Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• $bnin geçen sezon avrupa liginde kollanmasininda ben art niyet ariyorum artik
    UEFA fbyi mahsus finale kadar kollayip, kupayi kazandirip sonra kupayi geri alip ömür boyu ceza verip daha agir bir darbe vurma düsüncesindeydi tahminimce

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elinizi öyle korkak alıştırmayın. Ne o öyle 1 yıl 2 yıl men?
      Adamlar yalan söylemiş, CL'ye alınmamış. Sonraki yıl da yemin billah biz temiziz diye tekrar oynamışlar Avrupa'da. Bunun cezasının öyle az olacağını mı sanıyorsunuz?

Sion oyuncu oynatmada yaptığı usulsüzlükten ne kadar ceza aldı bir bakın.

Benim asıl korkum, ortada fb diye bir şey kalmayacak, biz kiminle eğleneceğiz diye...
      Benimde korkum bu, bu vurun diyoruz adamlara da onlar öldürebilir
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben sizin gibi büyük bir ceza geleceğini düşünmüyorum küme düşme bence kesinlikle olmayacak nedeni uefanın bunun altına girmek istemeyeceği
        bence: fb 3 yıl men cezası alacak / TFF 10-15 puan silme cezası vermeye zorlanacak /yöneticiler men / kulübede para cezası
        bjk 1 yıl ceza alacaktır/yöneticiler men/para cezası/en fazla 5 puan silme
        UEFA'nın burada vereceği kararlar emsal teşkil edeceğinden eksi puana razı olması mümkün değildir. Eğer böyle bir şey olursa Sion olayı gibi Fifa'nin devreye gireceği ve daha ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabileceklerini düşünüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bu arada,

Arkadaşımız, kardeşimiz, Gamze Bal, avrupa yazarı olma yolundaki en önemli adımını attı, akademik makalesi kabul edildi,

Avrupa spor kamuoyunun pozisyon alacağı konferansta makalesini sunacak, konuşmalar yapacak, lobiler yapacak

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 6 yıl Avrupa'dan men. 2'si ertelemeli...

2 lig düşer. Ağır tazminat ödemek zorunda kalır.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

Eğer Uefa işini düzgün yaparsa Fb'yi 10 sene men edip en az 4. lige düşürür ve orda eksi puanla başlar.

Biz kupamızı alırız fakat tazminat alır mıyız ondan emin değilim.

Yorum

• Eray Yılmaz

3 yıl Avrupa kupalarından men
                Aziz Yıldırım ve bazı kişilere ömür boyu futboldan men
                Bazı kişilere 5er yıl men

UEFA disiplin komitesi kararının tahkimde onaylanmasından sonra,

UEFA'nın yaptığı baskı sonucu, kararları uygulamak istemeyen Yıldırım Demirörenin istifası.

1 alt lig, eksi puan.
                Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• BJK nin avukatı bizi dinlediler ama hiçbir yorum yapmadılar, soru bile sormadılar demiş.

Burdan çıkan sonuç;

Kilise büyük, papaz sağır. Bağır babam bağır...
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    $bnin geçen sezon avrupa liginde kollanmasininda ben art niyet ariyorum artik
                    UEFA fbyi mahsus finale kadar kollayip, kupayi kazandirip sonra kupayi geri alip ömür boyu ceza verip daha agir bir darbe vurma düsüncesindeydi tahminimce
                    Ne güzel tamin. Bunları bir alt lige düşürsünler kişilere umuma açık yerde maç seyretmeyi bile yasaklasınlar bizede kupamızı versinler başka ne yaparsa yapsınlar karışmam
                    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Fener için;

1)2+3 yıl avrupadan men

2)Bir alt lige düşme cezası

3)O ligde de -30 puanla başlama cezası

4)Azize,şekip,ilhan için ömürboyu men

5)Cemil turan için 5 yıl men

2 nci ve 3 ncü maddeleri önce tff nin yapması istenecek.Eğer yapmazsa uefa kendisi yapacak.

Bunlar benim tahminlerim.

Yorum

• lig tv ye bak canlı yayın yapıyor şikebakcenin taraftarlarımnı flan biz orda günlerce eylem yaptık neredeydein ozaman şike tv

Yorum

• [QUOTE=Özgür Öztürk;1919137174]UEFA'nın burada vereceği kararlar emsal teşkil edeceğinden eksi puana razı olması mümkün değildir. Eğer böyle bir şey olursa Sion olayı gibi Fifa'nin devreye gireceği ve daha ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabileceklerini düşünüyorum.

1 maç yüzünden 1lig düşürülen takımlar düşünülünce amatör lige yollamak lazım şikecileri ama lobi işleri ve uefanın kendi turnuvalarını düşünmesinden dolayı diyorum ben kendimizi alt limite hazır tutalım yinede
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Benim iki tahminim var:

1. Şikebahçe CAS'a gitmeyecek.

2. Kupayı demirörenden alacağız. Sonrasında federasyon yenilenecek.

Cezâ kesin ama ne olacağını kestiremiyorum.
                            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 12:34.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bjk için 1 yıl men ve eksi puan..tayfur havutçuya men cezası (ne kadar olur bilemem) serdar adalı kurtarır gibime geliyor..

fb için 3 yıl men,lig düşürme ve aziz taifesine ömür boyu men bekliyorum..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• [QUOTE=yvzbkts;1919137184]
                                İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA'nın burada vereceği kararlar emsal teşkil edeceğinden eksi puana razı olması mümkün değildir. Eğer böyle bir şey olursa Sion olayı gibi Fifa'nin devreye gireceği ve daha ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabileceklerini düşünüyorum.

1 maç yüzünden 1lig düşürülen takımlar düşünülünce amatör lige yollamak lazım şikecileri ama lobi işleri ve uefanın kendi turnuvalarını düşünmesinden dolayı diyorum ben kendimizi alt limite hazır tutalım yinede
                                Lobi işlerinde Trabzonspor camia olarak fenerin 3-4 adım önünde çalıştı, rahat olun
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X