Ulan Maraton... Şu haberi sırf hit almak için yaptıysan deli söveceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaraton'un sitesi harika reklam yaptı. Çılgın tık aldı. Parayı kırdılar reklamlardan...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaman tahminim tutacak mı bakalım Maraton'a bakılıra tutacak az çokiki buçuğa kadar demiştim, kaldı 8dk
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak 61boyboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş tutturda ondan sonra konuş
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönemli değilya tuttarmam, şakasına takılıyorum, daha çabuk geçiyor zaman böyle tahminde bulunup o saati bekleyince, yoksa geçmek bilmiyor zaman2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaha yiğit geldi kaçınForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'nın cezasından 2 senedir 1 kere bile şüphe etmedim,
Halen etmiyorum,
Benim sıkıntım beklemek ile, hemen versinler de işimize bakalımherkese umut pompalıyoruz bide ceza vermiyolarmış forumdan dışarı atarlar bizi heralde
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 14:29.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil yok ya kendine gel.Para yedirmisler yok daha neler.
Cezanin gelmemesi imkansiz.Yoksa Italyanlar fransizlar falan Ayaga kalkacak bizi niye düsürdünüz diye....
Siz türklerin ayricaligimi var saniyorsunuz Avrupada ?
biride çıkıp demiyorki bu uşak totem yapıyor
süre uzadıkça daha bir iştahlı dalacağız fenere, yağmurluğu gerekli kimyasal hapları felan hazırlıyor uefa, az kaldı az üçlü balo yapıcaz kuşlarla
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep amerikanin oyunlari bunlar...
BMN KOCAELİ
Yorum
Yorum