşağı çekmek için yapılan bir hamleymiş. Biz bunu nasıl göremedik, nasıl anlayamadık 2 yıldır. Koca koca adamlarız bi de..

Kandırılmışız beyler bayanlar,

sessizce dağılalım.
                          Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• Ülke Futbolu Kaybeder-miş (TEŞEKKÜRLER İLHAN ÖZMEN)

27.06.2013 Türk futbol tarihinin en büyük kara lekelerinden birisi olan 3 Temmuz şike süreci ile alakalı nihai kararlar UEFA'dan ilk olarak Avrupa kupalarından men cezasıyla geldi.
                            Ülke Futbolu Kaybeder-miş

Türk futbol tarihinin en büyük kara lekelerinden birisi olan 3 Temmuz şike süreci ile alakalı nihai kararlar UEFA'dan ilk olarak Avrupa kupalarından men cezasıyla geldi. Bu cezayla birlikte futbol medyası yine taraf olmaya, haksızın yanında kadraja girmeye devam ediyor. Her geçen gün insanlara "Türk futbolu kaybetti" algısı ve düşüncesi empoze ediliyor.

Türk medyasının oluşturmaya çalıştığı iki algı

"Biz kaybettik."
                            "Türk futbolu kaybetti."

*

Hayır efendim, Trabzonspor kaybetti. 2010-2011 sezonunda olduğu gibi şimdi de Trabzonspor kaybediyor.

*

2010-2011 sezonu Trabzonspor kadrosu döneminin en iyi futbolcularına ve teknik direktörüne sahipti. Öyle ki, önüne geleni hem futboluyla hem de skorla ezip geçiyordu. O dönem oyun adil oynansaydı 82 helal puanla Trabzonspor'un şampiyonluğu çalınmasaydı dönemin en iyi kadrosuna sahip Trabzonspor'u kim durdurabilirdi?

2010-2011 sezonu patlak veren şike hiç yapılmasaydı ve Trabzonspor adil şekilde şampiyonluğa kavuşsaydı ne olurdu?

1. Mevcut Trabzonspor kadrosu Türkiye süper ligini domine ederdi.
                            2. Havuz gelirleri ama 3 ama 5 sene Trabzonspor'a akardı.
                            3. Türkiye'yi Avrupa kupalarında ama 3 ama 5 sezon Trabzonspor temsil ederdi.
                            4. Yayın gelirleri en çok Trabzonspor kasasına giderdi.
                            5. Futbol ekonomisine yapılan yatırımlara Trabzonspor ambargo koyardı.
                            6. Avrupa Kupalarından gelecek sıcak para Trabzonspor'a giderdi.
                            7. Süper ligde tüm kupalar Trabzonspor hegemonyasında olurdu.
                            8. Türk futbol tarihinin eşi görülmemiş ekolü Trabzon'da ortaya çıkardı.
                            9. Bugün imrenilen Avrupa ekolünün Türkiye'deki ayağı Trabzonspor olurdu.
                            10. Büyük reklam şirketleri ve sponsorlar Trabzonspor'un kapısında yatardı.
                            11. Trabzonspor özelinde Türk futbolu kazanırdı!
                            12. Türkiye A milli futbol takımında salt olarak Trabzonsporlu futbolcular olurdu.
                            13. Türkiye futbol federasyonun milli takımlara katılan oyuncu ödemelerine Trabzonspor el koyardı.

Şimdi bu detaylar göz önüne alınınca nasıl olur da Türk futbolu kaybeder? Hayır efendim, yalan söylüyorsunuz. Sizi zaten Türk futbolu ilgilendirmiyor. Sizi ilgilendiren Türk futbol ekonomisindeki sıcak para ve gideceği kulübün adıdır. Bu para İstanbul kulüplerine dağıtılsın diye mücadele edersiniz ve bu pastanın büyük dilimlerini bu kulüpler yesin istersiniz. Çünkü o kulüplerin medyadaki maşası olarak kazanç sağlamak istersiniz. Daha anlaşılır bir şekilde kaleminizi en çok parayı verene satarsınız.

Sırf Trabzonspor pastanın dilimlerine ortak olmasın, büyük dilimden ufak bir payla sussun diye yemediğiniz nane kalmadı. Ama o dilinizden düşürmediğiniz yumurta artık omlet oldu. Kırıldı, ezildi, patladı. O yumurtayla beraber kavruluyorsunuz.

Ne Türk futbolu kaybetti ne de siz...
                            Trabzonspor kaybetti efendiler!

* * *

2010-2011 sezonunda yapmış olduğu şike ile Türk futbolunun yüz karası olmuş bir kulübü mazlum göstermek için kalemlerini sadece yalakalık ve ucuz kahramanlık için oynatan spor yazarları mide bulandırıyorsunuz. Bugün sizi okuyan her insanı yalan yanlış düşüncelere sevk ediyor, insanları kötü olana yöneltiyorsunuz. Yapmayın!

Türk spor kamuoyuna bakıyorsunuz Türk futbolu itibarını kaybetmiş, ahlakını yitirmiş, adalet yok, sadece İstanbul hegemonyası var, Anadolu bir köşeye itilmiş, şeref desen yerlerde geziyor ama ne diyorlar? Türk futbolu kaybedermiş... Kaybetsin ulan, bir kere de Türk futbolu kaybetsin.

İlhan ÖZMEN
                            iozmen@bordomavi.net
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu arada acilen bir bilgi verebilir misiniz?

Bu basın toplantısını kanallar verir mi? Hangi kanallar verir?
                              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

vallahamı buralara yolun düşerse uğra yanıma... bari bi müfettiş tanıdığımız olsun
                                bitsin okul allahın izniyle gümrük müfettişi olucam işiniz düştümü hallederiz :P :P

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hadi bakalım, ilerde UEFA'da görmek isteriz seni
                                UEFA'da adamımız olmalı
                                o zor ya ben direk klübe başkan olucam :P
                                En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 14:51.

Yorum

Yükleniyor...
                                X