2 yıl men nedir diyenler ceza çıksında isterse 1 yıl olsun 2011 yılında yaptığı şikeden ceza alan bi takımın o sezonki aldığı ödülleri koruma şansı yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA kararı bu gün açıkla. Cezaları fazladan yapıştır. Yarın sabah işe servisle geleyim2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle85 milyon TL vovvv uçarız
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA kendi sayfasından paylaşmadığı taktirde hertürlü bilgiye şüphe ile bakarım.
Gökhan yeri gelmişken söyleyeyim kardeşim öncelikle bu şike işinin dilekçe ve benzeri mail ayağında başı çeken sen ve güzel yürekli renkdaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.sizin değerli çabalarınız olayı bu noktaya getirdi.sağolun varolun.
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle85 milyon TL vovvv uçarız2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ya şu 2 yıl diyenler kaynağıda sölesin yoksa bişe demesin valla"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
"yargıtay kararından sonra ekstra cezalar" söylemi tamamen saçmalıktır. uefa senin yargı kararına bakmaya tenezzül etmez herşey ortada. ayrıca zaten azize şikeden ceza verince yargı kararını beklemeye gerek kalmıyor. fenere de her türlü ceza verdirebilir uefa, tff aracılığıyla. ha istedği yapılmazsa kendi müdahale eder.
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA kendi sayfasından paylaşmadığı taktirde hertürlü bilgiye şüphe ile bakarım.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum