Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forumu ziyaretçilere kapatın.
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Peki şimdi ne olacak ?

Vakit kaybetmeden TFF den kupamızı istemeliyiz!!!
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2+1 az.
        az mı? Ağzını yüzünü bilmem ne ettiğin itleri. UEFA ymış Adaletinize sıçayım.

Namussuz herifler. 50 maçta şike yapmış adamlara 2 yıl veriyo. Köpek soyları.

a iğdpfoıhginalsdfbjnaiğdolbhjnüaspfbvm
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• 2+1 ya şakamı bu
          Yok uefa benim düşündüğün gibi bie kurum değilmiş
          O kadar şikeli maça 3 sene nedir yuh sizin ben kalıbınıza
          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Misafirlere kapatın forumu site çöküyor.ARTIK BÜLBÜL ÖTMÜYOR

Yorum

• Başkan Tv8 Canlı

TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.

Yorum

• başlayacam yapacağınız işe misafirlere açmışsınız böyle bir günde forumu giremiyoruz bayramı işkenceye çevirdiniz. nerede bu forumun yöneticileri
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Hayırlı olsun kupa ne zaman gelir? Sezon başına yetişirse müthiş bir kutlama ile sezona başlarız.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Minimum 5 sene bekliyordum. Skandal niteliginde bu karar. Buna sevinen TS taraftarini anlayamiyorum. Adamlr resmen olumu gosterip sitmaya razi ettiler.

Not: Su forumda bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum. Kac kere dendi, basligi misafire kapatin diye. Bu kadar mi zordu bunu yapmak? Hic mi sayginiz yok bize? Cok mu acayip birsey istedik yoksa? Su anda foruma yazamayacaksam bu forum niye var? Hey guzel Allahim yaaaa....

Yorum

• 2+1 az buluyorum ben, bu kadar maçları ayarla 2+1 al, şaka gibi
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• 2010-2011 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR !

Yorum

• Ceza çok az gerçekten.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• kaç gündür burda bekliyoruz karar çıktı foruma giremiyoruz
                            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Minimum 5 sene bekliyordum. Skandal niteliginde bu karar. Buna sevinen TS taraftarini anlayamiyorum. Adamlr resmen olumu gosterip sitmaya razi ettiler.

Not: Su forumda bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum. Kac kere dendi, basligi misafire kapatin diye. Bu kadar mi zordu bunu yapmak? Hic mi sayginiz yok bize? Cok mu acayip birsey istedik yoksa? Su anda foruma yazamayacaksam bu forum niye var? Hey guzel Allahim yaaaa....

Yorum

• hersey yeni basliyo.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X