Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geliyorrrrr Geliyorrrrr !!!!!!
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bungee jumping böyle birsey heralde... Ver oglum adrenalini!

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Talip Doğan Karlıbel, kadlec transferine de hikaye demişti ama fb adamı aldı.
        kadlekin kendisi hikaye çıktı..

Yorum

• SON DAKIKA: Aziz Yildirima Idam karari

Uefa disiplim kurulu Aziz Yildirimi giyotinle idama mahkum etti. UEFA suclarin agirlini gozeterek emsal teskil edecek agir bir karar almak istedigini, o yuzden giyotinin en dogru tercih oldugunu belirtti.
          6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            istikamette yer simdi bunlar.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

istikamet KÜME MARŞ MARŞ.
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• fener'i flo rida'ya havale ediyorum anladınız siz

Yorum

• Kararı beklemeden bayrakları asalım arkadaşlar. Psikolojik harekatın keyfini çıkaralım.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Steaua bükreş UEFA Disiplin Kuruluna savunma vermesi bizim açımızdan iyi oldu. Onlar mahkemece davayı kaybedip küme düşürülmüştü.

Bu doğrultuda UEFA farklı farklı kararlar vermek durumunda kalamaz. Emsal karar niteliğinde herkese eşit bir karar verecektir.

Dolayısıyla Steaua bükreş çıkacak olan bugünkü karar fenerbahçe'ye çıkacak olan kararın bir benzeri olacaktır.
                  Steau Bükreş küme mi düşürüldü. Vay anasını...

Yorum

• Kupanın bize verilmesinin neticesi olarak fbye açılıcak tazminat cezalarının haddi hesabı yok..

Olması gerekende bu ama bunu kimse göze alamaz gibi geliyor bana..

İnşallah ben yanılırım ama dünde gördük fbnin nasıl kayırıldıgını.. bugun için çok farklı şeyler olacağını sanmıyorum..

Dün avukat köseyi izledim ahaberde.. Uefa üstü kapalı olarak federasyona düşür diyebilir ama tff bunu uygulamazsa bile bir yaptırımı olmayabilir dedi..

Gerecekçe olarak uzun sürecek davaları gösterdi.. Uefa bu tür davalarla uğraşmak istemeyebilire getirdi lafı ki bu durum bencede olabilir..

Veya puan silme söz konusu olabilir.. Sonuçta bir ceza gelmiş olucak tffden..

Karamsar olmak istemiyorum ama bukadar alenen yapılmış işler varken şikeyi örtpas eden siyasiler ve tffyi gördükçe umudumuda koruyamıyorum açıkçası..
                    En son zahido tarafından düzenlendi; 24.06.2013, 11:37.
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Avukata Disiplin Kurulu başkanı Pazartesi öğleden sonra demiş ceza bugün açıklanır.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ondan sonra da "orijinal ürün kullan" diyorlar. Ulan bayrak bu bayrak ! KÜME DÜŞŞEN de en geniş yelpazede bayrağın devamlı olması gerek ! Giysi değil ki modası geçsin.
                        Sizler de bastırın belki yaparlar çizgili bayrağımızdan ve büyüklerden.
                        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BJK'ye UEFA katılımları dolayısıyla 3,5 milyon dolar ceza kesmişler,

Arkadaşlar fener ayvayı yedi

Hemde bu sadece katılım ile alakalı kısmı
                          fb için bu konuda farklı yorumlar var ama.

Bahse konu yıl Avrupa Kupalarına katılmadığı için yırtabilir daha fazla cezadan.

O yüzden MAA'ya dua etmeleri gerekir.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Yazacagim iki sey var Fenerli arkadaslarima, akrabalarima, tanidiklarima hitaben.

Kanirta kanirta degil anirta anirta.

Şike Şike degil.... anladiniz siz onu

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kupanın bize verilmesinin neticesi olarak fbye açılıcak tazminat cezalarının haddi hesabı yok..

Olması gerekende bu ama bunu kimse göze alamazmış gibi geliyor bana..

İnşallah ben yanılırım ama dünde gördük fbnin nasıl kayırıldıgını.. bugun için çok farklı şeyler olacağını sanmıyorum..

Dün avukat köseyi izledim ahaberde.. Uefa üstü kapalı olarak federasyona düşür diyebilir ama tff bunu uygulamazsa bile bir yaptırımı olmayabilir dedi..

Gerecekçe olarak uzun sürecek davaları gösterdi.. Uefa bu tür davalarla uğraşmak istemeyebilire getirdi lafı ki bu durum bencede olabilir..

Veya puan silme söz konusu olabilir.. Sonuçta bir ceza gelmiş olucak tffden..

Karamsar olmak istemiyorum ama bukadar alenen yapılmış işler varken şikeyi örtpas eden siyasiler ve tffyi gördükçe umudumuda koruyamıyorum açıkçası..
                              Tazminat konusunda bir tek direkt kayıplarımızı alabiliriz (şampiyonluk pirimi vs.), endirekleri (oyuncu kayıplarını vs.) alabileceğimizi sanmıyorum.

Yorum

• Kombine adaklarını alalım arkadaşlar...
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Yükleniyor...
                                X