Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 yıl men nedir diyenler ceza çıksında isterse 1 yıl olsun 2011 yılında yaptığı şikeden ceza alan bi takımın o sezonki aldığı ödülleri koruma şansı yok.

Yorum

• Nerden bilecekler Uefanin Kararini,herkes salliyor.
      Bekleyip görecegiz.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UEFA kararı bu gün açıkla. Cezaları fazladan yapıştır. Yarın sabah işe servisle geleyim
        öyle bişey olursa bende servisle gelebilirim Hüseyin abi
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ya 2 yıl men nedir cok cok az
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Metin Külünk ‏@KulunkMetin 10 dk 2 yıl men Yargıtay kararı sonrası ilave cezalar.

Yorum

• BNm demi bizle kafa buluyor nerden öğrendiniz 2 yıl cezayı
              SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                85 milyon TL vovvv uçarız
                85 neye yetiyor.. verilmesi gereken kaç 85 Milyon var..

Yorum

• Anlaşıldı . Dananın kuyruğu 20:30 a kadar kopacak...

Yorum

• Atilla Dilaver ve Metin Külünk 2 yıl men yazdıysa gelen ceza 2 yıl men olacaktır. Az gibi geldi bana...
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      UEFA kendi sayfasından paylaşmadığı taktirde hertürlü bilgiye şüphe ile bakarım.
                      Mantıklısıda bu.

Gökhan yeri gelmişken söyleyeyim kardeşim öncelikle bu şike işinin dilekçe ve benzeri mail ayağında başı çeken sen ve güzel yürekli renkdaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.sizin değerli çabalarınız olayı bu noktaya getirdi.sağolun varolun.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        85 milyon TL vovvv uçarız
                        kesinlikle kabul etmem çok ciddi tazminat davası açmamız lazım... donlarına kadar ne var ne yoksa alalım...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ya şu 2 yıl diyenler kaynağıda sölesin yoksa bişe demesin valla
                          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• "yargıtay kararından sonra ekstra cezalar" söylemi tamamen saçmalıktır. uefa senin yargı kararına bakmaya tenezzül etmez herşey ortada. ayrıca zaten azize şikeden ceza verince yargı kararını beklemeye gerek kalmıyor. fenere de her türlü ceza verdirebilir uefa, tff aracılığıyla. ha istedği yapılmazsa kendi müdahale eder.

Yorum

• Şikecilerin Şampiyonlar Ligi'nden men edildiğini 2 sene öncesinde son ana kadar kim biliyordu ? Kim tahmin edebildi...
                              Ceza açıklanana kadar sabır arkadaşlar...
                              Bunca şikeye UEFA bu kadar az ceza vermeyecektir.
                              Dallı budaklı girecek bunlara...
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA kendi sayfasından paylaşmadığı taktirde hertürlü bilgiye şüphe ile bakarım.
                                haklısın resmi açıklama dışında hiçbir açıklamaya inanmam...

Yorum

Yükleniyor...
                                X